169,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC16TRCH Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

Kuiva ja erikoinen aksenttisymbaali on loistava efekti

Trash China on erikoinen efekti: todella kuiva ja lyhytsointinen kokoisekseen. Se tuntuu vieläpä soivan jotenkin täysin eri taajuuksilla muiden symbaalien kanssa, joten se erottuu setistä joka iskulla. Kuuntele näytteet alta!

Classics Custom -symbaalien melko edullinen hintaluokka on toki suuri tekijä niiden suosiossa, mutta nykyään niitä näkyy koko ajan enemmän myös ammattilaisten seteissä! Tehdasvalmisteisen symbaalin mahtava hinta-laatusuhde ja tasalaatuisuus tekevät siitä helpomman korvata uudella samanlaisella. Classics Customin kanssa saat rahoillesi kunnolla vastinetta!

  • Classics Custom tarjoaa enemmän pienemmällä rahalla!
  • B12-materiaalista valmistettu efektisymbaali sopii harrastajalle ja ammattilaiselle
  • Brilliant-viimeistellyt Classics Custom -symbaalit soivat verrattain kirkkaasti ja syttyvät soimaan kevyemmälläkin iskulla.
  • Laaja sarja kohtuuhintaisia symbaaleja, jotka soivat hyvin yhteen
  • Classics Custom sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom Extreme Metal-, Dual- ja Custom Dark -symbaalien kanssa.
  • Hyvin erilainen sointi Byzance- ja Pure Alloy -symbaaleihin verrattuna
  • Tuotekoodi: CC16TRCH

Raikas materiaali ja Classics perheen tukiverkosto

Classics Custom -symbaalit soivat hyvin yhteen, mutta kannattaa muistaa, että Classics Custom -sarjoja on neljä. Saman valmistusmateriaalinsa vuoksi nämä toimivat erinomaisesti yhteen. Jos siis esimerkiksi Custom 14″ crash on liian kirkas, kokeile Custom Darkia, joka soi hieman tummemmin, mutta myös kohahtaa täysin toisella tavalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL CLASSICS CUSTOM 16″ TRASH CHINA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *