899,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMCCDU4680 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

MATALASOINTINEN SETTI UPEASTI VIIMEISTELTYJÄ SYMBAALEITA + EXTRA 16″ TRASH CRASH

Classics Custom Dual Expanded -symbaalisetti sisältää rumpusetin perustarpeet ja hieman extraa! Setistä löytyy 14″ Hihatin, 18″ Crashin ja 20″ Riden lisäksi 16″ Trash crash. Dual-symbaalisetin hinta-laatusuhde on prikulleen kohdillaan ja setti toimii yhtä hyvin treeneihin ja keikoille. 

MISTÄ CLASSICS CUSTOM DUALISSA ON KYSE?

Usein pitkään ja samaan aikaan soivat symbaalit alkavat rasittaa kuulijan korvaa hyvinkin nopeasti. Meinl on rakentanut Classics Custom Dual -symbaaleista tarkoituksella lyhyemmin soivia. Soinnin rikkaudesta ei silti olla tingitty. Kaksoisviimeistely erottaa symbaalin soinnin attackista ja koko prosessi on erittäin tarkkaan kontrolloitu koneellisella hionnalla ja taonnalla.

Classics Custom Dual -sarjalaiset soivat B12-pronssiseoksen vuoksi lämpimämmin kuin muut Classics Custom -symbaalit. Niitä voikin käyttää monipuolisesti lämmittämään symbaalisetin yleissointia. Tietysti ne sopivat hienosti yhteen myös toistensa kanssa.

  • B12-materiaalista valmistettu symbaalisetti upealla kaksoisviimeistelyllä. 
  • Sisältää seuraavat symbaalit: Classics Custom 14″ Dual Hihat, Classics Custom 16″ Dual Trash Crash, Classics Custom 18″ Dual Crash, Classics Custom 20″ Dual Ride
  • Tumma keskiosa antaa Classics Custom Dual -symbaaleille ronskisti luonnetta ja iskua. Reunojen brilliant-viimeistely tasapainottaa symbaalien soinnin tujauksellla helisevää kirkkautta.
  • Custom Dual -symbaaleja kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CCDU4680

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL CLASSICS CUSTOM DUAL EXPANDED SYMBAALISETTI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *