139,00 

Toimitus: 9.00 €
Tilapäisesti loppu (kysy saatavuus)

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): KS-11Z Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

KS-11Z – raskaan sarjan “Z-mallinen” koskettimistoteline, laaja säädettävyys

Monipuolinen KS-11Z antaa kestävän, tyylikkään ja vakaan alustan 88 koskettimen keikkapianoille ja muille liikuteltaville koskettimille. Teräsrakenne takaa kestävyyden ja useat säätöpisteet mahdollisuuden räätälöidä telineen leveys ja korkeus mihin tahansa käyttöön kotona, lavalla tai studiossa. Kokoaminen on nopeaa ja helppoa integroitujen työntönastojen ja taitettavien pehmustettujen tukivarsien ansiosta. 

Ominaisuudet:

  • Tukeva muoto, raskaan sarjan teräsrakenne
  • Vapaa leveyden säätö nopeasti toimivalla kahvalla
  • Helppo korkeuden säätö jousitetulla kahvalla
  • Säädettävät kumijalat lisäävät vakautta epätasaisilla alustoilla
  • Pehmustetut tukivarret taittuvat alas kuljetusta ja säilytystä varten
  • Leveyden säätöalue: 566 mm – 940 mm
  • Korkeussäädön alue: 645 mm – 917 mm
  • Painonkesto: 100 kg

Parasta Roland-laatua alusta loppuun

Yli viiden vuosikymmenen ajan Roland on ollut maailman johtava harrastajille ja ammattilaisille suunnattujen keikkapianojen, syntikoiden ja muiden kosketinsoittimien valmistaja. KS-11Z-telineessä on lukuisia pitkäaikaisen suunnittelutietomme mukanaan tuomia fiksuja suunnittelun yksityiskohtia. Tuloksena on ensiluokkainen kokemus kaikenlaisille kosketinsoittimille Raskaan sarjan teräsrakenne sekä tukeva Z-muoto tuottavat todella tanakkaa tukea tilantarpeen pysyessä kuitenkin minimaalisena. Tämä on erinomainen ratkaisu RD- ja FP-sarjan 88 koskettimen pianoille ja muille raskaille koskettimille. 

Portaatonta leveyden säätöä

KS-11Z on suunniteltu tarkasti säädettäväksi, nopeasti vapautettavan kahvan ansiosta saat säädettyä leveyttä laajalla alueella vapaasti. 

Maksimaalista vakautta 

Joskus esiintymispaikoissa ja studioissa vastaan tulee epätasaisia pintoja. KS-11Z:ssä on säädettävät jalat, joilla saadaan eliminoitua keikkuminen ja säädettyä juuri oikea tasapaino tilanteessa kuin tilanteessa. 

Nopea ja helppo kokoaminen 

KS-11Z taittuu kokoon kuljetusta ja säilytystä varten. Kun tarvitset telinettä, sinun tarvitsee ainoastaan nostaa pehmustetut varret ja ne lukittuvat automaattisesti paikoilleen. Ja kun keikka on ohi, vapauta nastat kytkimiä painamalla ja taita varret takaisin alas.  

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND KS-11Z”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *