549,00 

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): GOKEYS5-GT Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

GO:KEYS 5 – Music Creation -kosketinsoitin

Vapauta sisäinen muusikkosi

Tehokas ja hauska instrumentti, jossa miellyttävä käyttöliittymä, Roland ZEN-Core -soundit, automaattisäestysominaisuuksia, mikrofonitulo ja lauluefektit, oma tallennin ja muuta.

Onko musiikki intohimosi? GO:KEYS 5 tekee matkan fanista aktiiviseksi musiikintekijäksi helpoksi. Tämä hauska moderni kosketinsoitin avaa helpon uuden väylän musiikin tekemiseen, se rohkaisee sinua tutkimaan soundeja ja ideoita tässä ja nyt–et tarvitse aiempaa kokemusta. Kytket vain virran päälle, painat muutamaa kytkintä ja annat mielikuvituksen lentää. Ja kun kykysi karttuvat, syvemmät ominaisuudet antavat sinun matkata halujesi mukaan, niin pitkälle kuin kunnianhimosi halajaa.

Kun sinulla on GO:KEYS 5 käsiesi alla, sinulla on kaikki mitä tarvitset muuttaksesi musikaaliset unelmasi todeksi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • 61 koskettimen koskettimisto, kosketusherkkyys monipuoliseen ilmaisuun
 • ZEN-Core -äänilähde; yli 1000 Roland-soundia, jotka ovat vaikuttaneet moderniin musiikkiin viiden vuosikymmenen ajan
 • Automaattisäestys, yli 200 valmista musiikkityyliä
 • Sointusekvensseri, käyttäjän muokattavuus sekä yli 300 soittovalmista preset:iä
 • Suuri, voimallinen sointi, stereokaiuttimet ja passiivinen säteilijä
 • Bluetooth audio/MIDI -tuki musiikin striimaamiseen ja kappaleiden tekemiseen
 • USB audio/MIDI interface tietokoneiden ja mobiililaitteiden musiikkisovellusten kanssa toimimiseen
 • Mikkitulo ja sisäiset lauluefektit
 • Audiotulot ja -lähdöt muiden äänilähteiden kanssa toimimiseen
 • Liitännät hold-pedaalille ja ulkoisille ohjaimille
 • USB Memory-liitin varmuuskopiointiin ja audiotiedostojen toistamiseen
 • Oma WC-1 -adapteriliitin Roland Cloud Connect:ia varten
 • Roland Cloud Connect -tuella (lisävaruste) saat langattomasti selattua, kuunneltua ja ladattua Roland Cloud -sisältöä älypuhelimestasi
 • Väri: Graphite

Tästä alkaa luovuus

Musiikin opiskelun ja opettelun ei tarvitse olla vaikeaa. GO:KEYS 5 kutsuu sinut tutkimaan joka käänteessä kannustaen sinua löytämään oman sisäisen luovan äänesi. Ystävällinen, interaktiivinen käyttöliittymä kannustaa löytämään ja spontaaneihin musikaalisiin hetkiin, myös ilman aiempaa soittokokemusta.

Ääni motivoi

Kuten monet huippusäveltäjät ovat sanoneet, usein tarvitaan vain yksi sävel ja inspiroiva soundi kokonaisen idean alkuunpanijaksi.GO:KEYS 5:ssä on yli 1000 soundia Rolandin historiallisesta kirjastosta, joka on motivoinut huippumuusikkoja ja artisteja kaikissa tyylilajeissa yli 50 vuoden ajan. Matkaa mahdollisuuksien universumin läpi ilmaisuvoimaisella 61 koskettimen koskettimistolla, akustisista pianoista ja orkesteri-instrumenteista moderneihin syntikoihin, kitaroihin, rumpuihin ja muihin.

Melodista taikaa

Kun olet löytänyt sinua puhuttelevan soundin, tee kokeita luomalla melodioita ja arpeggioita automaattisesti luodun taustan päälle.GO:KEYS 5 on täynnä valmiita sointukulkuja eri tyyleihin ja kaikki soivat kuin valmiit, immersiiviset äänitteet. Voit myös tehdä omia sointusekvenssejä, löydät helposti suosikkikappaleittesi sointukulut verkosta tai siihen tarkoitetuilla sovelluksilla.

Sekoita ja yhdistä

Kun sointukulku soi loopissa, hae oma soitto- ja esiintymistyylisi remiksaamalla soundeja. Tee muutoksia neljää variaatiota hyödyntämällä. Jätä osia pois tai lisää niitä; rumpuja, bassoja ja säestyssointuja. Vaihda instrumentteja ja muuta fiilistä. Rakenna dynaamista energiaa prosessoimalla koko sointia filtteröimällä, lo-fi -soundeilla, biittiä viipaloimalla ja muilla korvaan tarttuvilla live-efekteillä.

Johda bändiä

Kun sointukulku on valmis, siirry edemmäs johtamalla virtuaalimuusikkojen yhtyettä. GO:KEYS 5:ssä on laaja valikoima dynaamisia säestyksiä, joita ohjaat yhdellä tai kahdella vasemman käden sormella. Improvisoi melodioita ja sooloja oikealla kädellä bändin seuratessa jokaista liikettä. Kudo mukaan hienostuneempia tekstuureita täysillä vasemman käden soinnuilla tekniikkasi parantuessa.

Pidä ääntä

GO:KEYS 5:ssä on myös mikrofonitulo sekä laaja valikoima efektejä, joilla saat parannettua ääntäsi. Laula sävellyksiesi mukana ja mausta ääntäsi studioluokan kaiulla. Rakenna maagisesti reaaliaikaisia harmonioita, jotka automaattisesti seuraavat sointujasi ja säestystä. Tai muuta äänesi robottisoundein, jotka jäljittelevät nykypäivän hiteillä kuultuja soundeja.

Äänitä ja jaa

Saat koska tahansa äänitettyä sen, mitä teet GO:KEYS 5:llä ja kuunneltua sitä. Analysoi ja täsmennä ideoitasi. Näytä kehitystäsi perheenjäsenille ja ystäville. Tai jaa taitosi maailmalle sosiaalisen median kanavissa.

Kompakti musiikkikumppani

Kannettava, “kaikki-yhdessä” mallinen GO:KEYS 5 kulkee mihin vain asunnossasi, näin voit nauttia musiikista täysipainoisesti. Oma stereoäänijärjestelmä sekä passiivinen säteilijä tuottavat suuren äänen ja voimallisen bassotoiston. Paristokäyttömahdollisuus tekee käyttöönotosta nopeaa ja helppoa. Ja kun haluat pitää soiton yksityisenä, kytke kuulokkeet tai nappikuulokket ja nauti GO:KEYS 5:stä häiritsemättä muita.

Äänitä, striimaa ja luo musiikkiohjelmilla

Suosikkimusiikin kuunteleminen on hieno tapa inspiroitua seuraavaan sessioon. Toista kirjastosi kappaleita Bluetoothin kautta, USB-muistilta tai käyttäen analogisia tuloja ja soita mukana.Vaimenna sitten lauluja center cancel -toiminnolla ja laula itse.GO:KEYS 5 tukee myös Bluetooth MIDI:ä ja audio/MIDI over USB:tä avaten oven tietokoneen tai mobiililaitteen musiikkisovellusten kanssa toimimiselle.

Laajenna ohjemistoasi Roland Cloudissa

Tarvitsetko lisää inspiraatiota? Roland Cloudista löydät koko ajan kasvavan valikoiman ensiluokkaisia soundeja ja jännittäviä uusia säetystyylejä tutkittavaksi. Lisävarusteena saatavalla langattomalla Roland Cloud Connect -sovittimella saat selattua, kuunneltua ja ladattua Roland Cloud -sisältöä älypuhelimellasi.

Kehita taitojasi – Melodics™

Kun olet valmis seuraavaan askeleeseen musikaalisella matkallasi, Melodics Essentials for Roland on täydellinen kumppani laajentamaan GO:KEYS-kokemustasi. Roland Cloudista erikoishintaan saatava Melodics-sovellus tekee oppimisesta hauskaa ja aktivoivaa hyödyntäen ainutlaatuista visuaalista lähetymistapaa musiikkiopinnoissa.

Tutustu perheeseen

Pikkuveljessään GO:KEYS 3:ssa on GO:KEYS 5:n ydinominaisuudet kevyemmässä muodossa, kolmena kiehtovana värivaihtoehtona.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND GO:KEYS 5 GRAPHITE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *