239,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): HOLYGRIT Osastot: , , , , Valmistaja:

Kuvaus

OKKO HOLY GRIT

Pureva overdrive, matalatehoinen fuzz, vintage-etuaste – kuvailetpa sitä miten tahansa, Holy Grit yhdistää erinomaisen overdriven selkeyden ja dynamiikan vintage-fuzzin raakaan ja polveilevaan tekstuuriin.

Intuitiivisten säätimien avulla voit valita mitä tahansa kevyestä boostista täysin yliohjattuun vintage-vahvistimen soundiin.

Voit kytkeä pedaalin puhtaaseen tai valmiiksi yliohjattuun vahvistimeen, pinota päälle boostereita, overdrivejä tai fuzzeja – Holy Grit toimittaa! Toimii kitaralla, bassolla, koskettimilla tai mitä ikinä haluatkin piristää.

Holy Gritin piiri perustuu klassiseen Fuzz Faceen/Tone Benderiin, mutta sitä on muutettu radikaalisti. Pedaalissa on käytetty sarjaa yhteensopivia matalavahvistettuja piitransistoreja (osien numerot voivat vaihdella yksiköittäin), jotka ovat soundiltaan germaniumin ja piin väliltä.

Säätimet:

 • FUZZ …no, tiedäthän: särön määrä. Aseta matalalle tehostaaksesi yliohjattuja vahvistimia tai säröpedaaleita ja jatka ylöspäin nähdäksesi, kuinka pitkälle voit mennä.
 • LEVEL ohjaa odotetusti lähtöäänenvoimakkuutta. Paljon vahvistusta tarjolla, vaikka Fuzz olisi asetettu minimiin.
 • BASS on pregain-säädin, joten enemmän bassoa = enemmän fuzzia. Leiki sen kanssa ja löydät täydellisen tasapainon tiukan/tarkan ja rohkean/surisevan soundin väliltä.
 • TREBLE leikkaa yläpäätä vahvistuksen jälkeen vaihtelevilla taajuuksilla.
 • BIAS-SÄÄDIN valitsee yhden kolmesta esiasetuksesta (jokaiselle pedaalille erikseen asetettu):
  – YLHÄÄLLÄ = korkea headroom, vähiten fuzzia ja kompressointia – tiukka ja tarkka
  – KESKELLÄ = “melkein alibiasoitu” – likainen, suriseva, voi viedä velcro-fuzz -alueelle… hauskaa!
  – ALHAALLA = ”kultainen keskitie”
 • BUFFER-SÄÄDIN (takana)
  YLHÄÄLLÄ = bufferoitu tila. Älä ole huolissasi pedaalin sijoittelusta signaaliketjussasi, vaan aktivoi vain HG:n erikoisbufferi ja olet valmis. Antaa hieman ylimääräistä terävyyttä ja läsnäoloa soundiin.
  ALHAALLA = bufferoimaton tila. Jos pidät klassisesta tavasta, liitä kitarasi suoraan HG:hen ilman bufferia. Hieman tummempi, resonoivampi soundi – puhdistuu paremmin kitaran volume-säätimellä.

Toimii 9V-muuntajalla (lisävaruste).

OKKO on saksalainen kitara- ja bassoefektivalmistaja, jonka kaikki pedaalit ovat 100% käsityötä. OKKO-pedaalit ovat Musacornerin omaa maahantuontia.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OKKO HOLY GRIT”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *