Alkuperäinen hinta oli: 459,00 €.Nykyinen hinta on: 435,00 €.

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): 1ZOM4 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Neliraitainen tallennin aikakoodigeneraattorilla ja 32-bittisellä äänenlaadulla

M4 MicTrak on markkinoiden ensimmäinen kannettava 32-bittisellä float-tallenuksella varustettu tallennin, jossa on myös aikakoodigeneraattori, mikä tarjoaa muusikoille ja elokuvantekijöille kaiken, mitä tarvitaan tinkimättömän äänen taltioimiseen.

Toisinaan äänitystilanne ei vain salli säröytynyttä tai liian hiljaista tallennetta. M4 äänittää käyttäen 32-bittistä float-äänitystä, joka mahdollistaa täydellisen lopputuloksen kaikissa tilanteissa. M4 soveltuu mainiosti tv-tuotantojen äänittämiseen. Voit kytkeä vaikkapa dialogeja varten kaksi ulkoista mikrofonia sen XLR-liitäntöihin ja äänittää ambienssia sen sisäänrakennetuilla XY-mikrofoneilla. Editissä voit helposti synkata ääniraidat toisiinsa M4:n sisäärakennetun aikakoodigeneraattorin avulla. Zoom M4 MicTrak tuottaa videotuotantoon soveltuvaa aikakoodia, jolla äänen saa kätevästi synkattua kuvamateriaaliin. Aikakoodi tuotetaan ammattitason .2 ppm-tarkkuudella.

M4:ssä on kaksi XLR/TRS-sisääntuloa, jotka on varustettu Zoomin lippulaivatallentimista tutuilla F-Series-etuasteilla. Siitä löytyy myös kuulokeulostulo, kuten myös linjaulostulo, joiden avulla voit helposti ja kätevästi monitoroida äänitystä. M4 on myös varustettu pienellä, sisäänrakennetulla referenssikaiuttimella.

Voit seurata äänitettäviä signaaleja myös visuaalisesti selkeältä värinäytöltä, jolle äänitettävien äänten aaltomuodot muodostuvat reaaliajassa. Runko- ja pintamateriaalin valinta on suoritettu siten, että mikrofonin käsittelystä aiheutuva häiriöääni olisi minimaalista. Äänityksen päätteeksi voit viimeistellä äänitteen NORMALIZE-toiminnolla, joka nostaa tai laskee tallenteen äänenvoimakkuuden optimaaliselle tasolle kompressoimatta ääntä.

Zoom M4 MicTrak on varustettu kuuden sekunnin puskurimuistilla. Tämä tarkoittaa sitä, että jos rec-napin painalluksesi myöhästyi, sinulla on silti käytössäsi 6 sekuntia materiaalia ennen kuin itse asiassa painoit rec:iä. Noin 18 tunnin patterikestolla M4 on käytössäsi helposti kokonaisen pitkän äänityspäivän. Erikseen hankittavalla RC4-kaukosäätimellä voit ohjata M4:ää max viiden metrin päästä. M4 toimii myös 32-bit float, 4-sisään/2-ulos-äänikorttina tietokoneella.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 4-raitainen 32-bittinen (float) -tallennin
 • Täysin uusi, pallo-suuntakuviolla varustettu X/Y-stereomikrofoni tarjoaa vertaansa vailla olevaa vastetta ja selkeyttä
 • Rakenne ja pintamateriaali vähentävät käsittelyääniä
 • 2 XLR/TRS-sisäänmenoa F-Series -etuasteilla
 • Värillinen LCD-ruutu aaltomuotonäytöllä
 • Aikakoodigeneraattori 3,5mm sisään-/ulostuloilla
 • USB-interface yhteensopiva PC, Mac, iOS ja Android-laitteiden kanssa (48khHz @ 24-bit tai 32-bit Float)
 • Käytä audiointerfacena ja tallenna SD-kortille samanaikaisesti
 • Toimii 4 AA-paristolla (jopa 18 tunnin kesto) tai virtalähteellä (lisävaruste)
 • Mitat: 70.2 mm (L) × 206.2 mm (S) × 47.0 mm (K)
 • Paino (paristojen kanssa): 325g
 • Mukana tuulisuoja

Kolmen vuoden takuu!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ZOOM M4 MICTRAK”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *