259,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): TBM1 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

ERILAISEN KITARISTIN ERILAINEN SÄRÖPEDAALI

Tom Morello on työkaluilleen hyvin uskollinen kitaristi. Samalla vahvistimella, pedaaleilla ja kitaralla on menty viimeiset kaksikymmentä levyäkin. Power 50 -pedaalissa ei olekaan kyse Morellon käyttöön tehdystä uudesta säröpurkista vaan pyrkimyksestä purkittaa erikoisen kitaristin erikoinen setup kaikille käytettäväksi.

Mosfet-pohjainen MXR Power 50 -pedaali on rakennettu muistuttamaan enemmän vahvistinta kuin overdrive-pedaalia. Kontrollitkin ovat samat kuin Morellon vahvistimessa: Gain, Bass, Middle, Treble, Volume ja Presence.

VIRHEISTÄ LOOPPII

Morello käytti kaikkia pedaalejaan vahvistimen edessä kunnes törmäsi efektiloopilla varustettuun laitteeseen. Luonnollisestihan kaikki efektit menevät efekti-looppiin, eikö? Osa Tom Morellon soundin erikoisuudesta tulee nimenomaan siitä, että myös säröpedaalit yms. on asetettu looppiin, joten esimerkiksi vahvistimen etuasteen Presence-nuppi tulee ketjussa ennen pedaaleja. Voidaan sanoa, että lopputulos on pureva.

MXR Power 50 -pedaalin oma efektilooppi toimii samalla tavalla. Esimerkiksi wahin kytkeminen (Tom Morello Cry Baby toimii hyvin) overdrive-pedaalin efektilenkkiin tuottaa huomattavasti vahvemman efektin kuin sen kytkeminen pedaalin eteen.

LOOP WITHIN A LOOP

Kytketäänkö Power 50 sitten Inception-tyyliin looppinsa kanssa vahvistimen looppiin vai vahvistimen eteen? Suoraan sanoen, emme oikein tiedä, mutta kaikkea kannattaa kokeilla! Pedaalin inspiraationa toimivan kitaristin mittava ura on hyvä esimerkki siitä, että erilaisuus on oikeasti aika hieno juttu.

Ominaisuudet:

  • Tom Morellon kitarasoundi purkitettuna analogiseen overdrive-pedaaliin
  • Helpot, vahvistintyyppiset säädöt: Gain, Bass, Middle, Treble, Volume ja Presence
  • Sisäinen efektilooppi tuo uusia mahdollisuuksia soundin muokkaamiseen
  • Toimii 9V muuntajalla, 9V paristolla tai MXR:n Brick-muuntajilla (virtalähteet ja paristot myydään erikseen)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MXR TOM MORELLO POWER 50 OVERDRIVE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *