269,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC20DUR Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

MATALASOINTINEN RIDE UPEALLA VIIMEISTELYLLÄ

Classics Custom 20″ Dual Ride soi matalalta hienolla presenssillä. Riden kaikki eri osa-alueet ovat tasapainossa: sen kello ei soi perussointiin verratten liian kovaa eikä liian hiljaa ja sen crash-soundikin pysyy volyymiltaan aisoissa. Kyseessä on hintaansa nähden hyvin tasapainoinen ride-symbaali!

Usein pitkään ja samaan aikaan soivat symbaalit alkavat rasittaa kuulijan korvaa hyvinkin nopeasti. Meinl on rakentanut Classics Custom Dual -symbaaleista tarkoituksella lyhyemmin soivia. Soinnin rikkaudesta ei silti olla tingitty. Kaksoisviimeistely erottaa symbaalin soinnin attackista ja koko prosessi on erittäin tarkkaan kontrolloitu koneellisella hionnalla ja taonnalla.

Classics Custom Dual -sarjalaiset soivat B12-pronssiseoksen vuoksi lämpimämmin kuin muut Classics Custom -symbaalit. Niitä voikin käyttää monipuolisesti lämmittämään symbaalisetin yleissointia. Tietysti ne sopivat hienosti yhteen myös toistensa kanssa.

  • B12-materiaalista valmistettu ride-symbaali kaksoisviimeistelyllä. 
  • Tumma keskiosa antaa Classics Custom Dual -symbaaleille ronskisti luonnetta ja iskua. Reunojen brilliant-viimeistely tasapainottaa symbaalien soinnin tujauksellla helisevää kirkkautta.
  • Custom Dual -symbaaleja kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC20DUR

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL CLASSICS CUSTOM DUAL 20" RIDE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *