119,00 

Toimitus: 9.00 €
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): XVV21 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Xvive V21 Echoman – Vintage Pure Analog Delay Effect Pedal

Mikropedaalikokoiset polkimet säästävät tilaa pedaalilaudasta ja tarjoavat kohtuuhintaisen mahdollisuuden laajentaa soundipalettia. Xvive tarjoaa kohtuuhintaisia ja hyväsoundisia laitteita, jotka on suunniteltu yhteistyössä ammattimuusikoiden kanssa kestämään keikkailun rasituksia päivästä toiseen.

Legendaarisen Howard Davisin suunnittelema Echoman Analog Delay on kompakti monoversio Memory Analog Delay -yksiköstä. Mikrokokoinen pedaali on tavallaan moderni, päivitetty versio Davisin ikiklassikosta, Electro-Harmonixin DeLuxe Memoryman -delaysta vuodelta 1976 (monen mielestä maailman parhaasta delaysta) ja toisintaa BBD-viivettä 600 millisekuntiin asti. Bufferoitu bypass 900 kilo-ohmin sisääntuloimpedanssilla varmistaa, ettei kitaran mikrofonien kirkkaus katoa sisääntulon kuormaan. Laaja taajuuskaista mahdollistaa kirkkaammat kerrannaiset pidemmilläkin toistoilla.

Blend, delay ja modulation -säätöjä muuttelemalla pedaalista saa myös erittäin orgaanisen chorus-efektin, ohjaamalla modulaatio viivästettyyn signaalin saa vibraaton ja “kylpyammekaiun” saa kun pedaalia ajetaan kiertorajoilla. Mukana ovat myös true bypass -kytkentä ja mahdollisuus säätää läpi menevää signaalia täysin efektoimattomasta sataprosenttisesti Xviven omalla MN3005-viivepiirillä efektoituun.

Ominaisuudet:

  • Mikrokoon delay-efektipedaali
  • Tarjoaa monipuoliset aikaviive-efektit helppokäyttöisessä paketissa
  • 9 voltin käyttöjännite DC-liittimellä
  • Säädöt: time, blend, modulation, feedback, chorus/vibrato
  • True bypass, analoginen signaalitie
  • Kestävä metallirunko
  • Mitat: 46 x 94 x 50 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “XVIVE ECHOMAN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *