425,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 7-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): YNOVLKE88MK3 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Launchkey 88 on täysikokoinen ja täysin integroitu MIDI-keyboard-kontrolleri kappaleiden tekemiseen Ableton Livessä, Logic Prossa ja Cubasessa ja monessa muussa dawissa. Se on suunniteltu tarjoamaan sinulle kaiken mitä tarvitset musiikin luomiseen ja toistamiseen.

Ensiluokkainen puolipainotettu koskettimisto erottuu muusta Launchkey-sarjasta, ja se on optimoitu reagoivaan tuntumaan ja kosketukseen. Soittajalle suunniteltu Launchkey 88 on suunniteltu vangitsemaan jokainen yksityiskohta.

Tee enemmän suosikki-DAWillasi saumattoman integroinnin avulla. Hallitset intuitiivisesti kaikkia tärkeimpiä tuotanto- ja suorituskykytoimintoja Ableton Livessä, Logicissa ja Cubasessa, sekä tärkeitä mikseri-, kuljetus- ja navigointiohjaimia HUI:n kautta kaikille muille tärkeimmille DAW:ille, mukaan lukien Studio One, Pro Tools ja Reaper.

Tuomalla 88 ensiluokkaista puolipainotettua kosketinta Launchkeyn tunnettuihin luoviin työkaluihin, voit luoda ilman rajoituksia. Muuntele soundiasi luovilla ominaisuuksilla, kuten skaalaus- ja sointutilailla, sekä tehokkaalla arpeggiaattorilla. Custom Mode ja viisipinninen MIDI-ulostulo tekevät Launchkey 88:sta tehokkaan työkalun kenen tahansa soittajan käsissä, olipa kyseessä sitten lava tai studio. Yhdistä modeja viedäksesi musiikkisi uusiin suuntiin, löytääksesi ideoita vaivattomasti ja pysyäksesi inspiroituneena.

Ominaisuudet:Musacorner

Lisää tietoa: https://novationmusic.com/es/keys/launchkey-88

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NOVATION LAUNCHKEY 88”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *