Alkuperäinen hinta oli: 1 122,00 €.Nykyinen hinta on: 899,00 €.

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 2 - 4 viikossa
Tuotetunnus (SKU): 8040BPM Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Uudistunut Genelec 8040B lähikenttätarkkailukaiutin, jossa parannettu energiatehokkuus. Kaiuttimessa on uusi ISS – Intelligent Signal Sensing -moduli tarkkailee kaiuttimeen tulevaa audiosignaalia ja asettaa kaiuttimen automaattisesti virransäästötilaan, mikäli signaalia ei havaita. Virransäästötilassa uusitut 8000-sarjalaiset kuluttavat alle 0,5W täyttäen uusimmatkin EU-direktiivien asettamat vaatimukset.

Suuriin järjestelmiin verrattavaa suorituskykyä kompaktissa koossa: 8040B soveltuu moniin käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan laajaa taajuusvastetta, mutta tilan koko on rajallinen. Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi lähikenttämonitorointi, projekti- tai kotistudiot, työasemat, radio- tai TV -tarkkaamot ja ulkotuotantoautot.

Nerokas optimoidun ilmanvirtauksen mahdollistava refleksiputki tarjoaa puhtaan ja alas ulottuvan bassotoiston ilman minkäänlaista kompressointia tai refleksiputken tuottamaa ääntä. Tämä yhdistettynä Genelecin Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -suuntaimeen, MDE™ (Minimum Diffraction Enclosure™) -kotelon pyöristettyihin reunoihin ja pehmeästi muotoiltuihin etu- ja sivupaneeleihin, on lopputuloksena hämmästyttävän laaja ja tasainen taajuusvaste sekä akustisella akselilla että kaiuttimen sivulta kuunneltuna. Tuloksena on erittäin tarkka stereokuva on ja vähemmän kuunteluväsymystä aiheuttava toisto.

Huolellisesti suunnitellut jyrkät jakosuotimet syöttävät signaalia erittäin matalasäröisiä kaiutinelementtejä varten varta vasten suunnitelluille vahvistimille. Magneettisuojaus, yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat 8040B:n vakiovarusteisiin.

Rinnakkaismalli G Four:ille.

  • Valumetallikotelo
  • Teho: 90 W + 90 W (D-luokka)
  • 6,5″ Woofer
  • 3/4″ Tweeter
  • Max. peak: 105dB
  • Herkkyys: 48 Hz – 20 kHz (± 2 dB) / 41 Hz – 25 kHz (-6 dB)
  • Mitat: K 365 x L 237 x S 223 mm Iso-Pod™-jalustalla
  • Paino: 9,4 kg
  • Väri: tummanharmaa

Myydään yksittäin!

MADE IN FINLAND!

Rekisteröi kaiuttimesi Genelecin sivuilla, niin saat osille kolmen vuoden lisätakuun: https://www.genelec.fi/genelec-community-ja-tuoterekisterointi !

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GENELEC 8040BPM”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *