329,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): YNOVSYNTH11 Osastot: , , , , , Valmistaja:

Kuvaus

OHJELMISTOVERSIO 1.2 UUSINE OMINAISUUKSINEEN NYT SAATAVILLA!*

Novation Circuit Tracks

Tehokas groovebox elektronisen musiikin nopeaan ja jouhevaan luomiseen. Kaksi täysiveristä syntikkaa laajentaa soundikapasiteettiasi, ja rumpusoundeja voi ladata suoraan microSD-kortilta ja muokata tilanteeseen sopivaksi. Kaksi MIDI-raitaa ja sisäänrakennettu akku tekevät Circuit Tracksistä täydellisen isompaankin MIDI-studioon ja luovuuteen tien päällä.

Circuit Tracks on kokonainen työasema tarjoten kaksi syntikkaraitaa, kaksi MIDI-raitaa ja neljä rumpuraitaa, eli kaikki, mitä elektronisen musiikin säveltämiseen ja esittämiseen tarvitaan. Tanssimusiikin tuottamiseen suunniteltu, terhakas groovebox antaa luovuuden viedä mukanaan. Ylistetty sekvensseri mahdollistaa 32 askeleen patternien ketjuttamisen 256-askeleisiksi ketjuiksi per raita. Microtiming mahdollistaa mielenkiintoiset rytmit, ja Probability, sekä Mutate -toiminnot luovat alati muuttuvan sävelkirjon.

Kaksi täysiveristä syntikkaa tarjoavat kaikki soundit jyrisevistä bassoista leijuviin mattosoundeihin, olipa tyylinä hiphop, EDM tai vaikka kokeellisempi elektroninen musiikki. MicroSD-kortille voi tallentaa tuhansittain sampleja muokattavaksi neljän rumpuraidan avulla. Erinomaiset efektilaitteet tarjovat Reverb- ja Delay -efektit syntikoille, rummuille ja laitteeseen kytketyille ulkoisille signaaleille. Sidechain-toiminto mahdollistaa helposti mm. EDM:ssä käytetyt pumppaavat basso- ja mattosoundit, ja Master Compressor pistää kokonaissoundin tiukkaan ja potkivaan pakettiin.

Circuit Tracks mahdollistaa ulkoisten syntikoiden ohjaamisen kahdella MIDI-raidalla, jotka lähettävät sekä nuotteja, että Control Change -ohjauskäskyjä. Täysikokoiset MIDI-liitännät (In/Out/Thru) ja Sync Out tekevät liittämisen muihin syntikoihin ja rumpukoneisiin todella helpoksi. Stereoulostulo ja kuulokeliitäntä takaavat täydellisen soundin niin keikalla, kuin matkalla sinne. Sisäisen, ladattavan akun avulla biittejä on helppo tehdä niin keikkabussissa kuin sohvalla maatessa.

All-in-one studio

Kaksi syntikkaraitaa, 2 MIDI-raitaa ja 4 rumpuraitaa, eli kaikki, mitä tarvitset biisien tekoon ja niiden esittämiseen.

Terhakas groovebox

Anna luovuutesi kukoistaa jouhevan workflow:n avulla.

Ylistetty sekvensseri

Patternien 32 askelta ketjutettavissa jopa 256:een askeleeseen per raita. Microtiming mahdollistaa omat groovet. Probability ja Mutate -toiminnot tekevät musiikistasi jatkuvasti muovautuvaa.

Massiivinen soundi

Kaksi sisäänrakennettua äänigeneraattoria ovat täysiverisiä syntikoita kaikilla parametreillä. Voit ladata omia rumpusampleja tai efektejä/looppeja, ja muokata niitä vauhdissa neljällä rumpuraidalla.

Liitä olemassaolevat syntikkasi

Voit lähettää nuotteja ja Control Change -automaatiota kahdella MIDI-raidalla.

Efektejä kaikille raidoille

Upota syntikat, rummut ja ulkopuoliset signaalit Reverb- ja Delay -efekteihin. Laita miksauksesi pumppaamaan Sidechain-toiminnolla avulla ja paketoi kokonaissoundi potkivaksi kokonaisuudeksi Master Compressorilla.

Reilusti liitäntöjä

Täysikokoiset MIDI-liitännät, In/Out/Thru ja Analogue Sync yhdistävät sinut muihin syntikoihin ja rumpukoneisiin. Audiosisääntuloja voidaan käyttää stereotulona tai kahtena monotulona, ja niihinkin saadaan lisättyä sisäiset efektit. Stereoulostulo ja kuulokeliitäntä toimivat niin keikalla, kuin vaikkapa junamatkalla.

Laajenna soundikirjastoasi

microSD-kortti mahdollistaa tuhansien soundien, samplejen ja projektien tallentamisen.

Luo missä vain

Sisäänrakennettu ladattava akku tarjoaa noin 4 tuntia soittoaikaa olitpa sitten keikkamatkalla tai vaikka löhöilemässä sohvalla.

Säädä kaikkea tarkemmin tietokoneella

Novation Components -ohjelmisto tallentaa soundisi ja projektisi pilveen, ja mahdollistaa syntikkasoundien editoinnin laajemmalla editorilla, sekä uusien rumpusettien luomisen.

Sound Collective

Rekisteröi Circuit Tracks samantien saadaksesi pääsyn ilmaisiin plugareihin ja uudistuvaan soundikirjastoon Novation Sound Collectiven kautta.

3 vuoden takuu

Missä tahansa päin maailmaa oletkin, Novationin 3 vuoden takuu on tukenasi, jos laitteesi kaipaa huoltoa tai vaihtoa erittäin harvinaisen valmistusvirheen takia.

Mukana tulevat ohjelmistot

 • Novation Components editointisofta/soundien tallennus pilveen
 • Sound Collective tarjoaa uuden plugarin parin kuukauden välein

Pakkauksen sisältö:

 • Circuit Tracks -groovebox
 • USB-A – USB-C -kaapeli (1,5m)
 • USB-virtalähde
 • Turvallisuusohje

Laitteistovaatimukset:

Circuit Tracks on Class Compliant -laite ja toimii modernien PC, Mac ja Linux -koneiden kanssa

Laitteen tekniset tiedot:

 • 32 RGB-taustavalaistua, lyöntiherkkää padia
 • 28 RGB-taustavalaistua näppäintä
 • Virtakytkin, latauksen tilan näytöllä
 • USB-C -liitin
 • Kensington MiniSaver -lukituspiste
 • 3x MIDI DIN (In, Out, Thru)
 • MicroSD -korttipaikka
 • 3.5mm Sync Out
 • 2x Mono Audio In
 • Balansoimaton stereoulostulo
 • Kuulokeliitäntä
 • 8 säätöpyörää RGB-indikaattoreilla
 • Volume -säädin
 • Master Filter -potikka

Softayhteensopivuus:

Muokkaa soundeja, lisää sampleja, varmuuskopioi projekteja Novation Components -softan avulla (selaimen kautta tai standalone).

Virransyöttö:

 • USB bus powered
 • Ladattava akku (noin 4 tunnin käyttöaika). Lataus USB-C portin kautta.
 • Mukana USB -virtalähde

Kolmen vuoden takuu!

Lisää tietoa: https://novationmusic.com/en/circuit/circuit-tracks

*Lisää tietoa päivityksestä: https://novationmusic.com/en/news/circuit-tracks-12-firmware-update

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NOVATION CIRCUIT TRACKS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *