879,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Tuotetunnus (SKU): KTN500B HD Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Katana-500 -bassovahvistin

Ammattiluokan 500 watin bassonuppi, jalostettu etuastepiiri, uusi D-luokan päätevahvistin sekä innovatiivinen Cab Resonance -kalibrointi ihanteelliseen bassosoundiin.

Lyömättömiä bassosoundeja innovatiivisella Cabinet Calibration -säädöllä

Katana-500 Bass Head -vahvistin nostaa ammattiluokan bassovahvistuksen uudelle tasolle edistyneellä BOSS-teknologialla. Jalostettu etuastepiiristö sekä uusi 500 watin D-luokan päätevahvistin tukevat soittoasi ja tekniikkaasi syvästi ilmeikkäillä soinneilla. Innovatiivisen Cab Resonance -ominaisuuden avulla saat nopeasti kalibroitua vahvistimesta lähtevän soinnin siten, että se toimii ihanteellisesti minkä tahansa kaiutinkaapin kanssa. Käytössäsi on myös laaja valikoima ensiluokkaisia välineitä oman soundisi muovaamiseen sekä laaja liitäntävalikoima kaikkiin soittotilanteisiin.

Ominaisuudet:

 • Kompakti 500 watin bassovahvistin, ammattiluokan sointivälineet vakavasti otettaville soittajille
 • Uuden tason toimintaa uudella D-luokan päätevahvistimella sekä innovatiivisella Cab Resonance- kalibroinnilla
 • Paranna bassosoundin ydintä eri tyyleihin kahdella Amp Feel -asetuksella
 • Laaja-alainen neljän kaistan EQ, mukana alemman ja ylemmän keskitaajuuden säätimet kolmella säädettävällä taajuusasetuksella
 • Kompressori- ja drive-säädöt, kummassakin kolme valittavaa tyyppiä
 • Shape-kytkin, jossa mid-scoop, bright ja laajan alueen valinnat
 • Bottom-säädin tiukempaan soundiin ja alimpien bassotaajuuksien jyminän poistoon
 • Hi Cut -näppäin, kolme valittavaa taajuutta
 • Blend-säädin, jolla saat mukaan kuivaa, suoraa bassosoundia
 • Pad-kytkin tulon optimointiin aktiivimikkejä varten
 • Muistipaikka oman asetuksen tallentamiseen ja käyttöönottoon yhdellä kosketuksella
 • Kaksi suuren virran kaiutinlähtöä, tuhdit lukittuvat liitännät
 • XLR-linjalähtö ja kuuloke/äänitysliitin
 • Muokkaa soundeja ja valitse yli 60 efektin valikoimasta BOSS Tone Studio -sovelluksella (Windows/macOS)
 • USB -liitin BOSS Tone Studion kanssa kommunikointiin ja audion äänittämiseen/toistoon audio-ohjelmilla
 • Lataa ja jaa Livesetit BOSS Tone Exchange (https://bosstoneexchange.com/):ssa
 • Lisävarusteena saatava Bluetooth® Audio MIDI -tupla-adapteri, jonka avulla voit muokata soundeja ja striimata audiota iOS- tai Android-mobiililaitteelta
 • Lisävarusteena saatavat GA-FC – ja GA-FC EX -jalkaohjaimet kauko-ohjaukseen lavalla
 • Erinomaisesti toimiva kumppanikaiutinkaappi: Katana Cabinet 112 Bass

Löydä täydellinen bassosoundisi

Kompakti Katana-500 Bass Head -vahvistin antaa vakavasti otettavalle basistille seuraavan sukupolven soundikokemuksen BOSS R&D:n vuosikymmenien tukemana. Tämä vahvistin on uskomattoman selkeä, tanakka ja herkästi reagoiva, tehoa tuottaa tarkasti säädetty 500 watin D-luokan pääte. Cab Resonance vie asioita vielä pidemmälle hyödyntäen high-tech kalibrointia tehonsyöttöyksikön hienosäätöön valitsemaasi kaiutinkaappia varten.

Kaiutinkaapin kalibrointi yhdellä kosketuksella

Jokaisella kaiutinkaapilla on oma erityinen impedanssikäyränsä ja taajuusvasteensa; nämä elementit vaikuttavat siihen, miten sitä syöttävä vahvistin käyttäytyy. Katana-500 Bass Headin Cab Resonance -ominaisuus kalibroi yhdellä näppäimen painalluksella vahvistimen reaktiivisen lähtöasteen piiristön sovittautumaan liitetyn kaiutinkaapin uniikkeihin ominaisuuksiin. Kehittämämme prosessi analysoi lukuisia elementtejä, mukaan lukien kaiutinkaapin matalimman toistettavissa olevan taajuuden, ylätaajuuksien resonanssit sekä monia muita tekijöitä. Tämän tiedon avulla edistynyt prosessointi dynaamisesti parantaa lähtöä tuottaakseen ylivoimaisen tuntuman ja vasteen, tehokkaat alataajuudet sekä erottelevan kokonaissoundin.

Muokkaa sointisi ydintä

Katana-500 Bass Head:issa on laaja valikoima säätimiä, joilla saat hienosäädettyä soundiasi. Korosta tai leikkaa taajuuksia nelialueisella aktiivi-EQ:lla ja kohdista huomio tiettyihin alueisiin valitsemalla kolmesta alakeski- ja yläkeskitaajuuksien vaihtoehdosta. Tartu Bottom-säätimeen, kun haluat optimoida alataajuudet eri lavoja varten, kolmella Hi Cut -asetuksella puolestaan saat pehmennettyä sointia tarvittaessa. Shape-näppäin antaa mahdollisuuden muuttaa nopeasti vahvistimen sointia mid-scoop-, bright- ja wide-range -käyrillä.

Lisää luonnetta ja väriä

Kun olet saanut perusbassosoundin valmiiksi, hienosäädä sitä edelleen hienostuneilla soinninmuokkausvälineillä. Amp Feel tarjoaa kaksi valittavaa mahdollisuutta parantaa ydinsoundia eri tyylejä silmällä pitäen. Modern on laajennetun taajuusalueen ja dynaamisemman herkkyyden vaihtoehto, Vintage puolestaan tuo sointiin menneiden aikojen klassisten vahvistimien lämpöä ja ilmettä. Comp- ja Drive-tyypit ovat käytössäsi kun haluat kontrolloida dynamiikkoja ja tuoda mukaan reunaa ja aggressiota. FX-osasta löytyy kolme bassolle viritettyä efektiä lisäväriksi ja inspiraatioksi. Mukana on myös Blend-säädin, jolla saat mukaan suoraa basson ääntä selkeyttä lisäämään.

Kestävää liitettävyyttä

Katana-500 Bass Head:in kompaktiin muotoon on integroitu monipuolinen valikoima liittimiä. Kaksi lukittuvaa kaiutinlähtöä tukevat myös vahvavirtakäyttöä ja XLR linjalähdöstä voidaan lähettää samanaikainen signaali talon PA:han vahvistimen signaalitien direct-, pre- tai post-kytkentäpisteestä. Saat muokattua linjalähdön sointia lisää etupaneelista kolmella mikitetyn kaiuttimen emulaatio-presetillä sekä kolmella omalla asetuksella. Käytössäsi on myös kaksitoiminen lähtö kuulokkeille harjoittelua tai analogista äänittämistä varten sekä USB, jonka kautta saat miksausvalmista materiaalia audio-ohjelmaasi.

Laajenna valikoimaasi

BOSS Tone Studio -sovellusta käyttäen saat tutkittua ja muokattua kaikki vahvistimen parametrejä tietokoneellasi ja saat pääsyn yli 60 BOSS -efektiin, joita voit vaihtaa eri tyyppisiksi Comp-, Drive- ja FX-osiin. Kytkemällä mukaan GA-FC- tai GA-FC EX jalkaohjaimen saat useat vahvistimen toiminnot kauko-ohjaukseen, mukaan lukien etupaneelin user-muistin sekä kaksi lisämuistia. Lisävarusteena saatavalla Blueto
oth® Audio MIDI Dual -sovittimella saat striimattua musiikkia mobiililaitteelta ja langattomasti muokattua soundeja erityistä iOS/Android BTS-editorisovellusta käyttäen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS KATANA-500 BASS HEAD”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *