Alkuperäinen hinta oli: 1 239,00 €.Nykyinen hinta on: 1 199,00 €.

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 7-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 2408123 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Arturia AudioFuse 16Rig – huippulaadukas lippulaivaäänikortti hardwaresoittimien ystäville

Ultimaalinen studion keskipiste

Mikäli studiosi on täynnä syntetisaattoreita, jonka lisäksi siellä äänitetään kokonaisia bändejä ja monitorointi- ja reititystarpeet ovat mitä moninaisimmat? AudioFuse 16Rig on häkellyttävän monipuolinen, siinä on kärkitason liitännät ja sekä sen moni- että helppokäyttöisyys hakee vertaistaan ammattitason äänikorttien liigassa.

16 on vasta alkua

Kunnon studio ansaitsee äänikortin kaikilla tarvittavilla liitännöillä. Audiofuse 16Rigin takapaneelista löytyy liitännät koko setille ja etupaneelissa on vielä muutamat näppärät liitännät mikrofoneille ja instrumenteille, jonka lisäksi sisään- ja ulostulojen määrää voidaan kasvattaa kahden ADAT sisään- ja ulostulon avulla.

Ensiluokkainen äänenlaatu

Äänitysten laadukkuuden takaavat 24-bit AD/DA muuntimet ESS:ltä ja Cirrus Logicilta. Olipa tarkoituksena äänittää syntikoita, kitaroita, laulua tai mitä tahansa muuta, laadukkuus ei taatusti jää äänikortista kiinni.

Itsenäisesti toimiva äänityökalu

Elektronisen musiikin harrastajien parissa suosittua DAWitonta jammailua ja livevetoja varten AudioFuse 16Rig on mitä parahultaisin ratkaisu. Kortti ohjaa ja reitittää niin audio- kuin MIDI-signaaleitakin ilman liitettyä tietokonetta matalan latenssin MIDI-ohjattavalla sisäisellä mikserillä. Reititysasetukset voidaan tallentaa preseteiksi ja palauttaa tarvittaessa vaivatta.

Perinpohjaisen kattavat reititysmahdollisuudet ja erityisominaisuudet

AudioFuse 16Rigin liitännät voi reitittää luovien äänitys- ja miksausratkaisujen tarpeisiin haluamallaan tavalla esimerkiksi tekemällä useita send/return pareja, A/B kuuntelumahdollisuuden, kitaroiden uudelleenvahvistuslenkin, lisäämällä kuulokeulostulojen määrää ynnä muuta.

Optimoitu työtapa

AudioFuse 16Rigin voi määritellä oman työtavan tarpeisiin sopivaksi. Asetuksia voi säätää niin etupaneelin kautta kuin mukana tulevan AudioFuse Control Center soften kautta pöytä- ja rack käyttöön ja integroida käytännössä mihin tahansa studioympäristöön sopivaksi unohtamatta helppoa presettien vaihtoa tarpeen mukaan.

Ominaisuudet:

 • 16 TRS-analogisisääntuloa, mukaanlukien 2 korkealaatuista digitaaliohjattua etuastetta, sekä 3,5mm stereosisääntulo
 • 12 analogista ulostuloa, mukaanlukien 8 DC-paritettua TRS-linjaulostuloa, stereomonitoriulostulot, 6,35mm ulostulot uudelleenvahvistamiseen tai vaihtoehtoisesti lisäkuulokeulostuloiksi
 • ADAT I/O, jolla jopa 16 kanavaa lisää 48kHz I/O:ta
 • Wordclock in ja out
 • MIDI in ja out 5-pin DIN liittimillä tai class-compliant USB MIDI liitännällä
 • Matalan latenssin USB-C liitäntä sekä etu- ja takapaneelin USB hub portit
 • Kaksi sisäistä MIDI-ohjattavaa standalone mikseriä
 • Värinäyttö
 • Pöytä- ja rack -käyttö
 • Mukana AudioFuse Control Center -softa firmware-päivityksiä ja asetusten muuttamista varten, sisältäen kattavan sisään- ja ulostulojen reititysmatriisin
 • Mukana USB-C – USB-C ja USB-C – USB-A -kaapelit, sekä virtalähde

Mukana tulevat softat:

AudioFuse Creative Suite softa, jossa Analog Lab Intro ja Arturia FX pluginit: Analog Lab Intro, AudioFuse Control Center, Pre 1973, Pre V76, Pre TridA, Filter MINI, Chorus JUN-6, Comp FET-76, Delay TAPE-201, Rev PLATE-140, Phaser BI-TRON ja Comp DIODE-609.

Lisää tietoa: https://www.arturia.com/products/audio/audiofuse-16rig/overview

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ARTURIA AUDIOFUSE 16RIG”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *