1 199,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): YSIRV10SWAMPASH5TS Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

SIRE Marcus Miller V10 SWAMP ASH-5 2nd Generation – viisikielinen sähköbasso

Marcus Miller V10 on moderni, saarnirunkoinen ja vaahterakantinen toisen sukupolven Sire-basso. Basson kaula ja otelauta ovat yli kolmensadan asteen hapettomassa ahjossa paahdettua loimuvaahteraa, mikä tekee kaulasta samalla kertaa kevyen mutta kovan, ja varsin epäherkän eri vuodenaikojen ilmaston vaihtelulle. Soinnillisesti otelaudan kova, kevyt puu antaa tarkan ja terävän soinnin, otelautamerkit ovat helmiäistä. Yhtenäisen tyylikkään vaahterakannen alla runkopuu suosaarni on tasapainoinen niin diskantin, kuin basson osalta.

Kaartuvat nauhanpäät ovat todellinen custom-mallien erikoisuus, eikä niiden toteuttaminen sarjatuotantona ollut helppoa. Ne kuitenkin vaikuttavat soittotuntumaan niin olennaisesti, että ne on lisätty kaikkiin toisen sukupolven Sire-bassoihin vakiona. Kaulan profiili on epäsymmetrinen C, joka tekee soitosta kevyempää kun liikutaan ohuiden ja paksujen kielten välillä. 5-kielisen version kaularaudan molemmin puolin on upotettu hiilikuitutangot, jotka vahvistavat entisestään kaulan rakennetta.

J-malliset mikrofonit on suunniteltu alusta alkaen uudelleen, ja niiden USA Plain Enamel -käämitys tarjoaa lisää tarkkuutta ja erottelua, jota kolmialueisella EQ:lla varustettu Marcus Miller Heritage-3 etuaste vielä korostaa. Basso toimii sekä passiivi-, että aktiivitilassa. Aktiivisena tarjolla on kolmialueinen Marcus Miller Heritage-3 -etuaste keskialueen puoliparametrisine sävynsäätöineen – tarkka ja monipuolinen tehoyksikkö kaikkiin käyttötarkoituksiin. Etuaste toimii 18V käyttöjännitteellä, mikä tarjoaa laajemman headroomin ja musikaalisemman vasteen. Toki myös passiivitilassa käytössä on perinteinen J-basson säädettävyys.

Marcus Miller Super-J Revolution -mikrofoneissa alumiini-nikkeli-kobolttimagneettien magnetointi on toteutettu uudella tavalla, joka emuloi Millerin rakkainta, 20 vuotta jatkuvaa käyttöä kokenutta Heavy Formvar -mikrofonia. Voidaan siis sanoa, että soundi on sisäänajettu. Käämintäkone on myös suunniteltu uusiksi, niin että mikrofonin kelat ovat varsin lähellä boutique-mallien käsinkäämittyjä yksilöitä.

Marcus Miller V10 on moderni ja monipuolinen J-basso, joka on parhaimmillaan kaikenlaisessa musiikissa, pehmeimmästä tunnelmoinnista rankimpaan metalliin.

Ominaisuudet:

 • 5-kielinen J-mallin sähköbasso
 • Toimii sekä aktiivi-, että passiivielektroniikalla
 • Mikrofonit: Super-J Revolution, Heritage-3 -etuaste
 • “Rolled Edges” kaartuvat nauhanpäät
 • Runko: suosaarnea, vaahterakansi
 • Yksiosainen paahdettu vaahterakaula, asymmetrinen C-profiili, moderni 9.5″ radius
 • Otelauta: paahdettua vaahteraa, 34″ skaala, 20 nauhaa, otelautamerkit helmiäistä
 • Virityskoneisto: Sire Premium Open Gear
 • Satula: luuta
 • Talla: Marcus Heavy Mass Standard
 • Väri: Tobacco Sunburst

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SIRE MARCUS MILLER V10 SWAMP ASH-5 2ND GEN TS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *