Uutuus!

325,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 7-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 8047223 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Real McCoy Wah Pedal – Se alkuperäinen Wah-Wah

Alkuperäisiltä tekijöiltä: The Epitome of Wah Pedal Replication

VOX esitteli vuonna 1967 Wah-Wah-pedaalin, joka alun perin kehitettiin jäljittelemään Clyde McCoyn trumpetin mykistystekniikkaa. Kuitenkin tahaton, mutta musiikkia muuttava käyttö sähkökitaran kanssa teki Wah-pedaalista tärkeän työkalun tunnetuille artisteille, kuten Jimi Hendrixille ja Eric Claptonille, mikä johti legendaaristen keikkojen ja sävellysten luomiseen.

Varhaisten aikojen Wah-pedaalit luokitellaan nyt vintageiksi: ei vain harvinaisia, vaan myös haluttuja niiden erottuvan sävyn vuoksi. Korkeat kustannukset ja komponenttien luotettavuus tekevät niistä kuitenkin riskialttiita käyttää lavalla. Niiden ylläpito voi myös olla kallista varaosien kustannusten vuoksi.
Tämän seurauksena VOX-insinöörit ovat työskennelleet kovasti selvittääkseen alkuperäisen wahin mysteerit. Vuosien tutkimuksen ja useiden prototyyppien jälkeen VOX tarjoaa ylpeänä sarjan uusia Wah-pedaaleja, jotka on suunniteltu jäljittelemään tarkasti McCoy Wahiin ja V846:een liittyvien äärimmäisten pedaalien tarkat sävyominaisuudet.

Alkuperäisen Wah-soundin metsästys

Vintage wahit ovat tunnettuja erottuvista ääniprofiileistaan, ja jokaisella yksiköllä on ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka johtuvat niiden piirien luontaisesta yksinkertaisuudesta ja niiden komponenttien selvästi yksilöllisestä luonteesta. Kaksi samalta tuotantolinjalta peräisin olevaa ja samaan aikaan tuotettua wahia saattaa kuulostaa aivan erilaiselta.
Ikonisen taajuuskäyrän mysteeri

“Teimme kattavan A/B-testauksen vertaamalla järjestelmällisesti sen taajuusvastetta muihin perinteisempiin vintage-yksilöihin. Tämä laaja tutkimus selvitti vintage-komponenttien luontaisen alkemian, jotka yhdessä muokkaavat Pyhän Graalin yksikölle ominaista ainutlaatuista taajuuskäyrää.”

Käämitys: Wah-pedaalin sielu

“Halo” käämitys on vintage Wah:n olennainen elementti. “Analysoimme huolellisesti vintage-yksiköiden kelan ominaisuudet, olemme onnistuneesti jäljitelleet Halo-käämityksen sisällyttääksemme sen waheihin.”

VRM-1, joka on tunnettu ikonisen nenäkkäästä, korostetusta keskiäänirekisteristä antaa lämpimän ja melodisen soundin ilmeikkäälle kitaransoitolle, joka korostaa jokaisen sävelen artikulaatiota.

Ominaisuudet:

  • Liitännät: INPUT (mono 6,3mm), OUTPUT (mono 6,3mm)
  • Virtalähde: 9V dry cell paristo (6LF22/6LR61) (myydään erikseen)
  • Pariston kesto: noin 100 h alkaliparistoilla
  • Virran kulutus: 540µA (9V DC)
  • Mita (L x S x K): 102 x 252 x 80 mm
  • Paino: 1300 g (ilman paristoja)
  • Tarvikkeet: Kuljetuspussi, käyttöohje (ENG)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VOX VRM-1 REAL MCCOY WAH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *