799,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 8131012 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Laadukas, alumiinisilla polkimilla varustettu bassorummun tuplapedaali, joka henkii tyyliä ja hienostunutta tekniikkaa. Miellyttävä soittotuntuma; kevyt ja kestävä rakenne.

Helposti säädettävä nuijan akselimekanismi

Patentoidussa akselimekanismissa on nuijan vipuvarren liikeradalle kolme erilaista säätöä symmetrisestä ympyräkaaresta epäkeskeiseen kaareen. Tämän avulla soittotuntuma on tarkoin muunnettavissa voimakkaasta ja vakaasta herkkään ja nyansoituun. Lisäksi mukana tulevan rumpuavaimen avulla säädön voi suorittaa nuijan vipuvartta irrottamatta tai polkimen kulmaa muuttamatta.

Herkkätoiminen, laakeroitu jousimekanismi

Jousen molemmat päät on kiinnitettu laakeroituun ura-akseliin. Tämä eliminoi kitkaa ja jousen ripustuksen aiheuttamia häiriöääniä. Jousen koukkuihin ja ripustusosiin kohdistuva mekaaninen rasitus vähenee, mikä lisää mekaniikan käyttöikää.

Kätevä jousen jäykkyyden säätö

Patentoidun jousimekanismin jäykkyys säädetään joko mukana tulevalla rumpuavaimella tai sormiruuvinupilla. Hienosäätö tapahtuu keskipulttia kiristämällä tai löysentämällä. Tämän mekanismin avulla soittovasteen säätö onnistuu vähällä vaivalla ilman lukitusruuveja ja irtoavia osia.

Irrotettava kärkilevy

Polkimen kärkilevy on siirrettävissä tai irrotettavissa, joten poljinalustan pituutta voi muokata erilaisten soittotyylien vaatimusten mukaan.

Kevyt alumiininen poljin

Alumiinista valettu poljinlevy antaa herkän soittotuntuman ja nopean vasteen. Kevyt, luja metalliseos vähnetää pedaalin kokonaispainoa tinkimättä grammaakaan vakaudesta ja vahvuudesta. 

Kaksi erilaista nuijaa

Tässä pedaalissa on vakiovarusteena sekä synteettistä seoksesta valetut nuijat, että perinteiset huopanuijat. Molemmat nuijat ovat muodoltaan pyöreitä ja tarjoavat mainion balanssin painoa ja soundia.

Ominaisuudet:

  • Kaksoisketjuveto
  • Nuijan varren paksuus: 1/4″ (Φ6.35mm)
  • Nuijan kulma: 45° vakioasetus / ±22.5°
  • Nuijan vipumekanismi säädettävissä 3 tasoon
  • Poljinlevyt alumiinia
  • Vakiovarusteet: perinteinen nuijan varsi (varustettu muistilukolla), 2 x huopanuija, 2 x sormiruuvin nuppi, säätöavain

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SAKAE AXP1002 AXELANDOR DOUBLE PEDAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *