Alkuperäinen hinta oli: 225,00 €.Nykyinen hinta on: 219,00 €.

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 7-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 2408221 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

5V. TAKUU!

Arturia MiniFuse 4 on uuden sukupolven 4in/4out audio & MIDI interface, joka on suunniteltu muuttamaan ideasi taiteeksi. Tallenna kristallinkirkkaita tallenteita, viimeistele niitä ammattitason luovilla ohjelmistoilla ja tuo äänesi esiin.

MiniFuse on osa Arturian palkittua Audiofuse-sarjaa. Se on yleisyhteensopiva ja saa virtansa USB väylästä ilman erillistä virtalähdettä eli kulkee aina näppärästi mukana missä ikinä sitä tarvitaankin.

Liitännät luovuuteen

MiniFuse 4:n sisään- ja ulostulot mahdollistavat neljän kanavan äänittämisen samanaikaisesti edessä olevien comboliittimien ja takaa löytyvien linjasisäänmenojen kautta, MIDI-puolella lähettämisen, vastaanottamisen ja synkkaamisen DIN liittimien kautta ja lisäksi Minifuse 4:n takapaneelista löytyy kaksi ylimääräistä USB-A liitäntää esimerkiksi kontrollerille tai muille USB-laitteille.

Ensiluokkainen äänenlaatu

Speksipuolella MiniFuse 4:ssa on 110db dynaamiikka-alue ja matala -129dB sisääntulokohinataso. Yksinkertaisemmin ilmaistuna tämä tarkoittaa erinomaista äänenlaatua.

Jämäkkä ja kestävä suunnittelu

MiniFuse 4 on suunniteltu toimimaan myös viimehetken sessioissa, nopeiden deadlinejen äärellä ja sponttaaneissa musasessioissa. Se ei ole vain kompakti ja kevyt vaan alumiinirunkonsa johdosta se on luotu tien päälle. Laitteella on valmistajan viiden vuoden takuu!

Toimintavalmis

Olipa käytössä läppäri tai pöytäkone, PC tai Mac, toimii Minifuse ilman erillisten ajureiden asentamista. MiniFuse Control Center sovelluksella voi hallita sen sisään- ja ulostuloja sekä päivittää firmwaren käden käänteessä.

Inspiraatiota

Mukaan kuuluu artistien, tuottajien ja biittinikkareiden tuotantotutoriaaleja, vinkkejä miksauskikkoihin ja Ableton templateja Minifusen mukana tuleviin softiin. Niitä päivitetään ja lisätään jatkossakin Minifusen omistajille ilmaiseksi.

MiniFusen kylkiäisenä tulee kattava valikoima alan valiosoftaa:

Arturia FX

Soundin muokkaukseen mukana on neljä Arturian laadukasta studioklassikoista mallinnettua FX plugaria; plate reverbi, analoginen etuaste, klassinen nauhakaiku ja tuhti stereochorus.

Ableton Live Lite

Sävellys-, äänitys-, tuotanto- ja esiintymistarpeisiin suunnattu Ableton Live Lite on yksi alan suosituimmista softista eikä syyttä ja on siksi oivallinen lisä Minifusen softabundleen.

Analog Lab Intro

Heti valmista VSTi käyttömateriaalia syntetisaattoritarpeisiin tuhdeista 80-luvun klassikoista moderneihin presetteihin.

Kolmen kuukauden lisenssi Auto-Tune Unlimitediin

Vokaaliraitojen viilaukseen tai traposaston äärimmäiseen manipulointiin käytössä kolmen kuukauden lisenssi.

GUITAR RIG LE

Inspiroivat mallinnusvalikoima vahvistimia, nuppeja, viiveitä, kaikuja, pedaaleja ja kompressoreita kitarasoundien viilaamiseen.

Kolmen kuukauden käyttöoikeus Splice Creator Plan 3:een

Pääsy miljoonien laadukkaiden ja rojaltivapaiden samplejen ja plugin presettien kirjastoon, josta löytyvät niin lo-fi rumpuloopit, vokaalichopit kuin kaikki muukin maan ja taivaan väliltä. Kolmessa kuukaudessa ehtii luomaan huikean samplekirjaston, jota voi käyttää lopun ikää.

Ominaisuudet:

 • Kaksi Combo XLR / 1/4″ sisääntuloa
 • Kaksi 1/4″ linjasisääntuloa
 • Valaistut nupit reagoivat sisääntulon äänenvoimakkuuteen
 • Gain nupit sisääntulotasojen säätämiseen
 • Instrument Level kytkimillä -kitaran tai muiden soittimien tasot hallittavissa helposti
 • Monitorointitason nuppi
 • 48V phantom virtakytkin
 • Kaksi 1/4” kuulokeulostuloa omilla tason säädöillään
 • USB-C liitäntä (mukana USB-C – A -kaapeli)
 • 2xUSB-A hubi lisälaitteen kytkentään
 • Stereopari ulostulo
 • MIDI DIN sisään- ja ulostulo
 • Tasojen miksausnuppi ohjaa sisääntulosignaalin ja tietokoneen äänentason tasapainoa
 • Monokytkin
 • Loopback-toiminto
 • Softabunde: Ableton Live Lite, Analog Lag Intro, 4 x Arturia FX, Auto-Tune 3kk käyttöoikeus, GUITAR RIG 6 LE, Splice 3kk käyttöoikeus
 • Väri: valkoinen

Viiden vuoden takuu!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ARTURIA MINIFUSE 4 WHITE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *