299,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): METRO65BG Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Erittäin kompakti ja kevyt kaiutinkaappi bassolle ja kitaralle

TOOB METRO 6.5 –sarja on vastaus New Yorkin jazz-muusikoiden rukouksiin julkiseen liikenteeseen sopivista kaiuttimista. Ne painavat vain 1,8-2,1 kiloa mutta tarjoavat keikoille riittävän volyymin ja verrattoman äänenlaadun. Ensi yksilöt ovatkin lunastaneet odotukset niin Ison Omenan klubeissa kuin Suomen hienoimmilla areenoilla.

TOOB METRO 6.5BG (Bass & Guitar) kätkee sisäänsä 130W SICA 6 L 1.5SL –kaiuttimen, joka toistaa basson alimmat äänet vaivatta. 4 kHz yläpää puhuttelee tummempaa soundia tavoittelevaa jazz-kitaristia.

”Baby TOOB” sopii kaikkialle: lavalle, kotiin, treeneihin, studioon, opetukseen – ja tietysti käsimatkatavaroihin. Täydellinen kumppani D-luokan mikrovahvistimille ja jälleen yksi TOOB-vallankumous:  söpö mutta äänekäs!

METRO-sarjan rakenne on sama kuin 12-tuumaisissa TOOBeissa. Runko on äärimmäisen kevyttä ja vahvaa kaksikuorista UPONOR IQ polypropeeniputkea. Kiinnityspannat  on ruiskuvalettu ABS-muovista.

Äänen salaisuus on sisäisessä vaimennuksessa ja takalevyn huovalla peitetyissä ääniaukoissa – neljä GP ja FR –versioissa, vain yksi BG-versiossa. Nämä “feltterit” leikkaavat nasaalia keskialuetta. BG-mallin paksumpi huopakerros toimii myös paineventtiiilinä, joka saa kaiutinelementin toimimaan kuin se olisi suuremmassa kotelossa ja laajentaa tuntuvasti sen bassopään käyttökelpoista taajuusaluetta.

Mikrovahvistin kiinnittyy on kotelon telakkalevyyn korkealaatuisilla tarranauhoilla. Myös 250 mm yhdyskaapeli kuuluu toimitukseen. Irrotettava seisontatuki on 4 mm ruostumatonta terästä. Emme suosittele yli 1 kg painoisen vahvistimen sijoittamista kaiuttimen päälle.

Kummankin päädyn rengastiiviste on laadukasta solupolymeeria tai silikonia. Kiinnityspantoja voi joutua hieman kiristämään muutaman kuukauden käytön jälkeen.  Älä kiristä liikaa – pantojen väliin on jäätävä pieni rako.  

Kaiutinkotelot ovat pitkäikäisiä eivätkä vaadi paljon huoltoa. Puhdistus kostealla liinalla riittää. Muovikalusteiden tai autojen muoviosien hoitoaine elvyttää alkuperäisen pinnan. Älä käytä hiovia aineita mahdollisten naarmujen hoitoon.

Tekniset tiedot:

  • Pituus 250 mm
  • Leveys 220 mm
  • Korkeus (ilman jalkaa) 205 mm
  • Paino 2,1 kg
  • Kaiutinelementti SICA 6 L 1.5SL
  • Taajuusvaste 60-4.000 Hz
  • Impedanssi 8Ω 
  • Tehonkesto 130 W

Valmistettu Suomessa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TOOB METRO 6.5 BG”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.