209,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): RMCC18HBBDAR Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

HELEÄSOINTINEN PIENI RIDE MASSIIVISELLA KELLOLLA

Toisaalta Classics Custom Dark 18″ Heavy Big Bell Ride soi terhakkaan pirteästi, mutta sen massiivista kelloa lyötäessä symbaalin todellinen luonne alkaa paljastua. Keskialue kajahtaa kovalla volyymilla eikä jää varmasti keneltäkään huomaamatta. Mielenkiintoiset overtonen sammuvat tasaisesti runkosoinnin mukana.

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!

  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu ride-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC18HBBDAR

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MEINL 18" CLASSICS CUSTOM DARK HEAVY BIG BELL RIDE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *