Alkuperäinen hinta oli: 229,00 €.Nykyinen hinta on: 219,00 €.

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): E-X10 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

E-X10 Arranger Keyboard – tyylikäs kannettava kosketinsoitin, luotettavaa Roland-laatua

Käynnistä musikaalinen matkasi E-X10:llä, inpiroivalla alkavan soittajan koskettimistolla, jonka laadukkaat ominaisuudet periytyvät ammattiluokan Roland-instrumenteista. Pidä hauskaa oppiessasi ilmeikkäillä akustisilla pianoilla ja sadoilla muilla soundeilla. Ota kokonainen bändi hallintaasi automaattisäestyksen avulla, kytke mikki ja laula mukana. Äänitä soittoasi koskettimistolla ja tarkkaile kehittymistäsi. Ja soita missä tahansa tällä tyylikkäällä kannettavalla soittimella, jossa on stereokaiuttimet sekä mahdollisuus paristokäyttöön.

Perusominaisuudet:

 • Tyylikäs ja edullinen kannettava soitin, arvostettu Roland-soundi, ominaisuudet sekä laatu
 • Ilmeikäs 61 koskettimen koskettimisto, perinteisesti muotoillut koskettimet pianotyyppiseen soittokokemukseen
 • Sisäänrakennettu stereokaiutinjärjestelmä, suuri ja täyteläinen sointi
 • Rolandin koti- ja keikkapianoista johdettuja ilmeikkäitä akustisia pianoja
 • Yli 600 muuta soundia, mukana sähköpianoja, urkuja, syntikoita, orkesteri-instrumentteja, perkussioita, maailmanmusiikin soundeja ja muita
 • Ohjaa hienostuneita musiikkisovituksia automaattisäestys-ominaisuuden avulla
 • 140 sisäistä kappaletta mukana soitettavaksi ja taitoja kehittämään
 • Äänitysominaisuus soiton ja säestyksen tallentamiseen
 • Tallenna suosikkisoundien asetukset nopeaa käyttöönottoa varten
 • Metronomi- ja oppimistila jokapäiväiseen harjoitteluun
 • Transponointi, kaksi päällekkäistä soundia-, kaksi vierekkäistä soundia- sekä arpeggiaattori-toiminnot
 • Mikkitulo mukana laulamiseen ja kuulokeliitäntä hiljaiseen harjoitteluun
 • Aux-tulo kappaleiden toistamiseen mobiililaitteelta
 • USB-liitin ohjauskoskettimistokäyttöön tietokoneen musiikkiohjelmien kanssa
 • Kevyt rakenne (3.9 kg), helppo liikutella
 • Toimii mukana tulevalla muuntajalla tai kuudella AA-paristolla

Laadukasta Roland-suunnittelua ja soitettavuutta

Yli 50 vuoden ajan Roland on ollut ammattimuusikoiden maailmanlaajuisesti suosimien elektronisten instrumenttien luotettu valmistaja. Viehättävän ulkomuotonsa, ilmeikkäiden soundiensa ja monipuolisten, ensiluokkaisten kosketinsoittimiemme ja syntikoidemme inspiroivien ominaisuuksiensa ansiosta E-X10 on vankka perusta, jolle voit rakentaa luovia taitojasi ja tehdä musiikista osan jokapäiväistä elämääsi.

Täyteläisiä, ilmeikkäitä pianoja

E-X10:ssä on ylivoimaisen laadukkaita ja palkituista koti- ja keikkapianoistamme periytyviä ilmaisuvoimaisia akustisen pianon soundeja. 61 koskettimen koskettimistossa on pianotyyppiset koskettimet sekä miellyttävä, dynaaminen tuntuma. Saat haltuun oikeat tekniikat, jotka toimivat hyvin muissa kosketinsoittimissa.

Inspiroivia soundeja jokaiseen tyylilajiin

Akustisten pianojen lisäksi E-X10 on täynnä lisäsoundeja, joilla voit tutkia musiikkityylien laajaa valikoimaa. Yli 600 soundin valikoimasta löydät kaikkea sähköpianoista, uruista ja orkesteri-instrumenteista moderneihin tyylisuuntiin sopiviin syntikoihin. Mukana on myös laaja valikoima maailmanmusiikin soundeja, joilla pääset soittamaan maailman eri alueiden tyyleillä.

Liity bändiin

E-X10:llä musiikin oppiminen on aina kiinnostavaa ja mukaansa tempaavaa. Pidä hauskaa ja paranna varmuuttasi soittamalla 140 sisäisen kappaleen mukana. Tai kytke mobiililaitteesi aux-tuloon ja jammaile musiikkikirjastostasi löytyvien suosikkien kanssa. Kun olet valmis soolouralle, automaattisäestystoiminnot antavat kokonaisen bändin käyttöösi, joka seuraa vasenta kättäsi. Oikealla kädellä saat soitettua mukana melodioita ja muuta. Käytössäsi on yli 200 valmista tyyliä rockista, popista ja jazzista balladeihin, moderniin tanssimusiikkiin ja muihin.

Kasvata taitojasi

Jokaisen sisäisen kappaleen mukana on kolme oppituntia, joiden avulla saat parannettua tarkkuutta. Motivointi pysyy yllä pisteytyksillä. Myös metronomi on käytössäsi, tuo perinteinen ja tärkeä työkalu hyvän ajoituksen kehittämiseen. Äänitysominaisuuden ansiosta saat soittoasi talteen koska tahansa ja voit näin arvioida kehittymistäsi ja kuulla, missä tarvitaan lisää harjoitusta.

Selkää navigointia

Käyttäjäystävällinen E-X10:n käyttöliittymä on helppo operoida. Näyttö on informatiivinen ja yhden toiminnon näppäimet takaavat, että löydät perustoiminnot nopeasti ja helposti. Soundi-, kappale- ja tyylikategoriat ovat paneelissa listattuina, näin löydät nopeasti etsimäsi ilman käyttöohjetta.

Omavarainen ja helppo kuljettaa

Keveytensä ja kannettavuutensa (3.9 kg) ansiosta E-X10 lähtee mukaan ja soi missä tahansa. Esiinny hyödyntäen selkeää, täyttä sointia sekä täyteläistä matalien taajuuksien vastetta sisäänrakennetun stereojärjestelmän avulla. Tai kytke kuulokkeet ja mykistä kaiuttimet hiljaiseen soittosessioon, joka ei häiritse muita. Saat virtaa E-X10:een mukana tulevalla muuntajalla tai asetamalla sisään kuusi AA-paristoa, joilla saat liikkeellä ollessasi kolme tuntia soittoaikaa.

Tutki uusia musiikillisia maisemia

E-X10:ssä on mikrofonitulo, näin sinä tai ystäväsi voi laulaa musiikin mukana soittimen äänentoistojärjestelmän kautta. USB-liittimen ansiosta saat käytettyä koskettimistoa MIDI-ohjaimena kaiken tyyppisten tietokoneesi musiikin sävellys- ja opetusohjelmien kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND E-X10”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *