Alkuperäinen hinta oli: 1 529,00 €.Nykyinen hinta on: 1 399,00 €.

Ilmainen toimitus
Tilapäisesti loppu (kysy saatavuus)

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): FANTOM-06 Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

FANTOM-06 – yhdistä luova visiosi

FANTOM-06 yhdistää luovan maailmasi, huippuluokan FANTOM-sarjan sointivoiman ja joustavan workflown virtaviivaiseen instrumenttiin, joka kulkee mihin tahansa minne inspiraatiosi sinut kuljettaa. Soita ja tuota Rolandin parhailla soundeilla ja päästä musikaalinen visiosi irti hyödyntäen samaa, huippumalleista tuttua värillistä kosketusnäyttöä, monipuolisia ohjaimia sekä syvää tietokone-integraatiota.

Perusominaisuudet:

 • Huippuluokan FANTOM-sarjasta perityt soundit ja ominaisuudet
 • Saumatonta työskentelyä ilman hämmentäviä toimintatiloja
 • Kevyt ja kestävä valettu runko, joka on suunniteltu helposti liikuteltavaksi
 • Soita ja tuota tuhansilla elektronisilla ja akustisilla soundeilla, jotka saavat tehonsa Rolandin edistyneistä ZEN-Core- ja SuperNATURAL-teknologioista
 • Uudet SuperNATURAL-pianot; autenttiset akustisen flyygelin soundit ja vasteet
 • Virtual ToneWheel-urku, jossa äänikertaliu’ut sekä nopea urkukosketus
 • Monipuoliset samplausominaisuudet
 • Scene-muistipaikoissa asetukset kaikille 16 layerille sekä efekteille ja patterneille
 • Klippeihin perustuva sekvensseri, välitön pattern-äänitys ja triggaus
 • Rolandin klassisista rumpukoneista tuttu TR-REC-sekvensseri
 • Värillinen kosketusnäyttö, korkean resoluution säätimet ja liu’ut, RGB-padit sekä oma syntikkaohjausosa
 • Pitch/mod-tikku sekä valaistut pitch- ja mod-pyörät
 • Massiivista DSP-tehoa, runsaasti polyfoniaa sekä sujuvat siirtymät soundista toiseen
 • 4×32 USB audio interface ja natiivi integraatio Logic Pron, MainStagen ja Ableton Liven kanssa
 • Mikkitulo ja tehokas oma vocoder
 • Model Expansion-, Sound Pack-, Sample Pack -laajennusten tuki, muun Roland Cloud -sisällön tuki
 • Mukana tulee 15 Wave Expansion- ja 10 Sound Pack-laajennusta, ne ovat ladattavissa Roland Cloud:ista
 • Yhteensopiva ZEN-Corea, SuperNATURALia sekä Virtual Tonewheel -urkusoundeja käyttävien FANTOM Scene -muistipaikkojen kanssa
 • Uudelleen suunniteltu 61 koskettimen syntikkakoskettimisto
 • Mitat (LxSxK): 1006 x 323 x 95 mm
 • Paino: 6 kg
 • Mukana virtalähde ja käyttöohje

Musikaalinen kaikkeutesi

FANTOM-06:ssa on kaikki, mitä tarvitset luomiseen ja esiintymiseen korkeimmalla tasolla. Ja interaktiivisuutensa ja laajan I/O:nsa ansiosta se sopeutuu mihin tahansa ympäristöön jouhevasti

Erityisiä soundeja

FANTOM-06:ssa on tuhansia ammattiluokan soundeja Rolandin valtaisasta kirjastosta. Lisää laajennuksia on saatavilla Roland Cloudista. Luo kokonaisia musikaalisia suuntauksia määrittäneillä syntikoilla ja rytmisoundella. Rakenna orgaanisia sävellyksiä pianoilla ja muilla akustisilla instrumenteilla. Tai muokkaa tulevaisuuden soundeja laajalla modernien synteesityökalujen valikoimalla.

Inspiroivaa soitettavuutta

FANTOM-06 tuntuu fantastiselta sormiesi alla, siitä pitävät huolen 61 koskettimen dynaaminen koskettimisto sekä laaja korkean resoluution ohjainvalikoima.

Rakenna kappaleita tuossa tuokiossa

Katkeamattomaan musiikin luomiseen suunnitellulla FANTOM-06:lla saat muokattua soundeja ja tehtyä musiikkia flown keskeytymättä. Säätimillä ja liu’uilla, värillisellä kosketusnäytöllä, nopean samplauksen ominaisuuksilla sekä klippeihin perustuvalla sekvensserillä saat jokaisesta sessiosta inspiroivan, tuotteliaan sekä hauskan.

Luova keskus

FANTOM-06 solahtaa saumattomasti moderneihin tuotantojärjestelmiin 4×32 kanavaisen USB Audio Interfacensa ansiosta. Natiivi integraatio Logic Pron, Mainstagen sekä Ableton Liven kanssa puolestaan mahdollistaa vuorovaikutuksen ohjelman kanssa kosketusnäyttöä ja hardware-ohjaimia hyödyntäen. Lisää hyötyä saat yhdistämällä vapaasti softasyntikoita soittimen soundeihin sekä käyttämällä MIDI-laitteistosi suosikkeja erillisen MIDI-lähdön kautta.

Tee musiikkia kaikkialla

FANTOM-06:a on helppo liikutella kotistudiosta harjoituskämpille ja keikkapaikoille. Se painaa huomattavasti vähemmän kuin useimmat muut ammattiluokan 61 koskettimen soittimet, ansio siitä kuuluu valetulle rungolle, mikä on linjakas, viehättävä ja erittäin kestävä.

Soita ja tuota Rolandin parhaiden avulla

Rolandin innovatiivisimmilla teknologioilla varustettu FANTOM-06 asettaa valtavan valikoiman elektronisia ja akustisia soundeja käyttöösi. Kasvava Roland Cloudista löytyvä laajennusvaihtoehtojen valikoima takaa, ettei sinulta koskaan lopu eväät.

Seuraavan sukupolven synteesi

Tutustu Rolandin maineikkaisiin menneiden aikojen soundeihin ja rakenna huomisen sointeja ZEN-Core Synthesis-järjestelmän avulla; se on tähän päivään mennessä edistynein syntikkaäänilähteemme.

SuperNATURAL-voimaa

Rolandin SuperNATURAL-teknologian avulla saat soitettua lähes mitä tahansa kuviteltavissa olevaa akustista instrumenttia nauttien lyömättömästä äänenlaadusta sekä autenttisesta artikulaatiosta ja vasteesta.

Flyygelin kokoinen kokemus

FANTOM-06:n kokonaan uudet SuperNATURAL-pianot soivat ja vastaavat kosketukseen aivan kuin akustiset vastineensa; käytössäsi on myös valikoima työkaluja, joilla saat muokattua niitä vastaamaan omaa makuasi ja kosketustasi.

Orgaaninen urku

Kuulusta VK-urkujen sarjasta kehitetty Virtua Tonewheel -ääniyksikkö emuloi uskollisesti aidon tone wheel -urun tapaa muodostaa ääntä, sen lisäksi käytössäsi on quick-fire-soitettavuus sekä suora kontrolli kosketusnäytöllä, liukusäätimillä sekä ohjaimilla.

Monitahoista samplausta

FANTOM-06:n intuitiivisiä samplaustyökaluja käyttäen saat helposti laajennettua ja personoitua musikaalista palettiasi samplaamalla sisäisiä soundeja, erilaisia soittimia, audio-ohjelmien raitoja ja muuta. Samplaa suoraan omille padeille triggaamista varten tai koskettimistolle vireistä käyttöä varten. Tai rakenna yksityiskohtaisia multisampleja ja luo uusia ZEN-Core-soundeja.

Laajenna visiotasi

Roland Cloudin kautta pääset vieläkin syvemmälle historiallisiin ja alati kehittyviin Roland-syntikoiden maailmoihin. Model Expansion -laajennuksilla saat FANTOM-06:een JUPITER-8:n, JUNO-106:n ja muiden vintage-ikonien autenttiset soundit ja ainulaatuiset luonteenpiirteet. Kasvava Wave Expansion-, Sound Pack- ja Sample Pack -laajennusten valikoima sekä muut soundit pitävät musiikkisi tuoreen kuuloisena aina. Alkuun pääset lataamalla 15 Wave Expansion- ja 10 Sound Pack-laajennusta veloituksetta Roland Cloud:ista, kun olet hankkinut FANTOM-06:n itsellesi.

Ei tiesulkuja. Vain puhdasta luomista.

FANTOM-06 kannattelee musiikkiasi joka askeleella joustavalla, nopealla workflowlla, joka on täysin vailla hämmentäviä toimintatiloja ja teknisiä turhautumisia. Erittäin tehokas mutta helppokäyttöinen FANTOM-06 mahdollistaa jatkuvan luomisen monipuolisilla sävellystyökaluilla, heti valmiilla asetuksilla, laajalla tietokone-integraatiolla ja muilla apuvälineillä.

Tee kattaus valmiiksi

Scene-nimellä kulkevat muokattavat luovat tilat ovat kokoavia muistipaikkoja, joihin saat soundeja, patterneja, keikkasettejä, templateja ja muita–ja saat kaikki käyttöösi yhden näppäimen painalluksella. Scenessä voi olla myös kokonaisen kappale tai osa siitä; niitä voidaan ketjuttaa yhteen ja vaihtaa saumattomasti ilman napsuja ja nykäyksiä.

Ääni, joka liikuttaa

FANTOM-06:lla saat helposti luotua pitkiä muuntuvia kulkuja, modulaaristyylisiä animoituja tekstuureita ja soundeja, joissa on syvän hienovaraista liikettä. Käytössäsi on kaksi LFO:ta partiaalia ja neljä partiaalia soundia kohden – ja koska saat pinottua päällekkäin 16 soundia, tarkoittaa se huimaa 128:aa LFO:ta ääntä kohden! Step-LFO:issa on myös 16 askelta tempoon sidottua automaatiota ja jokaisella askeleella on 35 valittavaa, erimuotoista käyrää.

Kipinästä liekkiin

Eri musiikkityyleissä tarvitaan eri tuotantotyylejä ja erikoistyökaluja. Saat tallennettua musiikkia monilla eri tavoin FANTOM-06:lla, reaaliajassa tai askel kerrallaan kuuluisalla TR-REC -patternsekvensserillä, joka on saanut inspiraationsa ikonisista rumpukoneista kuten TR-808 ja TR-909.

Suora kontrolli

FANTOM-06:lla saat realisoitua musikaalisia ideoitasi sitä mukaa kun ne tulevat. Värillinen kosketusnäyttö on ohjaimena välittömän interaktiivinen ja korkean resoluution säätimet orgaanisia ja erittäin yksityiskohtaisia. Käytössäsi on myös Itsenäinen syntikkaosa, jossa on oskillaattorin, filtterin ja envelopejen ohjaimet, triggausta ja sekvensointia varten on myös lukuisa määrä näppäimiä ja padeja.

Maksimaalista ilmaisua

Jotkut soittajat pitävät sauvaohjaimista, toiset pyöristä, erilliset pedaalit ovat kolmansien mieleen. FANTOM-06:lla voit käyttää mitä tahansa niistä – tai kaikkia niistä. Mukana on jopa erillinen liitin USB-laitteille, näin saat mukaan tyyliisi sopivan USB MIDI -ohjaimen.

Pidä ääntä

Kytke mikki takapaneelin tuloon ja laula studiossa tai lavalla käyttäen FANTOM-06:n laaja-alaisia ja korkealuokkaisia prosessoreita. Tai käynnistä 32 kaistan stereo-vokoderi ja käytä äänesi ilmeikästä tehoa luomaan klassisia VP-tyylisiä kuorosoundeja, robottiääniä, tekstuureja toisista ulottuvuuksista ja muuta.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/promos/fantom-0_series/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND FANTOM-06”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *