829,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Tuotetunnus (SKU): GM-800 Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

GM-800 -kitarasyntikka

Uuden sukupolven BOSS kitara- ja bassosyntikka, edistynyt Roland ZEN-Core -ääniyksikkö ja uudelleen suunniteltu Serial GK interface.

BOSS -kitarasynteesi kehittyy ZEN-Coren voimalla

GM-800 kohottaa kitarasynteesin uuteen luonnollisen soitettavuuden ja rajattoman luovuuden aikaan. Uudelleen suunnitellun Serial GK interfacen ajama, edistynyt ZEN-Core -ääniyksikkö mahdollistaa kaikki kuviteltavissa olevat soundit–akustisista instrumenteista klassisiin ja moderneihin syntikoihin–tehokas DSP puolestaan mahdollistaa vakaan luennan sekä aiemmin saavuttamattoman ilmaisun laajuuden. Yhdistä ja muokkaa Toneja vapaasti intuitiivisella Scene-workflowlla, väritä soundeja valtavalla efektien valikoimalla ja tutustu tuoreen sisällön universumiin Roland Cloudissa. Kompakti, virtaviivainen ja erittäin monipuolinen GM-800 antaa rajoittamattoman musikaalisen potentiaalin kitarallesi tai bassollesi.

Perusominaisuudet:

 • Uuden sukupolven kitara- ja bassosyntikka uudelleen suunnitellulla Serial GK interfacella.
 • Rolandin huippusyntikoihin perustuva, edistynyt ZEN-Core -ääniyksikkö
 • Luonnollinen soittotuntuma ja vakaa luenta tehokkaan DSP:n avulla
 • Voimallinen Scene-workflow, neljä Tonea ja Rytmi
 • Valtava oma soundikirjasto jossa yli 1200 Tonea ja 70 Rytmisoundia
 • Tutustu Sound Pack- ja Wave Expansion -laajennuksiin, legendaarisiin Roland-instrumentteihin ja muihin Roland Cloudissa
 • Monipuoliset muokkausvälineet Toneille, mukana soundiparametrit, herkkyysasetukset ja muuta
 • 150 käyttäjän muokattavaa Sceneä, joista 100 soittovalmiina
 • Yli 90 efektityyppiä käytössä jokaisessa Scenessä
 • Tilaa säästävä muotoilu sopii eri kattauksiin pedaalilaudasta pöytäkäyttöön
 • Serial GK-laajennusliitin, jolla pääset kiinni muihin BOSS-kitarasyntikkatuotteisiin
 • Kaksi liitintä erillisille jalkakytkimille, kummassakin tuki yhdelle tai kahdelle kytkimelle tai ohjauspedaalille
 • USB audio/MIDI -liitettävyys ja normaali MIDI I/O
 • Guitar to MIDI -toiminto ulkoisten MIDI-instrumenttien ohjaukseen USB:llä tai MIDI-kaapelilla
 • Toimii myös itsenäisenä syntikkasoundimodulina MIDI-koskettimistokäytössä tai audio-ohjelman soundilaajennuksena
 • Muokkaa Scenejä ja järjestä soundeja tietokoneellasi ja BOSS TONE STUDIO:lla
 • Lataa ja jaa GM-800:n Livesetit BOSS Tone Exchange:ssa*

*Jotta voit jakaa BOSS Tone Exchangessa, Livesettien Scenet tulee olla tehdyt GM-800:n sisäisillä soundeilla.  Parhaaseen tulokseen pääset, kun päivität GM-800:n uusimpaan järjestelmäohjelman versioon ja BOSS Tone Studion sen uusimpaan versioon.

Kitarasyntikkainnovaatioiden viimeisin merkkipaalu

BOSS ja emoyhtiö Roland ovat olleet kitarasyntikoiden kehityksen maailmanlaajuiset johtajat lähes viiden vuosikymmenen ajan, aina vallankumouksellisesta GR-500-järjestelmästä vuodelta 1977. GM-800 jatkaa tähän kategoriaan omistautumistamme antaen kitaristeille ja basisteille tehokkaita luovia työkaluja ja pääsyn soundeihin, jotka tyypillisesti ovat ainoastaan kosketinsoittajien saatavilla. GR-800 laajentaa ja kohottaa monien historiallisten Roland GR-tuotteiden konsepteja yhdistäen uusimmat edistysaskeleet vireen- ja kielenluennoissa monipuoliseen, kehityksen kärjessä kulkevaan ääniyksikköön.

ZEN-Core sisällä

GM-800 on rakennettu laajennettavan ZEN-Core Synthesis-järjestelmän ympärille, saman ääniyksikön, joka löytyy Rolandin ammattituotteista kuten JUPITER-X – ja FANTOM -koskettimet, ZENOLOGY-softasyntikka sekä monet muut. ZEN-Core on Rolandin pitkän historian tehokkain syntikkaäänilähde, joka suodattaa vuosikymmenien asiantuntijuuden yhteen soinniltaan äärettömään ja ilmaisuvoimaltaan syvään, luovaan instrumenttiin.

Yli 1200 soundia soittovalmiina

ZEN-Core-ääniyksikkö yhdistää modernin PCM-synteesin ja edistyneen mallinnuksen tuoden ulottuvillesi rajattoman leikkikentän sointien löytämiseen. Soita akustisia pianoja, sähköpianoja, urkujan ja orkesteri-instrumentteja. Ota käyttöön klassisia Roland-syntikoita kuten JUPITER-8, JUNO-106 ja monia muita. Ja yhdistä ne kaikki yhteen ja rakenna soundeja, joita ei ole ennen kuultu.

Neljä Tonea ja Rytmi

GM-800:ssa on neljä Tone-osaa sekä Rytmi-osa, joka on täynnä akustisia ja elektronisia perkussiosoundeja. Ota osa käyttöön omilla paneelikytkimillä ja tutustu sitten monipuoliseen syntikkaparametrien, vireasetusten, vaihtoehtoisten viritysten sekä kielille asettelujen valikoimaan ja muokkaa soundeista täydellisiä.

Intuitiivinen Scene-workflow

ZEN-Core-workflow perustuu Sceneihin. Näihin “super patcheihin” kuuluu kaikki soundin elementit: Tone-valinnan, parametrien säädöt, herkkyys ja muut soittoasetukset, efektit ja muut. Voimallisen DSP:n ansiosta saat saat saumattomasti vaihdettua soivasta Scenestä seuraavaan. Käytössäsi on 150 käyttäjän muokattavaa Sceneä, joista 100:ssa on soittovalmiita ammattisoundeja.

Laajennusta Roland Cloudin kautta

GM-800 tukee koko ajan kasvavaa luovien vaihtoehtojen valikoimaa Roland Cloudin kautta. Pysy inspiroituneena ZEN-Core Sound Pack- ja Wave Expansion- laajennusten avulla. Ja soita ZENOLOGY-syntikkaa ja legendaarisia Roland-instrumentteja audio-ohjelmassasi kitaralla tai bassolla. Pääset aloittamaan Roland Cloudin käytön saman tein ilmaisen Roland-tilin avulla, lisää sisältöä saat kolmen maksullisen jäsenyystason kautta. Kaikki maksulliset jäsenyydet alkavat 30 päivän ilmaisella Ultimate-koejäsenyydellä, näin saat kokeiltua kaikkea, mitä Roland Cloud tarjoaa.

Massiivista efektivoimaa

GM-800:sta löytyy koko ZEN-Core -järjestelmän efektivalikoima. Jokaisesta Scenestä löytyvän valtavan efektityyppien valikoiman ansiosta saat muovattua, parannettua ja väännettyä soundeja sielusi kyllyydestä.

Oma MFX joka osassa

Soundien muokkaamiseen tarkoitettujen parametrien lisäksi jokaisessa Tone- ja Rytmiosassa on oma MFX-prosessori. Jokaisessa on yli 90 efektityyppiä; säröjä, filttereitä, modulaatio-efektejä, viiveitä ja muita. Useissa valikoimissa on kaksi efektityyppiä eli vielä enemmän mahdollisuuksia soundinmuovaamiseen.

Scene- ja Järjestelmäefektit

Jokaisesta Scenestä löytyy myös kaksi muuta FX-prosessoria, joilla saat efektoitua yhdistelmäsoundia sekä korkealuokkaiset chorus/viive – ja kaikuefektit, joihin on omat syötöt jokaisesta osasta. Master Comp ja EQ-prosessoreilla saat muovattua GM-800:n äänilähtöä mitä tahansa äänitys- tai esiintymistilannetta varten.

Rajatonta kitarailmaisua

GM-800:lla saat valjastettua loputtoman valikoiman sointitekstuureja käyttämällä ilmeikkäitä kitarasi tai bassosi soittotapoja. Optimoi soittoa jatkuvalla vireen ohjauksella tai kromaattisesti. Kerrosta Toneja ja rakenna rikkaita yhdistelmäsoundeja. Tai aseta niitä yksittäisille kielille, vaikkapa bassosoundi matalille kielille ja piano- tai fonisoundi korkeille kielille. Voit myös asettaa Toneja vain tietyille nauhojen väleille, tämä voimallinen uusi ominaisuus on mahdollista GM-800:n edistyneen vireenluennan ansiosta.

Seuraavan sukupolven soitettavuutta

GM-800 tuottaa selkeästi aiempia järjestelmiä parempaa tarkkuutta, vakautta ja reaaliaikaista soitettavuutta, kiitos tästä kuuluu taidokkaille BOSS-insinööreille sekä nopealle prosessorille, joka keskittyy ainoastaan luentaan. Useiden velocity- ja feel-parametrien avulla saat säädettyä optimaalisen vasteen jokaiselle soundille ja tyylille. Saat esimerkiksi asetettua Scenen, jossa on pianosoundi, vastaamaan jokaiseen dynaamiseen nyanssiin–hiljaisesta voimakkaaseen–ja asetettua toisen Scenen ja sen vintagesyntikkasoundin olemaan täysin reagoimatta soittovoimakkuuteen, aivan kuin alkuperäisissä soittimissa.

Kompakti keikkakone

Virtaviivainen GM-800 siirtyy sulavasti työpöydältä edistyneeseen pedaalilautaan. Neljä jalkakytkintä toimivat perusasetuksessa Scene-valintoihin sekä kahteen uniikkiin ohjausasetukseen kuten pedal hold, pitch bend tai Tonen valinta. Voit kuitenkin vapaasti asettaa ne ohjaamaan eri toimintoja tehokkaan Assign-matriisin kautta. Käytössäsi on myös kaksi liitintä erillisille jalkakytkimille, kummassakin tuki yhdelle tai kahdelle kytkimelle tai ohjauspedaalille. Viiden nastan MIDI I/O:n avulla saat keskusteltua muiden MIDI-laitteiden kanssa, vintagesta moderniin.

Laajenna luovaa maailmaasi

Itsenäisen toiminnan lisäksi GM-800 asettuu luontevasti erilaisiin laajennettuihin luoviin ympäristöihin.

Muokkaa soundeja BOSS TONE STUDIO:lla

Rakenne Scenejä yksityiskohtaisesti tietokoneellasi BOSS Tone Studio-ohjelman GM-800-versiolla. Aseta Toneja, kieliasetuksia, herkkyyttä ja muuta suurikokoisella, miellyttävälla käyttöliittymällä. Käytä sitten Librarian-toimintoa ja järjestele Scenet eri kappaleita ja keikkoja varten.

Audio/MIDI Interface

Yhdellä USB-kaapelilla saat GM-800:n soundeja talteen audioraidoille audio-ohjelmassa ja voit “uudelleensyntesoida” soundeja re-amp-tyyppisesti normaalien kitarasoundien tapaan. Guitar to MIDI-toiminto on myös käytettävissä, voit soittaa virtuaali-instrumentteja USB:n kautta ja trigata hardware-äänimoduleita MIDI OUT -liittimestä.

MIDI-äänimoduli

Monipuolinen GM-800 voi toimia myös kompaktina, minne tahansa kulkevana MIDI-äänimodulina. Kytke kosketinsoitin tai muu MIDI-ohjain viiden nastan MIDI IN -liittimeen ja soita soundeja livenä. Tai käytä ZEN-Core-ääniyksikköä ensiluokkaisena USB-ääniyksikkönä musiikintuotantoympäristössäsi.

Monimuotoista liitettävyyttä

GM-800:ssa on uudelleen suunniteltu Serial GK digitaaliliitäntä, joka tukee kitara/bassotuloa BOSS GK-5 – tai GK-5B -mikiltä sekä tekee usean GM-800 linkittämisen helpoksi. GKC-AD – ja GKC-DA -muuntimet mahdollistavat myös klassisten 13-nastaisten GK-laitteiden käytön, saat ohjattua GM-800:aa Roland GK-3 tai GK-3B -mikillä ja käytettyä Serial GK-laitteita BOSS SY-1000:lla ja GP-10:llä.

Huom. GK-5 ja GK-5B -mikrofonit ovat lisävarusteita!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS GM-800 GUITAR SYNTHESIZER”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *