499,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): PRV12FREE Osastot: , , , , Valmistaja:

Kuvaus

Proel V12FREE – 12″/400W akkukäyttöinen aktiivikaiutin Bluetoothilla

Sen jälkeen kun Fabrizio Sorbi vuonna 1991 perusti Proel-kaapelitehtaan, on tapahtunut paljon. 1997 Proel aloitti omien PA-järjestelmien valmistamisen, 1998 mukaan tuli soitinten valmistus, 2003 tuotanto laajeni valaistustekniikkaan. 2007 Proel hankki omistukseensa kaikille tutun brittiläisen Turbosoundin PA-tehtaan, jonka kalusto on tuttua huippuartistien maailmanluokan kiertueilta. Proel ei ole kuitenkaan hylännyt ydinosaamisaluettaan, vaan L’Aquilan yliopiston kanssa tehty tutkimustyö tuottaa jatkuvasti uusia audioteknisiä innovaatioita.

Proel VFREE on kompakti ja monipuolinen akkukäyttöinen sarja PA-yksiköitä, jotka sopivat niin musiikkiesitysten, puheen, kuin taustamusiikin vahvistamiseen sähköistä riippumatta. Sisääntuloina on kolmikanavainen pikkumikseri, jossa on kaksi balansoitua mikrofoni/linjatuloa, RCA, 6,3 ja 3,5 mm linjatulot, USB-muistitikun ja SD-muistikortin lukijat, sekä Bluetooth-yhteys mediatoistimelle.

Mikseriosiossa on myös kaksikanavainen EQ ja erillinen linjalähtö. Kahteen USB-väylään on mahdollista kytkeä suoraan Proelin omat langattomat, 2,4 gigaherzin taajuudella toimivat mikrofonit U24H ja U24B. Langaton järjestelmä kytkeytyy suoraan liittämällä vastaanotin USB-väylään, ja se tarjoaa hyvän ja häiriövarman äänenlaadun.

D-luokan vahvistin ja laadukkaat basso- ja diskanttielementit tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, ja sisäänrakennettu litium-ioniakku kestää jopa kymmenen tunnin yhtäjaksoisen normaalikäytön yhdellä latauksella. Kaiuttimissa on tolppakiinnitys ja V12FREE:ssa matkalaukkumallin kuljetuskahva, sekä pohja on varustettu kahdella pyörällä.

V12FREE:n ominaisuudet:

  • Kaksitie-aktiivikaiutin PA-käyttöön
  • Kokonaisteho 400W (peak)
  • Litium-ioniakku kestää jopa 10 tuntia
  • 12″ pitkäiskuinen elementti 2″ äänikelalla
  • 1″ neodyymi-diskanttielementti
  • SPL max. 123 dB
  • Taajuusvaste: 50 Hz – 20 kHz
  • Kolmikanavainen mikseriosio MP3-soittimella ja Bluetoothilla
  • Kaksi USB-tuloa langattomille mikrofoneille
  • Paino: 11 kg

Neljän vuoden takuu (vaatii rekisteröitymisen)!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PROEL V12FREE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *