499,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 7-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 7RMDIGIFACEUSB Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

RME Digiface USB – huippukevyt neljän S/PDIF / ADAT -väylän USB-äänikortti

RME Digiface USB painaa vain 220 grammaa ja tarjoaa erinomaisen vakaan ja käyttökelpoisen kaksisuuntaisen liittymän niin PC- kuin Mac-työasemille USB2-väylästä 32 kanavaan (optisilla ADAT-väylillä) tai 8 S/PDIF-väylään (neljä optista tuloa, 4 lähtöä), tai näiden yhdistelmiin. Portit määrittyvät automaattisesti sisääntulevan signaalin mukaan, ja ne tukevat SMUX ja SMUX4 -järjestelmiä. Väylät osaavat käsitellä näytteenottotaajuutta molempiin suuntiin 192kHz saakka.

Luotettavuudestaan ja lyhyestä latenssistaan tuttu RME on ammattilaisvalinta audion ohjaamisessa työasemille ja takaisin. RME Digiface USB osaa ottaa virran suoraan väylästä, eikä tarvitse erillistä virtalähdettä toimiakseen. Pienikokoinen RME Digiface USB toimii tarvittaessa vaikkapa liikkuvan äänityön monitorointiyksikkönä. Analogista stereolähtöä (kanavat 33 ja 34 out) voidaan käyttää niin kuulokekuunteluun kuin linjatason stereosummamiksauksille TotalMix FX:stä.

TotalMix FX ja TotalMix Remote

Kuten muissakin uusissa RME-äänikorteissa, on myös RME Digiface USB:ssa mukana tehokas digimikseri TotalMix FX, joka sallii käytännössä lähes rajoittamattomat summaus- ja reititysmahdollisuudet. Kaikki tulot ja playback-kanavat ovat reititettävissä samanaikaisesti kaikkiin rautapuolen lähtöihin.

RME Digiface-sarjan korteissa on oma tarkkaamo-osionsa josta löytyy niin Talkback, Main/Phones-kuuntelu, fader-liukuryhmät, mute-ryhmät kuin muita olennaisia toimintoja, kaikki ohjattavissa etänä Mackie- tai OSC-protokollasta. Digiface-sarjassa ei ymmärrettävästi ole DSP-efektejä kuten EQ tai kaiku.

Uusin RME-ohjelmisto on TotalMix Remote, joka mahdollistaa RME-äänikorttien ohjaamisen niin PC kuin Mac/iOS -järjestelmistä. Se on helppo pystyttää – riittää kun kertoo järjestelmälle ohjaavan laitteen IP-osoitteen – sen jälkeen kaikkia TotalMix FX -toimintoja pystyy ohjaamaan niin etänä tarkkaamosta kuin tabletilta tilassa liikkuen.

Ominaisuudet:

  • 66 kanavaa: 32 in / 34 out
  • 4 x ADAT/SPDIF in
  • 4 x ADAT/SPDIF out
  • 6,3mm TRS kuulokelähtö
  • USB 2
  • Virransyöttö väylästä
  • TotalMix FX

Lisää tietoa: http://www.rme-audio.de/en/products/digiface_usb.php

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RME DIGIFACE USB”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *