999,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): RD-08 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

RD-08 -keikkapiano – RD:n ydin

Autenttiset RD-soundit ja soitettavuus edullisena keikkapianona, laajennettavat ominaisuudet.

RD-08 on helposti liikuteltava koskettimisto, jossa on legendaariset RD-ominaisuudet ja soitettavuus. Edullisin RD, jonka soundeissa ei ole tingitty. Ammattitason keikoilla toimiva soitettavuus sekä intuitiivinen käyttöliittymä nopeaan navigointiin soiton tuoksinassa. Laajennettavuus merkitsee, että saat lisättyä soundeja ja toimintoja sitä mukaa kun tarpeesi muuttuvat.

Perusominaisuudet:

 • Autenttinen RD-keikkapiano, virtaviivainen muoto ja laajennettavat ominaisuudet
 • Intuitiivinen käyttöliittymä, nopeaa navigointia
 • Keveys ja kompakti muoto helpottavat liikuttelua ja kasausta
 • Maailmanluokan soitettavuutta, 88 koskettimen painotettu PHA-4 koskettimisto ja Ivory Feel
 • RD-2000:sta ja RD-88:sta tuodut, suositut SuperNATURAL-pianot ja -sähköpianot
 • ZEN-Core äänilähde ja yli 3000 lisäsoundia, mukana urkuja, syntikoita, jousia, vaskia ja muita
 • Tehokas oma stereokaiutinjärjestelmä
 • Laajenna instrumentin soundeja ja ominaisuuksia Roland Cloudista saatavalla RD-08 Upgradella

Tunnettua ja tunnustettua RD-toimivuutta

Kaikkien, viikonloppusotureista keikkaileviin huippuammattilaisiin, käyttämät Roland RD-pianot ovat olleet keikkamuusikoiden ykkösvalintoja vuodesta 1986 alkaen. RD-08 tuo tämän tunnetun perinnön saataville budjettiystävällisenä instrumenttina, jossa on RD:n ydinominaisuudet sekä päivityspolku instrumentin laajentamiseen silloin kun hetki on sinulle sopiva.

Huippupianot–ja enemmän

Rolandin SuperNATURAL-teknologian vauhdittama RD-08 on pullollaan dynaamisia, ilmeikkäitä akustisia ja sähköisiä pianoja rajattomaan ilmaisuun lavalla ja studiossa. Saat myös käyttöösi valtavan valikoiman urkuja, syntikoita, jousia ja muita soundeja, joiden avulla mikä tahansa musiikkityyli on hallinnassa. Moottorina toimii sama, uusimmista huippusyntikoistamme löytyvä ZEN-Core äänilähde.

Huippuluokan soitettavuutta

RD-08:ssa on luokkansa parasta soitettavuutta, jonka takaa Rolandin yli neljän vuosikymmenen pianokehitystyö. 88 koskettimen PHA-4-koskettimistossa on painotettu vasaramekaniikka sekä autenttisen flyygelifiiliksen takaava Ivory Feel -viimeistely. Soittimen paino on saatu pidettyä kurissa innovatiivisilla muotoiluratkaisuilla ilman kompromisseja tuntuman tai soitettavuuden suhteen.

Ole varma keikalla

Kaikkien RD-pianojen tavoin RD-08:n konstailematon paneeli antaa sinun keskittyä soittamiseen ja luomiseen. Ylätason näppäimillä pääset nopeasti käsiksi soundeihin, transponointiin ja muihin toimintoihin. Neljällä monitoimisella säätimellä saat tehtyä säätöjä layereihin, efekteihin, EQ:hun ja muihin.  Kaikki koskettimistomuutokset saadaan tallennettua Scene-muisteihin, saat ne käyttöösi yhdellä kosketuksella soiton aikana.

Valmiina kaikkeen

RD-08 on ihanteeellinen keikkapiano aktiivisille soittajille. Miellyttävä keveys ja linjakas muoto tekevät liikuttelusta helppoa, tukeva rakenne puolestaan takaa kestävyyden vuosien kovassa käytössä. Sisäiset stereokaiuttimet soivat täyteläisesti täyttäen huoneen et siis tarvitse erillistä vahvistinta kotiharjoittelussa, treenisoitossa tai pienissä keikkapaikoissa.

Järjestelmälaajennus RD-08 Upgradella

RD-08 on valmis tulevaisuuden kunnianhimoisempia tavoitteita silmällä pitäen. Roland Cloudista yhden kerran Lifetime Key -ostoksena saatava RD-08 Upgrade täydentää tehtaan ominaisuusvalikoimaa joukolla uusia lisäyksiä:

 • SuperNATURAL Acoustic Piano 3—Kokonaan uusi konserttipiano ensiluokkaisesta SuperNATURAL Expansion -sarjasta.
 • MainStage Support—Applen suositun keikkasoftan saumaton tuki, saat yhdistettyä RD-soundeja virtuaalisiin instrumentteihin, rakennettua zoneja ja muuta.
 • Wave Expansion -paikat—Kasvata ydinsoundiesi vaihtoehtoja kahdella virtuaalisella Wave Expansion -laajennuspaikalla Roland Cloud:issa.
 • USB -laajennusLisää USB-ääniliitäntäominaisuudet tietokoneiden musiikintuotanto-ohjelmistojen kanssa työskentelemiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND RD-08”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *