189,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-7 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC16DUTRCH Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

KIHAHTAVA TRASH CHINA LYHYELLÄ SUSTAINILLA

Classics Custom 16″ Dual Trash China vastaa iskuun räjähtävästi. Kihahtava isku sekoittuu nopeasti tummenevaan sointiin. Symbaalin kuohahtava soundi ikään kuin putoaa alaspäin melko nopeasti iskun jälkeen.

Usein pitkään ja samaan aikaan soivat symbaalit alkavat rasittaa kuulijan korvaa hyvinkin nopeasti. Meinl on rakentanut Classics Custom Dual -symbaaleista tarkoituksella lyhyemmin soivia. Soinnin rikkaudesta ei silti olla tingitty. Kaksoisviimeistely erottaa symbaalin soinnin attackista ja koko prosessi on erittäin tarkkaan kontrolloitu koneellisella hionnalla ja taonnalla.

Classics Custom Dual -sarjalaiset soivat B12-pronssiseoksen vuoksi lämpimämmin kuin muut Classics Custom -symbaalit. Niitä voikin käyttää monipuolisesti lämmittämään symbaalisetin yleissointia. Tietysti ne sopivat hienosti yhteen myös toistensa kanssa

  • B12-materiaalista valmistettu trash china -symbaali kaksoisviimeistelyllä. 
  • Tumma keskiosa antaa Classics Custom Dual -symbaaleille ronskisti luonnetta ja iskua. Reunojen brilliant-viimeistely tasapainottaa symbaalien soinnin tujauksellla helisevää kirkkautta.
  • Custom Dual -symbaaleja kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC16DUTRCH

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL CLASSICS CUSTOM DUAL 16" TRASH CHINA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *