109,00 

Toimitus: 9.00 €
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMHCS18BBR Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

KUULUVA HEAVY METAL RIDE

HCS 18″ Big Bell Riden kello ja runko eroavat melkoisesti toisistaan. Runkosointi on huomattavasti hiljaisempi ja kiltimpi kuin massiivinen kello, joka ei jää keneltäkään kuulematta. Sopiva ja kuuluva ride raskaampaan rockiin ja metallimusiikkiin.

  • Edullinen hinta ja kestävyys kohtaavat HCS-sarjassa
  • Hyvä valinta ensimmäiseksi symbaaliksi
  • Suhteellisen ”hiljainen” verrattuna hienovaraisemmalla iskulla syttyviin (kalliimpiin) symbaaleihin
  • Aloitteleva rumpali lyö usein kovaa, siksi on hyvä, että HCS-symbaali ei vaadi parasta tekniikkaa lähteäkseen soimaan
  • Voisi jopa sanoa, että ride ei ole valinnainen juttu vaan olennainen osa rumpusettiä. HCS-ridellä soittaja pääsee alkuun käyttämättä koko vuoden viikkorahoja
  • Tuotekoodi: HCS18BRR

Soittaminen on mahtava harrastus, mutta ensimmäinen rumpusetti on kooltaan ja arvoltaan suuri sijoitus. Rumpusettien mukana ei usein tule symbaaleja ja ilman niitä setti on epätäydellinen kokonaisuus. MEINL HCS on sarja symbaaleja juuri tätä tilannetta ajatellen.

Hinta ja kestävyys ovat ensimmäisiksi symbaaleiksi juuri oikealla tasolla. HCS-sarjaa saa hieman käskeä ennen kuin se lähtee soimaan mitenkään mielettömän kovaa, mutta toisaalta juuri aloittaneen rumpalin kanssa hienovaraisuus ei ehkä ole se ensimmäinen huolenaihe. Tietenkään mikään symbaali ei kestä esimerkiksi reunaan lyömistä, vaan kapulalla pitäisi osua symbaalin päälle, mutta HCS-sarja on silti kestävimästä päästä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL HCS 18" BIG BELL RIDE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *