185,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): WM22 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Way Huge -klassikon viides versio mahtuu entistäkin pienempään tilaan

Way Huge Green Rhino on overdrive-tyyppinen säröpedaali, joka antaa käyttäjälleen vaikuttavan määrän hallintaa. Perinteisten Volume, Tone ja Drive -kontrollien lisäksi uutuudesta löytyvät Freq ja Curve -potikat mahdollistavat keskialueen leikkauksen tai boostaamisen lisäksi mahdollisuuden leikata yläpään säröytymistä.

Freq-potikka säätää pedaalin presenssiä 100Hz tai 500Hz -alueelta. Alue valitaan pedaalin sisäisellä kytkimellä. Yksikelaisten mikrofonien ja tietynlaisten vahvistimien kanssa yläpäät saattavat saada liiankin ilkeän luonteen. Uusi Curve-säätö auttaa näissä tapauksissa pehmentäen särön temperamenttia juuri oikeassa paikassa.

Way Huge Smalls -sarjan Green Rhino on kooltaan jo pientä edeltäjäänsä reippaasti kompaktimpi. Pedaalilautojen ja keikka set-upien pienentyessä myös pedaalien on vastattava tarpeeseen. Pedaalin ylälaitaan sijoitetut sisään- ja ulostulot mahdollistavat pedaalin asettelun hyvin pieneen tilaan.

Green Rhino on erinomainen säröpedaali boostaamaan puhdasta soundia reunalle tai puskemaan särökanava laulavaan leadiin.

  • Overdrive-henkinen säröpedaali erittäin monipuolisilla kontrolleilla
  • Pieni pedaali mahtuu pieneenkin efektilautaan
  • True Bypass
  • Toimii 9V muuntajalla (ei kuulu myyntipakkaukseen)
  • Tuotekoodi: WM22

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WAYHUGE SMALLS GREEN RHINO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *