279,00 

Ilmainen toimitus
Tilapäisesti loppu (kysy saatavuus)

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): TWINSONICMKII Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

KATSO RIFFI-LEHDEN JUTTU: https://riffi.fi/artikkelit/laitetestit/okko-twinsonic-mk-ii-kaksin-aina-tehokkaampaa

TwinSonic MkII tuo takaisin klassisen TwinSonicin ja vie sen uudelle tasolle. TwinSonic MkII:ssa on kaksi OD-piiriä, joita voidaan käyttää itsenäisesti tai yhdessä. Piirien yhdistäminen avaa paljon mahdollisuuksia – voit siirtyä helposti kevyestä reunasäröstä raskaaseen vintage-distortioniin tai fuzz-alueelle.

Sininen kanava on alkuperäinen TwinSonic-piiri: erillinen OD, jossa on rohkea, avoin, rakeinen soundi kuin vintage-vahvistimessa. Se on uskomattoman dynaaminen ja puhdistuu täydellisesti kitaran äänenvoimakkuuden säätimellä.

Äskettäin suunniteltu punainen kanava on “läpinäkyvä” overdrive, jossa on hieman tasaisempi vahvistusrakenne ja hieman enemmän kompressointia, ja se toimii täydellisesti sinisen kanavan kanssa tai vain lisäämään muroa ja harmonioita perussoundiisi. Vahvistusalue vaihtelee kimaltelevasta puhtaasta dynaamiseen, laulavaan “mid gain” -overdriveen.

Molemmilla kanavilla on samat säätimet:

  • GAIN ja LEVEL eivät selityksiä tarvinne
  • VOICE muuttaa kunkin kanavan yleisen EQ-luonteen leveästä ja täyteläisestä soundista (vasen); tiukempaan, iskevämpään soundiin, jossa keskialue korostuu (oikea)
  • HI-CUT säätää diskanttia/preesenssiä
  • MODE-kytkin muuttaa kummankin puolen bassotaajuuksien määrää

Nämä tehokkaat mutta intuitiiviset säätimet mahdollistavat täydellisen soundin valitsemisen lähes jokaiselle kitara/vahvistin -yhdistelmälle!

TwinSonic MkII toimii sisäisellä 18 voltin jännitteellä, mikä parantaa headroomia ja lisää dynamiikkaa, mutta toimii silti tavallisella 9V-muuntajalla (myydään erikseen). Pedaalia voidaan käyttää vahvistimen edessä tai esivahvistimena päätevahvistimen tai mallintajan kanssa.

OKKO on saksalainen kitara- ja bassoefektivalmistaja, jonka kaikki pedaalit ovat 100% käsityötä. OKKO-pedaalit ovat Musacornerin omaa maahantuontia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OKKO TWINSONIC MKII”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *