229,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC18DUTRC Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

HIENOSTI SOIVA, TAIPUISA TRASH CRASH

Classics Custom 18″ Trash Crash on lajityypilleen uskollinen, taipuisa trash crash. Likainen, kiehahtava sointi tummuu edetessään. Classics Dual -sarjan kaksinapainen viimeistely tuntuu pääsevänsä erityisen hyvin oikeuksiinsa suuremmissa crash-, china- ja trash crash -symbaaleissa. Kun kokoa alkaa olla, kauniisti tummutva sointi saa enemmän aikaa.

Usein pitkään ja samaan aikaan soivat symbaalit alkavat rasittaa kuulijan korvaa hyvinkin nopeasti. Meinl on rakentanut Classics Custom Dual -symbaaleista tarkoituksella lyhyemmin soivia. Soinnin rikkaudesta ei silti olla tingitty. Kaksoisviimeistely erottaa symbaalin soinnin attackista ja koko prosessi on erittäin tarkkaan kontrolloitu koneellisella hionnalla ja taonnalla.

Classics Custom Dual -sarjalaiset soivat B12-pronssiseoksen vuoksi lämpimämmin kuin muut Classics Custom -symbaalit. Niitä voikin käyttää monipuolisesti lämmittämään symbaalisetin yleissointia. Tietysti ne sopivat hienosti yhteen myös toistensa kanssa.

  • B12-materiaalista valmistettu trash crash-symbaali kaksoisviimeistelyllä. 
  • Tumma keskiosa antaa Classics Custom Dual -symbaaleille ronskisti luonnetta ja iskua. Reunojen brilliant-viimeistely tasapainottaa symbaalien soinnin tujauksellla helisevää kirkkautta.
  • Custom Dual -symbaaleja kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC18DUTRC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL CLASSICS CUSTOM DUAL 18" TRASH CRASH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *