349,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 7-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): PRV12WAVE Osastot: , , , Valmistaja:

Kuvaus

Proel V12WAVE 12″ aktiivikaiutin vetokahvalla ja pyörillä

Sen jälkeen kun Fabrizio Sorbi vuonna 1991 perusti Proel-kaapelitehtaan, on tapahtunut paljon. 1997 Proel aloitti omien PA-järjestelmien valmistamisen, 1998 mukaan tuli soitinten valmistus, 2003 tuotanto laajeni valaistustekniikkaan. 2007 Proel hankki omistukseensa kaikille tutun brittiläisen Turbosound PA-tehtaan, jonka kalusto on tuttua huippuartistien maailmanluokan kiertueilta. Proel ei ole kuitenkaan hylännyt ydinosaamisaluettaan, vaan L’Aquilan yliopiston kanssa tehty tutkimustyö tuottaa jatkuvasti uusia audioteknisiä innovaatioita.

Proel WAVE on sarja kompakteja pienten yleisötilaisuuksien PA-kokonaisuuksia. Kevyitä ja kestäviä, polypropyleenirunkoisia kaiuttimia valmistetaan niin passiivi- kuin aktiivijärjestelminä. Basso- ja diskanttielementit on sovitettu huolella toisiinsa, ja jakosuotimet ovat ensiluokkaisia. Kaiuttimissa on tolppakiinnitys, mutta niitä voi myös käyttää kulmamonitorimallisesti kyljellään tai ripustaa lavarakenteisiin. 12″ malleissa on myös matkalaukku-tyylinen vetokahva, sekä pyörät alla helppoa kuljetusta ja liikuttelua varten.

V10WAVE ja V12WAVE ovat aktiivikaiuttimia, joissa on tehokas 600 watin pääteaste. Sisääntulo on kolmikanavainen pikkumikseri, jossa on kaksi balansoitua mikrofoni/linjatuloa, RCA, 6,3 ja 3,5 mm linjatulot, USB-muistitikun ja SD-muistikortin lukijat, sekä Bluetooth-yhteys mediasoittimelle. Valmius vastata monenlaisiin yleisötilanteiden haasteisiin on mietitty tarkkaan.

Mikseriosiossa on myös kaksikanavainen EQ ja erillinen linjalähtö. Kahteen USB-väylään on mahdollista kytkeä suoraan Proelin omat langattomat, 2,4 gigaherzin taajuudella toimivat mikrofonit U24H ja U24B. Langaton järjestelmä kytkeytyy suoraan liittämällä vastaanotin USB-väylään, ja se tarjoaa hyvän ja häiriövarman äänenlaadun.

Wave-sarja sopii niin puhetilaisuuksiin, konserttiäänentoistoon, kuin esim. DJ-keikoille.

V12WAVE-ominaisuudet:

  • Kaksitie-aktiivikaiutin PA-käyttöön
  • Kokonaisteho: 600W (peak)
  • 12″ pitkäiskuinen elementti 2,5″ äänikelalla
  • 1″ neodyymielementti laajakeilaisella 90 x 60 asteen torvella
  • Max. SPL: 124 dB
  • Taajuusvaste: 50 Hz – 20 kHz
  • Kolmikanavainen mikseriosio MP3-soittimella ja Bluetoothilla
  • Kaksi USB-tuloa langattomille mikrofoneille
  • Vetokahva ja pyörät
  • Paino: 14,5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PROEL V12WAVE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *