639,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): KTN-210B Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Katana-210 Bass – Katana-innovaatiota basisteille

Lavavalmis bassocombo, jossa on 160 wattia AB-luokan tehoa, kaksi 10″ bassoelementtiä sekä diskanttielementti, kolme monipuolista etuastetyyppiä ja omat BOSS-efektit muun muassa.

Katana-kitaravahvistinsarjan mullistavan suunnittelufilosofian mukaisesti rakennettu Katana-210 Bass pitää sisällään ensiluokkaisen soundin sekä monipuoliset ominaisuudet, jotka on täydellisesti viritetty kunnianhimoisen basistin tarpeisiin. Kolmella uniikilla vahvistintyypillä sekä sisäisillä BOSS-efekteillä saat laajan valikoiman sointivaihtoehtoja jotka toimitetaan kuuluville AB-luokan 160 watin RMS teholla ja kahden 10″ bassoelementin ympärille rakennetulla korkealuokkaisella kaiutinjärjestelmällä. Monipuolinen EQ, moneen taipuvat liitännät ja muut ominaisuudet takaavat, että Katana-210 Bass on valmis mihin tahansa soittotilanteeseen, lavalta studioon ja jokapäiväiseen harjoitteluun kotona.

 • Monipuolinen edistynein ominaisuuksin varustettu bassocombo, jonka soundi on valmis lavalle
 • 300W Peak (160W Continuous RMS) AB-luokan päätevahvistin tuottaa ison ja tukevan soundin
 • Tukeva combokotelo, jossa kaksi 10″ custom-elementtiä sekä päälle/pois-kytkettävä korkeiden taajuuksien kaiutin
 • Kolme valittavaa vahvistinsoundia kattaa tyylit laidasta laitaan
 • Shape-kytkin, jossa kolme sointivaihtoehtoa: mid scoop, bright ja extended range (Leikatut keskialueet, kirkas sekä laajennettu sointialue)
 • Neljä itsenäistä efektiosaa: kompressori, drive sekä FX1/FX2, joissa on valtava valikoima valinnaisia efektejä
 • Kattava neljän kaistan EQ, joissa valittavat matalien ja korkean keskialueen säädöt
 • Studio-olosuhteista inspiraationsa saanut Blend-osa antaa mahdollisuuden sekoittaa suoraa soundia mukaan ja näin saavuttaa parannettu paksuus ja selkeys
 • Kuusi muistipaikkaa omien soundiasetusten tallentamiseen ja käyttöönottoon
 • Power Control -säädöllä lujaa soivan vahvistimen soundi missä tahansa soittotilanteessa
 • Säädä etuasteen ja efektien asetuksia, organisoi soundeja ja tee muita asetuksia BOSS Tone Studio -editorilla (macOS ja Windows)
 • USB- ja kuuloke/äänityslähdöt, joissa mikitetyn kaiuttimen emulaatio
 • Balansoitu XLR direct -lähtö, valittava äänen kytkentäpiste: direct, pre tai post
 • Liitin lisäkaiuttimelle
 • GA-FC-jalkakytkimet (lisävaruste) monipuoliseen ohjaukseen ja valintoihin soittotilanteessa
 • Muokkaa soundeja älypuhelimella lisävarusteena saatavalla BOSS Bluetooth® Audio MIDI Dual -adapterilla

Hienostunutta sointia ja määrätietoista voimaa

Katana-210 Bass on tehokasta vahvistusta, jossa kuuluu BOSS:in vuosikymmenten tieto ja asiantuntijuus. 160 watin aikojen saatossa hyväksi todettua AB-tehoa antaa tälle keikkavalmiille vahvistimelle paljon ääntä, potkua ja preesensiä. Gainia lisäämällä saat pehmeää, luonnollista driveä. Käytössäsi on kolme uniikkia etuastetyyppiä–jokaisessa niistä on tehokas kolmiasentoinen Shape-kytkin, jolla saat hienosäädettyä soundin luonnetta–näin sinulla on aina täydellinen soundi tyylistä tai genrestä riippumatta.

 • Vintage – klassinen putkisoundi; orgaaninen sointi ja luonnollinen drive
 • Flat – selkeä ja dynaaminen, täyteläisen harmoninen sointi.
 • Modern – nopea dynaaminen vaste, laajennettu sointialue bassorekisterissä

Määrätietoisesti lavalla

Erityissuunniteltu kaiutinjärjestelmä sekä erittäin vakaa combokotelo ovat perusta Katana-210 Bass -vahvistimelle määrätietoiselle soinnille, joka kannattelee bändiäsi missä tahansa musikaalisessa tilanteessa. Kaksi 10″ bassoelementtiä tuottavat pyöreyttä ja kantavuutta isommille lavoille, korkeiden taajuuksien selkeyttä sointiin tuo erillinen diskanttielementti. Ihanteellista sointia slap-soittoon ja muihin moderneihin tyyleihin. Tehokas bi-amp-muotoiseksi suunniteltu vahvistin tuottaa selkeää ja tasapainoista soundia. Diskanttielementti saadaan kytkettyä pois päältä paneelin kytkimellä silloin, kun tarvitset perinteisempää bassosoundia.

Neljä itsenäistä efektiosaa

Katana-sarja on tunnettu BOSS-efekteistään eikä Katana-210 Bass ole poikkeus tästä. Erillisillä comp/limiter- sekä drive-osilla hoidat perusprosessoinnin; FX1- sekä FX2-osista löytyy erilaisia BOSS:in bassoefektikirjaston herkkuja kuten chorus, flanger, octave, bass synth ja muita. FX2-osasta löytyy myös viive ja kaiku sekä yli 60 eri efektityyppiä, jotka saadaan ladattua käyttöön BOSS Tone Studio -editorilla.

Tarkkoja työkaluja soundinmuokkaukseen

Katana-210 Bass:in intuitiivisilla paneelisäätimillä saat nopeasti säädettyä soundiasi yksityiskohtiaan myöden. Studiosta inspiraationsa saaneessa Blend-osassa voit yhdistää mukaan hieman suoraa, kuivaa signaalia. Saat muokattua suoraa signaalia kolmella kustomoitavalla asetuksella ennen efektille syöttöä; näin saat aikaan optimaalisen yhdistelmäsoundin. Monipuolinen nelialueinen EQ on myös käytössäsi ja siinä on kolme valittavaa taajuuskeskipistettä ala- ja yläkeskialueilla.

Monipuolista livetoimintaa

Joustava Katana-210 Bass on täydellinen partneri mille tahansa livekeikalle. Käytössäsi on kuusi Tone Setting -muistipaikkaa, joihin voit tallentaa tekemiäsi soundiasetuksia. Saat mukaan etuasteen tyypin, EQ:n, Blendin sekä efektiasetukset. Saat vaihdettua muistipaikkoja paneelista, vielä pidemmälle pääset kun kytket mukaan lisävarusteena saatavia jalkakytkimiä, ohjauspedaalin sekä GA-FC Foot Controller-ohjaimen. Takapaneelista löytyvät myös direct-, pre- tai post-valinnalla varustettu balansoitu XLR-lähtö sekä liitin lisäkaiuttimelle tilanteisiin, joissa soundia tarvitaan lisää.

Tehopakkaus äänittämiseen ja harjoitteluun

Katana-210 Bass sopii yhtä hyvin niin studioäänityksiin kuin kotisoittoonkin. Säädettävällä Power Control -ohjauksella saat lujaa soivan vahvistimen soundin mihin tahansa tilanteeseen, myös harjoitteluun pienellä äänenvoimakkuudella. Kuuloke/äänitysliitin toimii direct-lähtönä efekteillä sekä kolmen Air Feel -asetuksen mikitetyn kaiuttimen emulaatiolla, USB:n kautta pääset yhteyteen tietokoneiden äänitysohjelmien kanssa ja saat raidoille mahtavan soundin.

Mene pidemmälle BOSS Tone Studiolla

Pääset hienosäätämään soundeja Katana -210 Bass:in ytimessä vieläkin tarkemmin, kun käytät BOSS Tone Studio -editoria. Säädä etuastetta, EQ:ta ja Blend-asetuksia, valitse ja säädä yli 60 BOSS-efektiä sekä organisoi soundeja Live Set -ryhmiin eri keikkoja varten. Saat myös muotoiltua koko vahvistimen vastetta tehokkailla globaaleilla EQ:illa ja hienosäädettyä järjestelmäasetuksia kuten Air Feel, USB jne. Kytkemällä mukaan lisävarusteena saatavan BOSS Bluetooth® Audio MIDI Dual-adapterin takapaneeliin saat langattomasti säädettyä asetuksia keikalla iOS- tai Android-mobiililaitteella.

Lisää tietoa: https://www.boss.info/fi/products/katana-210_bass/

Lisätiedot

Paino22 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS KATANA-210 BASS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *