305,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC22DUR Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

SUURIKOKOINEN RIDE UPEALLA VIIMEISTELYLLÄ

Classics Custom 22″ Dual Ride soi kumisevasti matalalta. Suurella ridella on suuri presenssi, mutta kyseinen symbaali jättää reilusti tilaa muillekin. Kyseessä on hyvin tasapainoinen ride, jossa runko ja kello soivat hyvin tasaisella volyymilla. 

Usein pitkään ja samaan aikaan soivat symbaalit alkavat rasittaa kuulijan korvaa hyvinkin nopeasti. Meinl on rakentanut Classics Custom Dual -symbaaleista tarkoituksella lyhyemmin soivia. Soinnin rikkaudesta ei silti olla tingitty. Kaksoisviimeistely erottaa symbaalin soinnin attackista ja koko prosessi on erittäin tarkkaan kontrolloitu koneellisella hionnalla ja taonnalla.

Classics Custom Dual -sarjalaiset soivat B12-pronssiseoksen vuoksi lämpimämmin kuin muut Classics Custom -symbaalit. Niitä voikin käyttää monipuolisesti lämmittämään symbaalisetin yleissointia. Tietysti ne sopivat hienosti yhteen myös toistensa kanssa.

  • B12-materiaalista valmistettu ride-symbaali kaksoisviimeistelyllä. 
  • Tumma keskiosa antaa Classics Custom Dual -symbaaleille ronskisti luonnetta ja iskua. Reunojen brilliant-viimeistely tasapainottaa symbaalien soinnin tujauksellla helisevää kirkkautta.
  • Custom Dual -symbaaleja kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC22DUR

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL CLASSICS CUSTOM DUAL 22" RIDE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *