199,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): COCACOMPMKII Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

OKKO Coca Compressor MKII -kompressori/clean boost -pedaali

Coca Compressor MKII on studiotasoinen kompressori ja clean boost -pedaali. Se ei väritä soundiasi vaan parantaa sitä. MKII-versiossa nyt mukana myös passiivinen Tone-säädin.

Käytä sitä puhtaaseen soundiisi, jotta se olisi isompi, tiukempi ja muhkeampi ilman ätäkin katoamista. Laita se vahvistimen särökanavan tai overdrive-pedaalien eteen ja saat soundisi ”laulamaan”, lisäten sustainia ilman säröä. Kytke piezo-mikillä varustettu akustinen kitara (tai jokin muu kielisoitin) siihen, ja saat paksumman ja pehmeämmän soundin… Käytä sitä bassossa… CocaComp saa kaiken kuulostamaan paremmalta. 🙂

CocaCompin piiri ei ole samanlainen kuin klassisissa harmaan, punaisen tai oranssin värisissä kompressoripedaaleissa, vaan kuten kalliit studio-kompressorit, se toimii optoerottimella sileän ja luonnollisen kompression saavuttamiseksi.

Perinteisten attack/release/threshold -säätimien sijaan CocaCompissa on vain yksi säädin nimeltään SING – et tule kaipaamaan muita! 🙂 CocaComp toimii kuten “voimistava” kompressori säilyttäen ätäkin ja vahvat äänet muuttumattomina vahvistaessaan hiljaisempia nuotteja ja yksityiskohtia lisäten sustainia.

PUSH on äänenvoimakkuuden ja boostin säätö, nollataso on noin kello 10:ssä.

TONE on passiivinen äänenvärin säätö, jolla saat soundistasi tummemman tai kirkkaamman – neutraali asento on noin kello 12:ssa.

”Low noise design” ja osien valinta CocaCompille johtivat poikkeuksellisen hiljaiseen toimintaan – ei suhinaa, huminaa tai muuta ei-toivottua ääntä.

Piirilevyllä sisäinen trim-pot, jolla voidaan halutessaan kalibroida kompressorin toimintaa. Lisää tietoa käyttohjeessa (alla).

Toimii myös bassolla!

OKKO on saksalainen kitara- ja bassoefektivalmistaja, jonka kaikki pedaalit ovat 100% käsityötä. OKKO-pedaalit ovat Musacornerin omaa maahantuontia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OKKO COCA COMPRESSOR MKII”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *