Uutuus!

879,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Tuotetunnus (SKU): KTN-C112B Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Katana Cabinet 112 Bass

Tehokas, kompakti bassokaappi, jossa on 12″ bassoelementti, tweeter-diskantti, sekä 500 watin tehonkesto.

Suuri soundi, kompakti koko

Katana Cabinet 112 Bass tuottaa tehokasta, tanakkaa ja artikuloivaa soundia mille tahansa ammattiluokan bassovahvistimelle. Se on ihanteellinen pari Katana-500 Bass Head -vahvistimelle antaen täyden tuen vahvistimen 500 watin teholle kestävässä, kompaktissa muodossa.

Ominaisuudet:

  • Tehokas kaiutinkaappi ammattiluokan bassotarpeisiin
  • Kompakti muoto, 500 watin tehonkesto
  • Eminence Neodymium Series 12″ bassoelementti
  • Korkeiden taajuuksien tweeter on/off-kytkimellä sekä kaksi esiasetettua tasoasetusta
  • Kaiutintulo ja link-liitin toiselle kaiuttimelle
  • Impedanssi: 8 ohmia
  • Kestävät lukittuvat kaiutinliitännät
  • Ihanteellinen pari Katana-500 Bass Headille
  • Paino: 16,5 kg

Suuri soundi, kompakti koko

Katana Cabinet 112 Bass on erittäin toimiva kaiutinkaappi tilaa säästävässä muodossa. Kaikki kokonaisuuteen kuuluvat elementit on tarkasti viritetty erittäin ilmaisuvoimaista äänentuottamista silmällä pitäen jakolevyn ja kaapin seinien eri materiaalit ja paksuudet mukaan lukien. Käytössäsi on täyteläisten, tiukkojen bassotaajuuksien ja nyanssirikkaasti artikuloivien keski- ja ylätaajuuksien ihanteellinen tasapaino. Kompakti kotelo sopii mukavasti ahtaille lavoille ja tiukkoihin paikkoihin kotona.

Laaja-alainen sointi

Katana Cabinet 112 Bass -kaiutinkaapissa on kaksitie-rakenne, siinä on 12″ bassokaiutin ja tweeter-elementti korkeita taajuuksia varten. Bassoelementti on tehokkaasta soinnistaan ja pienemmästä painostaan arvostetun Eminence Neodymium -sarjan kaiutin. Takapaneelien kytkimien avulla korkeiden taajuuksien tweeter-elementti saadaan kytkettyä pois päältä, tai asetettua kahdelle eri toimintatasolle.

Laajenna lavasointiasi

Katana-500 Bass Head -vahvistimessa on kaksi kaiutinlähtöä, näin saat isomman soundin suuremmilla lavoilla kahdella Katana Cabinet 112 Bass -kaapilla. Lukittavilla tuloliittimillä saat varmat kytkennät, ne myös tukevat vahvavirtakäyttöä. Katana Cabinet 112 Bass -kaapissa on myös link-liitin, johon saat kytkettyä toisen kaiutinkaapin kun käytät vahvistinta, jossa on vain yksi kaiutinlähtö.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS KATANA CABINET 112 BASS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *