649,00 

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Tuotetunnus (SKU): SPD-20PRO-BK Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

LEGENDAARINEN PERKUSSIOPADI, PÄIVITETTYNÄ MODERNIIN SOITTOON

Yli 20 vuotta sitten esitelty SPD-20 on edelleen arvossaan perkussionistien keskuudessa laaja-alaisen monipuolisuutensa sekä autenttisten perkussiosoundiensa ansiosta. Useita käyttäjien pyytämiä ominaisuuksia sekä uusinta Roland-teknologiaa sisältävä OCTAPAD SPD-20 PRO vie soittamisen seuraavalle tasolle säilyttäen samalla klassisen SPD-20:n vetovoiman.

OCTAPAD SPD-20 PRO:ssa on sama kuuluisa kahdeksan padin muoto, legendaariset soundit sekä kestävyys kuin alkuperäisessä SPD-20:ssa parannettuna dynaamisemmalla soitettavuudella, lisäsoundeilla ja -toiminnoilla sekä päivitetyllä käyttöliittymällä. Kompakti ja helposti mukana kulkeva OCTAPAD SPD-20 PRO antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset autenttisiin perkussioihin tyylilajista ja kokoonpanoista riippumatta, pienistä ryhmistä suurikoisiin ensembleihin.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Alkuperäisen SPD-20:n soundivalikoima laajennettuna täysin uusilla perkussiosoundeilla
  • Laaja valikoima perkussioita eri puolilta maailmaa, yli 900 instrumenttia käytettävänä
  • 200 muokattavaa perkussiosettiä, mukana 100 soittovalmista preset-settiä
  • Kahdeksan pehmustettua kumipadia tuottavat tasaisen ja tarkan triggauksen, parannetun dynaamisen vasteen sekä erinomaisen eristyksen padien välille
  • Neljä erillistä kahden triggerin tuloa sekä oma hihat-ohjaimen tulo mahdollistavat lisäpadien ja pedaalien kytkemisen, esimerkiksi bassaripadin ja hihat-ohjaimen, näin saat rakennettua pienikokoisen rumpusetin
  • Omat näppäimet soundin muokkaamiseen soiton aikana
  • LCD- + LED-näytöt taustavalolla, helppoa luettavuutta hämärillä lavoilla
  • Liitin USB-muistille varmuuskopioita ja settidataa varten
  • Suunniteltu Japanissa
  • Väri: musta

Klassisia SPD-20-soundeja – ja enemmän

SPD-20 on ollut tuhansien soittajien ensisijainen soitin, he luottavat sen monipuoliseen soundivalikoimaan käyttäen sitä päivittäin. OCTAPAD SPD-20 PRO:ssa on kaikki alkuperäisen perkussiopadin soundit sekä melkoinen valikoima uusia soitettaviksi. Lisäksi saat muokattua yksittäistä instrumenttia EQ:lla, kompressorilla sekä kolmella efektiprosessorilla – jokaisessa on 38 multiefektityyppiä – ja näin laajennettua sointivalikoimaasi entisestään.

Autenttisia soundeja maailman eri kolkista

OCTAPAD SPD-20 PRO:n uudet soundit antavat soittajille tarvittavat välineet tämän päivän moninaisten live- ja studiohaasteiden kohtaamisiin. Nämä ensiluokkaiset, parhaalla laadulla samplatut soundit antavat perkussionisteille mahdollisuuden autenttisesti tuottaa Aasian, Afrikkan, Latinalaisen Amerikan ja muiden maailmankolkkien musiikkia. Käytössäsi ovat myös perinteiset rumpusettisoundit, mukaan lukien alunperin V-Drums TD-27 -moduliin kehitetyt huippuluokan akustiset rummut ja symbaalit. Kaiken kaikkiaan käytettävissä on yli 900 instrumenttia eri musikaalisiin käyttötarkoituksiin.

Reaaliaikaista soundinmuokkausta soittoa elähdyttämään

OCTAPAD SPD-20 PRO:ssa on 100 upean kuuloista, soittovalmista preset-settiä. Voit myös muokata niitä sovittaen ne täydellisesti omaan tyyliisi ja soitettavaan musiikkityyliin sopiviksi. Taustavalaistu LCD-näyttö sekä suoravalintanäppäimet antavat mahdollisuuden reaaliaikaiseen instrumenttisoundien muokkaukseen soiton aikana, saat myös kerrostettua neljä soundia yhdelle padille pad link -toiminnolla ja näin rakennettua kiinnostavia uusia soundeja ja tekstuureita. Lisäksi kit chain -toiminnolla saat järjestettyä setit kappaleiden soittojärjestykseen ja näin varmistettua, että saat oikean setin oikeaan kappaleeseen keikalla ja treeneissä.

Laajenna settiä lisäpadeilla ja triggereillä

OCTAPAD SPD-20 PRO:lla voit laajentaa kahdeksan oman padin kattausta neljään tuplatriggerituloon sekä eriliseen hihat-ohjaimen kontrollituloon liitettävillä lisäpadeilla. Näin saat rakennettua laajennetun perkussiosetin Rolandin eri triggeripadeilla kuten mesh-kalvoisilla V-Padeilla, V-symbaaleilla sekä BT-1 Bar Trigger -padilla. Kytkemällä mukaan Rolandin bassaripadin sekä hihat-kontrollipedaalin voit muuttaa OCTAPAD SPD-20 PRO:n tehokkaaksi minisetiksi, jossa on tanakka tuntuma sekä portaattomasti muuttuva hihat-soundi avoimesta kiinni olevaan ja päinvastoin.

Legendaarista Roland-laatua

Roland-instrumentit tunnetaan kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään, eikä tämä perkussiopadi ei ole poikkeus siitä. Japanissa suunniteltu salkun kokoinen OCTAPAD SPD-20 PRO antaa käyttöösi kaikki tarvitsemasi soundit yhtenä luotettavana, keikkavalmiina instrumenttina.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND SPD-20 PRO BLACK OCTAPAD”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *