389,00 

Ilmainen toimitus
Tilapäisesti loppu (kysy saatavuus)

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): YOEGUITAR-BUTLER Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

Kaksikanavainen kitaraetuaste pedaalin muodossa

Orange Guitar Butler on Orangen suunnittelija Ade Elmsleyn näköinen ja kuuloinen ratkaisu saada sama, laadukas kitarasoundi tilanteessa kuin tilanteessa. Niin kotona, studiossa kuin tien päällä, niin perinteisiin kitaravahvistimiin, pelkkiin pääteasteisiin kuin suoraan miksauspöytään liitettynä. Erittäin monipuolinen, kaksikanavainen etuaste on varustettu kaappisimulaattorilla, ja tarvittaessa sen voi asentaa suoraan pedaalilautaan jolloin keikkasetti kulkee vaikka selkärepussa.

Orange Guitar Butlerin äänimaailma on vintagehenkinen. Puhdas kanava on lämmin ja tuo mieleen 1950-60 -lukujen klassikkocombot; se toimii myös erinomaisesti kaikenlaisten efektipedaalien kanssa. Särökanava tuo meidät 1970-luvulle, JFET-transistorien aikaan juuri ennen moderneja hi-gain -vahvistimia, ja viimeinen neljännes gain-säätöä määrittelee, minkä maalaisesta säröstä on kyse. Guitar Butleria ei ole tehty hurmaamaan satunnaisostajia vaan toimimaan bändikonseptissa juuri kuten rokkikoneelta vaaditaan, ja kanavien toteutus on täysin analoginen.

Jalkakytkimet ohjaavat kanavanvalintaa ja kahta äänenvoimakkuuden tasoa. Merkkiledit kanavalle ja vahvistusasteille ovat kirkkaita, värikkäitä, ja kertovat pimeimmälläkin lavalla missä mennään. Erillinen efektilooppi on bufferoitu, ja tarjoaa modulaatio- ja aikaviive-efekteille mahdollisimman korkealaatuisen signaalin. Kompakti ja käytännöllinen Orange Guitar Butler toimii kaikenlaisten kitarakattausten etuasteena, ja samalla se varmistaa että jos jokin menee vikaan, sama soundi on saatavissa ilman erillisiä varavahvistimia. Orange Guitar Butler on tehty ammattilaiskäyttöön keikoilla, studiossa ja kotona, ja se kestää roudauksen rasitukset antaen parastaan päivästä toiseen. Jämäkkä teräskuori, tavallista paremman dynamiikan mahdollistava 18V tasavirta-käyttöjännite ja oikein suunniteltu muotoilu ovat keskeltä asiaa.

Ominaisuudet:

 • Kaksikanavainen kitaraetuaste
 • Puhdas kanava: gain ja kolmialueinen EQ
 • Särökanava: Gain, kolmialueinen EQ, kaksi erillistä volumesäätöä ja presence
 • Sisääntulo 6,3mm
 • Bufferoitu efektilenkki
 • Suora 6,3mm summalähtö vahvistimelle
 • Kaappimallinnettu DI-lähtö XLR-liittimellä
 • Ground lift -maaerotus
 • Käyttöjännite 18V DC (virtalähde mukana)
 • Mitat: 177 x 67 x 155 mm
 • Paino 1,3 kg

Made in UK!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ORANGE GUITAR BUTLER”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *