399,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 14 päivässä
Tuotetunnus (SKU): X50 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

E-X50 Arranger Keyboard – musikaalinen keskipisteesi

Tehokas säestyskoskettimisto, jossa ammattitason Roland-soundit, automaattisäestystoimintoja, täyden kaistan stereokaiuttimet, Bluetooth® audio ja muuta.

E-X50-säestyskoskettimiston tyylikäs muotoilu, ammattiluokan Roland-soundit sekä integroitu kaiutinjärjestelmä varmistavat, että musikaalinen inspiraatio sekä viihtyvyys pysyvät keskiössä. Uppoudu tunteikkaisiin hetkiin täyteläisten, dynaamisten akustisten pianojen mukana, tai elävöitä tapahtumia täyden bändin soundilla ja automaattisäestyksellä. Käytössäsi on myös mikkitulo efekteineen, kun haluat laulaa mukana, sekä Bluetooth® audio-ominaisuus, jonka avulla voit soittaa mobiililaitteeltasi soivien suosikkisävelmien mukana.

Olitpa alkava soittaja, löytämässä musiikin uudelleen tai monipuolista, kaikki-yhdessä -soitinta hakeva, E-X50:ssä on kaikki, mitä tarvitset.

Ominaisuudet:

 • Monipuolinen, helppokäyttöinen säestyskoskettimisto. Ammattiluokan Roland-soundit ja ominaisuudet
 • Tyylikäs muotoilu, soljuva käyttöliittymä
 • Sisäänrakennettu stereoäänentoistojärjestelmä, jonka erilliset basso- ja diskanttielementit sekä bassorefleksiaukko muodostavat ison, tehokkaan soundin
 • Rolandin koti- ja keikkapianoista johdettuja ilmeikkäitä akustisia pianoja
 • Lähes 700 muuta soundia, mukana sähköpianoja, urkuja, orkesteri-instrumentteja, perkussioita, maailmanmusiikin soundeja ja muita
 • Automaattisäestystoiminnoilla saat ohjattua hienostuneita musiikkisäestyksiä vasemman käden sormituksilla
 • 300 valmista musiikkityyliä sekä mahdollisuus lisätä 30 muokattua tyyliä Style Convertor-ohjelmalla (macOS ja Windows)
 • Äänitysominaisuus soiton ja säestyksen tallentamiseen
 • Bluetooth musiikin striimaukseen mobiililaitteelta soittimen kaiuttimiin
 • Mikkitulo sekä efektit laululle
 • Kuulokejakki hiljaiseen harjoitteluun
 • Stereolähtö, josta saat kytkettyä soittimen suurempaan äänentoistojärjestelmään tarvittaessa
 • USB-liitännät tietokoneille sekä flash-muisteille
 • Mukana nuottiteline ja virtalähde

Maksimaalista viihdyttävyyttä

Kun haluat musiikkia, E-X50 on valmis viihdyttämään. Muodokas, moderni muotoilu on kotonaan nykyaikaisissa olohuoneissa ja tehokas täyden kaistan stereokaiutinjärjestelmä täyttää huoneen isolla, ympäröivällä soinnilla. Yksityisiin sessioihin riittää, että kytket kuulokkeet tai korvanapit ja musiikki on vain sinua varten. Intuitiivisen näytön ja fiksusti organisoidun käyttöpaneelin ansiosta löydät E-X50:n monet ominaisuudet ilman turhautumisia.

Aitoja Roland-pianoja

E-X50:ssä on ensiluokkaisia Rolandin akustisia pianoja, joita huippuluokan ammattimuusikot suosivat. Edistyneet teknologiamme tuottavat autenttisen ja inspiroivan pianokokemuksen, jossa jokainen ääni ja vaste seuraa soittosi jokaista nyanssia. Tämä tuo mukanaan alkavien soittajien tarvitseman vankan perustan, jolle kehittää taitojaan sekä ilmaisuvoiman, joka saa kokeneen soittajan tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Soundeja jokaiseen tyylilajiin

Siirryttäessä akustisten pianojen tuolle puolen, E-X50:ssä on kokonainen universumi muita, tutkimisen arvoisia soundeja. Laajenna koskettimistovalikoimaasi sähköpianoilla, uruilla sekä muilla instrumenteilla, tai rokkaa laajalla kitaroiden ja bassojen valikoimalla. Luo sinfonia orkesterijousilla, vaskilla sekä perkussioilla, tai soita moderneja tyylejä historiallisesta kirjastostamme periytyvillä syntikkasoundeilla. Kaikkien Rolandin säestyssoittimien tavoin myös E-X50:ssä on valtava valikoima korkealuokkaisia paikallisia soundeja ympäri maailman.

Johda bändiä

E-X50:n hienostuneet automaattisäestystoiminnot antavat kokonaisen bändin käyttöösi, joka seuraa vasenta kättäsi. Oikealla kädellä saat soitettua melodioita ja muuta melodista materiaalia. Nauti 300 valmiista tyylistä rockista, popista ja jazzista balladeihin, tanssimusiikkiin sekä eri maiden perinteisiin tyyleihin. Aloittavat soittajat ihastuvat Auto Bass Chord-tilaan, jossa voit ohjata säestyksiä yhdellä tai kahdella sormella. Whole-tila käy mainiosti pidemmälle ehtineille soittajille, siinä säestyksiä saadaan ohjattua täysillä vasemman käden soinnuilla monipuolisemmin.

Striimaa kappaleita ja oppitunteja puhelimestasi

Musikaalista nautintoa saa kätevästi laajennettua kytkemällä puhelimen tai tabletin E-X50:een Bluetoothilla. Soita kappaleiden mukana, jotka striimautuvat soittimen kaiuttimista tai opi uusia tekniikoita toistamalla verkosta löytyviä oppitunteja.

Tehokkaita kytkentöjä

Kun haluat laulaa, kytket vain mikrofonin takapaneelin tuloon ja laulat hyödyntäen E-X50:n kaiuttimia. Käytössäsi olevat tilaefektit luovat viimeistellyn vaikutelman. Ja jos koskaan tarvitset enemmän tehoa suurempaa joukkoa viihdyttääksesi, kytke soittimen stereolähtö tehokkaampaan audiojärjestelmään. Käytössäsi on myös USB-liitäntä musiikkiohjelmia varten sekä USB memory-liittin, johon saat kytkettyä USB-muistitikun. Muistitikulle saat tehtyä varmuuskopioita soundeista sekä E-X50 -äänityksistä.

Kustomoi säestyksiäsi

Jos olet edistynyt soittaja, jonka tarvitsee päästä tarkemmin käsiksi sovituksiin, E-X50 taipuu myös siihen. Käyttämällä Style Convertor -ohjelmaamme (macOS ja Windows) saat organisoitua ja ladattua jopa 30 kustomoitua tyyliä E-X50:n muistiin. Voit myös säätää skaaloja, viritystä ja muita parametrejä siten, että ne sopivat omaan soitto- ja esiintymistyyliisi.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/e-x50/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND E-X50”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *