899,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): PRSESSION4 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

SESSION4 on kompakti, tehokas ja kannettava PA-järjestelmä aktiivisessa 2.1 -kokoonpanossa, joka sisältää kaksi diskanttikaiutinta ja yhden subwooferin. SESSION4 on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön live-konserteissa, mobiileissa DJ-kokoonpanoissa ja yritystilaisuuksissa. SESSION4 yhdistää joustavuuden, siirrettävyyden ja suorituskyvyn ammattimaisella suunnittelulla ja vankalla rakenteella.

Diskantti-osa sisältää neljä 2,75 tuuman neodyymikaiutinta pystysuorassa linjassa, jossa on asteittainen alaspäin kallistus pystysuuntaisen kattavuuden lisäämiseksi. Kustomoitu kiinnitys takaa erittäin laajan vaakapeiton, täydellisen äänen ymmärrettävyyden ja tarkan äänentoiston koko kuuntelualueella. Subwooferissa on kaksi 6,5 tuuman laajaiskuista kaiutinta, jotka pystyvät tuottamaan erittäin “lävistäviä” ​​ja dynaamisia bassoja, laajan matalien taajuuksin vasteen ja vahvan SPL:n.

Järjestelmää ajaa 3-kanavainen 1200 W:n D-luokan vahvistin, ja sitä ohjaa tehokas PROEL CORE LT DSP, joka pystyy tuottamaan erinomaisen äänen. Signaalinkäsittely sisältää hienostuneen Dynamic EQ’n ja 4 EQ esivalintaa (MUSIC, LIVE, DJ, SPEECH) kaiuttimien sovittamiseksi mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Intuitiivisessa käyttöliittymässä on yksi säädin ja suuri LCD-näyttö DSP-parametrien lisäksi myös kahden MIC / LINE-valittavan tulon, järjestelmän kokoonpanon ja sisäänrakennetun BLUETOOTH-äänirajapinnan ohjaamiseksi.

Innovatiivisen, painevaletun kytkentäjärjestelmän ja integroitujen liittimien ansiosta nämä kaksi yläosaa voidaan yhdistää toisiinsa, jolloin muodostuu pidempi 8-elementin “diskanttitorni” ja näin mahdollistetaan järjestelmän käyttö paitsi STEREO-tilassa, myös MONO- tai DOUBLE -tiloissa.

Kaksi erillistä osastoa, jotka sijaitsevat alakaapissa, mahdollistavat yläosien säilyttämisen ja kuljettamisen itse yksikössä, mikä vähentää tilan tarvetta paremmalle liikkuvuudelle nykypäivän muusikoiden tarpeiden mukaisesti.

Ominaisuudet:

 • 2.1 prosessoitu aktiivinen järjestelmä kahdella diskanttikaiuttimella ja yhdellä subwooferilla
 • TOP: neljä 2,75 tuuman neodyymielementtiä pystysuunnassa – progressiivinen alaspäin kallistaminen lisää vertikaalista peittoa – kahden yläosan nopea kytkentä integroidulla virtasignaalilinkillä yhdeksi 12-kaiutinelementin torniksi
 • SUB: kaksi laajaiskuista 6,5″ kaiutinta
  Vanerikotelo mustalla, erittäin kestävällä polyuretaanimaalilla
 • 3-kanavainen D-luokan SMPS -vahvistin – kokonaishuipputeho 2400W
 • Kaksi MIC / LINE (XLR-F) -tuloa
 • Kotelon yläosan ohjaus- ja kytkentäpaneeli on helppo käyttää
 • Tehokas CORE LT DSP 24-bittisillä A / D- ja D / A-muuntimilla ja dynaamisella EQ:lla
 • Käyttäjäystävällinen ohjaus yhdellä nupilla ja suurella LCD-näytöllä
 • 4 DSP-esiasetusta (MUSIC, LIVE, DJ, SPEECH)
 • 3 valittavissa olevaa järjestelmän kokoonpanoa: STEREO, MONO ja DOUBLE
 • Bluetooth-stereoliitäntä
 • SPL MAX (järjestelmä): 122 dB
 • Taajuusvaste: 45 Hz – 18 kHz

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PROEL SESSION4”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *