159,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC16CH Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Ylätaajuuksiin keskittynyt kirkkaaksi hiottu keikka-china

Classics Custom 16″ china on esimerkki siitä, miksi eri sarjoja kannattaa seikoittaa keskenään rumpusetin kokonais-soundi mielessä. Kyseessä on nimittäin sen verran kirkas symbaali, että esimerkiksi koko Byzance-sarjasta ei löydy vastaavaa. Siksi Classics Custom 16″ China toimii hyvin yhteen kalliimpienkin symbaalien kanssa.

Classics Custom -symbaalien melko edullinen hintaluokka on toki suuri tekijä niiden suosiossa, mutta nykyään niitä näkyy koko ajan enemmän myös ammattilaisten seteissä! Tehdasvalmisteisen symbaalin mahtava hinta-laatusuhde ja tasalaatuisuus tekevät siitä helpomman korvata uudella samanlaisella. Classics Customin kanssa saat rahoillesi kunnolla vastinetta!

  • Classics Custom tarjoaa enemmän pienemmällä rahalla!
  • B12-materiaalista valmistettu china-symbaali sopii harrastajalle ja ammattilaiselle
  • Brilliant-viimeistellyt Classics Custom -symbaalit soivat verrattain kirkkaasti ja syttyvät soimaan kevyemmälläkin iskulla.
  • Laaja sarja kohtuuhintaisia symbaaleja, jotka soivat hyvin yhteen
  • Classics Custom sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom Extreme Metal-, Dual- ja Custom Dark -symbaalien kanssa.
  • Hyvin erilainen sointi Byzance- ja Pure Alloy -symbaaleihin verrattuna
  • Tuotekoodi: CC16CH

Raikas materiaali ja Classics perheen tukiverkosto

Classics Custom -symbaalit soivat hyvin yhteen, mutta kannattaa muistaa, että Classics Custom -sarjoja on neljä. Saman valmistusmateriaalinsa vuoksi nämä toimivat erinomaisesti yhteen. Jos siis esimerkiksi Custom 14″ crash on liian kirkas, kokeile Custom Darkia, joka soi hieman tummemmin, mutta myös kohahtaa täysin toisella tavalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL CLASSICS CUSTOM 16″ CHINA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *