239,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): YOEPD-DISTORTION Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

Orange Distortion Pedal – 70-luvun särön uusi tuleminen

Elämme efektipedaalien kulta-aikaa. Tiedämme kitaran signaalitiestä enemmän kuin koskaan aiemmin, ja meillä on varaa valita niin mikrofonien, piuhojen, bufferoinnin kuin vahvistinten välillä laajasta kirjosta uutta ja vintagea. Se tekee myös klassikoista käyttökelpoisempia kuin niiden syntyaikana, eikä olekaan ihme että Orange on vastannut yleisön vaatimuksiin tuomalla takaisin kolme 1970-luvun alun klassikkoaan – Orange Phaserin, Orange Sustainin ja Orange Distortionin – päivitettynä sellaisilla nykyajan ominaisuuksilla kuin merkki-LED-valo ja virtalähdeliitäntä.

Orange Distortion on ulkoisesti kuten silloin ennen, nostalginen, jämerä palikka, mutta sisäpuolella on jotain aivan muuta kuin karu kahden diodin leikkuri. Edeltäjästään poiketen se on sovitettavissa paremmin erityyppisille kitaroille. Vahvistinpiirissä on näet täysiverinen tone-stack värinsäätö jossa ala- ja keskiäänet on esiasetettu, mutta diskanttipuoli on soittajan säädettävissä kannen alla piilevästä trimmeripotentiometrista. Brittiläistä laatutyötä oleva laite tuo peliin uskollisesti sen rakkaimman 70-luvun ikonisen soundin, mutta samalla se on nykyaikaisen keikkakestävä ja käyttövarma, jopa kytkin on monista nykypedaaleista poiketen irrallaan piirilevystä ja helposti huollettavissa.

Kannen kahdella säätimellä saa aikaan melkoisen paletin käyttökelpoisia soundeja puhtaasta boostista lämpimään rosoon, ja siitä tuliseen kitarasankariulvontaan. Sweet spot -pisteet on säädetty niin garagerockin likaiseen vintageräimeeseen kuin Jimmy Pagen laulaviin leadeihin (laulu todellakin jää pystyyn), ja vintagea on yllin kyllin. Orangen tekninen päällikkö Ade Elmsley toteaa, että pedaali tekee kaiken sen, minkä alkuperäinenkin, mutta se tekee sen joka suhteessa paremmin!

Ominaisuudet:

  • Säröpoljin kitaralle
  • Level ja depth -säädöt sekä sisäpuolelle trimmeri diskanteille
  • Tulo ja lähtö 6,3mm
  • Bufferoitu bypass-kytkentä
  • Käyttöjännite 9V DC
  • Virran käyttö huomattavan vähäinen 3mA
  • Mitat: 92 x 102 x 84 mm
  • Paino: 388 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ORANGE DISTORTION PEDAL”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *