169,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC18HDAC Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

CRASH KIRKKAIDEN JA TUMMIEN SYMBAALIEN VÄLILTÄ

Keskialueisen kermainen Classic Custom Dark 18″ Heavy Crash on esimerkiksi Byzanceen verraten melko kirkassointinen. Se sopiikin hienosti yhteen erilaisten symbaalien kanssa. Toimii hyvin isomman kattauksen keskellä, koska sen soundi sijoittuu nykyajan tummasointisten symbaalien ja pienempien kirkasäänisten crashien väliin.

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!

  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu crash-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC18HDAC

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL 18" CLASSICS CUSTOM DARK HEAVY CRASH”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *