1 222,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Tuotetunnus (SKU): BC-ART212B Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

MUHKEA TUBE LOGIC –SOUNDI KOMPAKTISSA 2X12 KOMBOSSA

Blues Cube Artist 212 on isompia lavoja varten valmis tuplakaiutinversio Rolandin innostuneesti vastaanotetusta Tube Logic –tonesta. Artist 212 sisältää samat perusominaisuudet kuin 1×12 sisarmalli, mutta kahdella 12-tuumaisella kustom-kaiuttimella ja 85 watin teholla, jolloin headroomia on vielä hieman enemmän, kun äänen pitää todella leikata läpi. Se on myös tyypillistä 2×12 vahvistinta pienempikokoinen ja kevyempi , joten se on luonteva valinta kelle tahansa keikkamuusikolle, joka tarvitsee tuplakaiuttimien tarjoamaa täydempää ääntä ja parempaa suuntaavuutta.

Menemällä paljon pidemmälle kuin mallintaminen Rolandin Tube Logic design filosofia pureutuu joka suhteessa arvostettujen tweed-kauden putkivahvistimien sisäisiin toimintoihin kitaratulosta kaiutinlähtöön. Monipuolisia clean- ja crunch-kanavia voi käyttää itsenäisesti tai luoda kompleksisia äänenvärejä yhdistämällä ne. Vaihdettava ulostuloteho mahdollistaa tulisen, täysien kierroksien soundin kaikilla äänentasoilla. Keikkavalmis Blues Cube on kentällä testattu ja hienoviritetty huippusoittajien palautteen perusteella. Se tuottaa makean, maagisen äänen ja nautinnollisen tunteen, joka tekee hienosta kitaravahvistimesta äärimmäisen ilmaisuvoimaisen instrumentin. Uudelleen luotu Blues Cube –sarja vie klassisen kombon uudelle aikakaudelle yhdistämällä aidon putkisoundin ja –vasteen nykyaikaiseen luotettavuuteen ja helppoon kannettavuuteen.

Ominaisuudet:

 • Keikkavalmis 85-wattinen 2×12 kombo autenttisella putkisoundilla ja soittoherkkyydellä
 • Rolandin kokonaisvaltainen Tube Logic design tuottaa kuuluisien, hienoviritettyjen vintage-putkivahvstimien interaktiivisen tonaalisen käyttäytymisen, kuten etuaste- ja pääteputkien säröytymispiirteet, muuntajan kompressoinnin ja paljon muuta
 • Itsenäiset Clean- ja Crunch-kanavat, sekä uniikki Dual Tone –tila kanavien yhdistämiseen soundimaailman laajentamiseksi.
 • Master volume, kolmialueinen EQ ja Presence, plus Boost- ja Tone-kytkimet kummallakin kanavalla
 • Neliasentoinen tehovalitsin (0.5 W, 15 W, 45 W, Max) mahdollistaa kuuman soundin kaikilla äänentasoilla
 • Mukana korkealaatuiset kaiku- ja tremolo-efektit vintage-karaktäärillä ja efektilenkki ulkoisille laitteille
 • Klassinen takaa avoin design kahdella kustomoidulla 12-tuuman kaiuttimella ja poppelipuinen kabinetti korostamaan lavapresenssiä
 • Tyylikäs, moderni look vintage-vivahteilla
 • Käytännöllinen kevytrakenteisuus tekee roudaamisen helpoksi, mutta ei uhraa äänenlaatua
 • USB-liitin korkealaatuiseen tallentamiseen tietokoneelle
 • Optiona GA-FC –jalkakytkin kanavan valintaan, sekä Dual Tonen, Tremolon ja efektiloopin kytkemiseen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND BLUES CUBE ARTIST 212”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *