Alkuperäinen hinta oli: 1 222,00 €.Nykyinen hinta on: 999,00 €.

Ilmainen toimitus
Saatavilla n. 4 - 7 päivässä
Tuotetunnus (SKU): SPD-SX PRO Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

SPD-SX PRO Sampling Pad – samplaavien padien huippumalli

Rolandin ”sampling padien” huippumalli, jossa on yhdeksän soitettavaa pintaa, triggeritulot kahdeksalle ulkoiselle padille, värinäyttö, kustomoitavat padi-LED:it, omat efektit ja paljon muuta!

SPD-SX PRO on paras sampling pad vaativimmille keikoille. Vuosien testaus ja kattava palaute SDP-S- ja SPD-SX -käyttäjiltä takaavat sen, että SPD-SX PRO yltää vieläkin korkeammalle. Edeltäjiensä edistyneen sample pad -teknologian valjastava SPD-X-PRO leveilee joukolla ammattitason parannuksia. Tämä laite on rakennettu kestämään elämää tien päällä. Valaise pimeitä lavoja suurikokoisella värinäytöllä ja kustomoitavilla monivärisillä triggerivaloilla. Laajenna keikkasettiäsi suuremmalla määrällä audiolähtöjä, triggerituloja sekä hi-hatin ja efektien pedaaliohjauksella. Mene pidemmälle hyödyntämällä massiivista 32 gigan muistia, 48 kHz:n audiotoistoa, padien parempaa herkkyyttä ilman crosstalkia, sekä Rolandin omaa SPD-SX PRO -sovellusta, jolla on helpompi siirtää soundeja, editoida settejä ja muokata asetuksia.

Ominaisuudet:

 • Yhdeksän padia, joissa Rolandin edistynyttä triggeriteknologiaa – kuusi suurikokoista padia ja kolme ylärivin ”kulmapadia”
 • Hyvin näkyvät, pysty- ja vaakasuorat LED:it, monivärisellä kustomoinnilla
 • Kulmapadien suurempi herkkyys, sekä parannettu crosstalkin vaimennus
 • 4.3″ värinäyttö helppoon navigointiin, sekä näkyvyyteen keikan aikana
 • Lukee 48/44.1 kHz (16-/24-/32-bit) WAV/AIFF-tiedostoja, sekä MP3:ia (32–320 kbps) automaattisella muunnoksella 48 kHz/16-bit -muotoon
 • Balansoidut stereopäälähtö ja neljä erillistä monolähtöä helppoa lavamiksausta silmällä pitäen
 • Liitettävissä jopa kahdeksan erillistä, ulkoista triggeriä/padia (neljä stereotriggeriä tai kahdeksan monotriggeriä Y-kaapelilla)
 • Oma SPD-SX PRO -sovellus Windowsille/Macille; helppoa samplejen siirtoa laitteen muistiin, samplehallinnointia, sekä monipuolista settien muokkausta
 • 32 Gt sisäistä tallennustilaa sampleille, ”taustanauhoille”, sekä klikkiraidoille
 • Tulo hihatin tai jalkakytkimen ohjaukseen pedaalilla
 • Kytke hi-hat, bassari ja virveli, ja saat ‘minirumpusetin’
 • Yli 200 settipatchia (43 muokattavaa preset-settiä ja 157 käyttäjäsettiä)
 • Yli 1550 valmiiksi ladattua, korkealaatuista samplea ja soundia
 • 16 askeleen padisekvensseritoiminto
 • Sisäinen efektiprosessori – neljä samanaikaista rinnakkaista efektiä, sekä sidechain ulostulo-reitityksillä
 • Sisäänrakennettu metronomi
 • Luo musiikkia reaaliajassa äänittämällä soittoa WAV-tiedostoiksi ja asettamalla ne padeille
 • Mukana virtalähde ja käyttöohje
 • Mitat (LxSxK): 360 x 330,3 x 92,9 mm
 • Paino: 3 kg

Luotettavuus/Kestävyys

Rakennettu keikkakäyttöön

Tien päällä kamat saavat kyytiä niin lavalla, kuin kuljetuksessakin. Vuodesta 2011 alkaen SPD-SX on ollut tulikokeessa ammattirumpaleiden toimesta, ja padit ovat olleet käytössä niin klubeilla, kuin loppuunmyydyillä stadioneilla. SPD-SX PRO rakentaa tälle perustalle hyödyntäen vuosien varrella kertynyttä palautetta päivityksissä: kustomoitavat LED-valot, suurikokoinen värinäyttö, sekä luotettava triggaus tekevät tästä äärettömän kestävästä paketista valmiin rokkaamaan ilta toisensa jälkeen.

Kytke valot päälle: muokattavat, padeja erottavat LED-valot

Kun valot sammuvat, PRO valaistuu. Kustomoitavat, padeja erottavat LED- ja triggerivalot näyttävät kaikki yhdeksän padia pimeillä lavoilla – ei enää teippivirityksiä! Aseta mikä tahansa pysty- tai vaakasuora valo yhdeksi kymmenestä valmiista väristä tai luo ja nimeä omat värisi. Ryhmittele bassarit, virvelit, taustat ja klikit omiksi ryhmikseen niiden omilla väreillä. Aseta vaakasuorat padivalot olemaan aina päällä tai vain kun padia lyödään, tai dynaamisesti vilkkumaan sille asetetun WAV:in kanssa.

Näytillä: Värillinen LCD-näyttö

Pimeässä soittamisesta tuli juuri helpompaa. SPD-SX PRO:ssa on suurikokoinen 4.3″ värinäyttö, sekä taustavalaistut toimintanäppäimet, välilehdet ja jog-pyörä salamannopeaan soundinvalintaan. Näytössä näkyvät tärkeät reaaliaikaiset tiedot kuten A & B samplekerrokset, WAV-samplejen nimet, sampletoiston tilanne ja muuta.

Lyö sitä: Erittäin herkät padit

SPD-SX PRO:ssa on yhdeksän erittäin kestävää padia. Kolmessa ylimmässä kulmapadissa on päivitetty sensorirakenne, jonka ansiosta herkkyys on suurempi ja iskut soivat tasaisemmin padia soitettaessa, riippumatta ripustuskulmasta. Parempi crosstalk-vaimennus estää muiden padien väärät triggaukset. Jos omistat jo SPD-SX:n, on SPD-SX PRO niin saman kokoinen, että voit käyttää olemassa olevia kantokasseja ja tarvikkeita, eikä sinun tarvitse hankkia uusia.

Äänenlaatu

Kaikki soundit mitä tarvitset

Yleisö hurraa. Paine kasvaa. Tarvitset oikeat soundit oikeaan aikaan. Massiiviseen 32 gigan muistiin mahtuu koko musiikkikatalogisi, useille keikoille. Mukana tulevilla 1550 samplella, 200 valmiilla setillä ja balansoiduilla lähdöillä saat SPD-SX PRO:n hommiin saman tien. Saat myös helposti järjesteltyä ja haettua soundeja sample-tageilla – enää ei tarvitse etsiä neulaa heinäsuovasta.

Konepellin alla: Tallennus & soundit

Tallennustilahuolet ovat menneen talven lumia. 32 gigan sisäinen muisti antaa käyttöösi lähes 44 tuntia kristallinkirkasta 48kHz/16-bittistä stereoaudiota. Eikä sinun tarvitse huolehtia lähdeformaateistasi. Saat ladattua bittisyvyyksiltään erilaisia 48/44.1 kHz WAV, AIFF ja MP3-tiedostoja ja SPD-SX PRO konvertoi ne automaattisesti omaan 48 kHz/16-bit audioformaattiinsa – melkoista ajansäästöä.

Lähetä se: Suurempi määrä audiolähtöjä

SPD-SX PRO:ssa on kaksi master-lähtöä – vasen ja oikea. Yhdistä ne neljän vapaasti määritettävän monolähdön kanssa, ja käytössäsi on kuusi itsenäistä audiosyöttöä – näin mikä tahansa padi voidaan lähettää mihin tahansa lähtöön; joustavaa miksausta! Käytössäsi on myös määritettävä stereolähtö kuulokkeille, johon saat tehtyä omia monitorointivalintoja.

Kaikki mukaan: Ladatut samplet ja soundit

SPD-SX PROssa on valmiina 1550 korkealuokkaista soundia ja 200 settiä. 43 niistä on vapaasti muokattavia preset-settejä, joiden lisäksi laitteessa on 157 tyhjää käyttäjämuistipaikkaa. Keikan tuoksinnassa saat SPD-SX PRO:n prosessointitehon ansiosta vaihdettua uuden setin soimaan vanhan katkeamatta – näin edellisen kappaleen viimeisten haipuvien äänien soidessa uusi setti on jo ladattuna seuraavaa kappaletta varten. Tarvitsetko vielä enemmän valinnanvaraa? Sukella Roland Cloudin samplekirjastoihin ja tutustu alati laajenevaan soundivalikoimaan.

Kerrosta soundeja: A/B Layering

Omien soundikerrosten rakentaminen on helppoa kun asetat kaksi soundia padille. Saat asetettua soundin MAIN-kerrokseen padivalikosta ja valitse sitten toinen sample alkuperäisen kanssa kerrostettavaksi –tuloksena on MAIN ja SUB -soundit samalla padilla. Voit sitten vaihdella MAIN- ja SUB -kerrosten välillä. Sinulla voi olla oma äänenvoimakkuus, vire, atakki ja release -ohjaus kummallekin soundille – saat näin täydellisesti soivat kerrokset.

Keikka- ja tuotantotyökalut

Luovaa tehoa

Kunnon keikka vaatii valmistelua. SPD-SX PRO on täynnä ominaisuuksia, joilla kevennät keikkaa edeltävää suunnittelua. Lataa ja järjestä soundeja Rolandin omalla ohjelmalla. Muokkaa luovasti neljää efektiprosessoria, ja kytke hihat-ohjain tai muu ohjauspedaali. Lisää sitten mukaan hieman magiikkaa laajennetuilla triggerituloilla ja omalla 16 askeleen step-sekvensserillä.

Syvempää editointia: Erillinen ohjelma

Kun käytössä on lähes rajaton määrä soundeja, kannattaa olla järjestelmällinen. Roland Cloudista löytyvää SPD-SX PRO -sovellusta käyttäen saat helposti luettua audiota ja muokattua soundeja tai toistoparametrejä tietokoneesi USB-väylän kautta. Vedä ja pudota sampleja, rakenna settejä, säädä asetuksia ja anna nimiä homman edetessä.  Sama USB-liitäntä mahdollistaa 8-kanavaisen audion ja MIDI:n lähettämisen tietokoneelle äänitettäväksi audio-ohjelmaan.

Lisää kaasua: Ilmaisun ohjaus

Laajempien triggeritulojen myötä soittomahdollisuuksia on vieläkin enemmän, oli kyseessä sitten kädet tai jalat. Käytössäsi on yhteensä jopa 19(!) soittopintaa kun käytät kaikki padeja, ulkoisia triggereitä, sekä jalkakytkintuloja. Kytke hihat-ohjain, esimerkiksi Roland VH-10, ja soita avoimia, sekä suljettuja haitsuja, tai rakenna minisetti lisäämällä mukaan virveli- ja bassaripadit. Vaihtoehtoisesti voit kytkeä ohjauspedaalin efektien reaaliaikaiseen ohjaukseen soittaessasi.

Vaivattomat vehkeet: Efektit ja sidechain

Hyödynnä korkealuokkaisten efektien valtavaa valikoimaa, ja paranna ja väritä soundejasi. Neljä MFX-efektiä pitävät sisällään kaiken moduloinneista, säröistä ja filttereistä viiveisiin ja kaikuhin. Saat asetettua niitä jokaisessa setissä mille tahansa padille tai ulkoiselle triggeritulolle. Master-kompressori, -EQ sekä -efektivalikoimat ovat myös käytössäsi kokonaissoundin prosessointia varten. Myös sidechain-kompressointi on mukana varmistaen, etteivät bassari ja muut jykevät soundit hautaudu miksauksiin.

Selkeää asiaa: Tulot helppoon miksaukseen

Miksaaminen lavalta ei ole koskaan ollut helpompaa: käytössäsi on balansoitu päälähtö stereona, sekä neljä erillistä balansoitua lähtöä. Kytke jopa kahdeksan yhden alueen monotriggeriä tai neljä, kalvon ja kantin tuplatriggeriä. Ulkoisten tuplatriggeritulojen, sekä hihat- ja jalkakytkintulojen ansiosta voit päästellä menemään jopa yhdeksällätoista eri soittopinnalla.

Askella menemään: 16 askeleen Pad-sekvensseri

Virtaviivaista keikkavalmisteluasi SPD:n omalla 16 askeleen padisekvensserillä. Aseta 2-16 askelta padille jokaisessa setissä. Koordinoi sitten eri padien toistoa valitussa sekvenssissäsi. Sinun ei tarvitse muistaa, missä mikäkin soundi on padeilla – kerran ohjelmoituna valitun padin lyöminen käynnistää sekvenssin ja live-shown tuotanto helpottuu huomattavasti.

Synkassa: Parannettu Pad Link

Onko sinulla tausta ja klikki audiona joiden pitäisi käynnistyä yhtä aikaa? Käyttäessäsi pad link -toimintoa voit lyödä yhtä padia ja käynnistää audion kahdelta padilta yhtäaikaisesti. Saat linkitettyä minkä tahansa padien ja ulkoisten triggereiden yhdistelmän. Käytä sitten mute-ryhmää hiljentämään edelliset padit lyödessäsi seuraavaa, näin vain yksi padi soi kerrallaan. Yhdessä täydellä pad link:illä ja muteryhmillä saat rakennettua rajattomasti raita-, loop- ja audioyhdistelmiä eri seteissä.

Iskulla: Klikkiraita

Rumpalina tehtäväsi on olla yhtyeen eteenpäin ajava voima. Monipuolisen oman klikin ansiosta taimissa pysyminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Sisäinen klikki on täysin muokattavissa soundiltaan ja iskun pituuksiltaan ja voit käyttää mitä tahansa samplea klikkisoundina. Aloita klikki iskulla padiin tai ulkoiseen triggeriin tai napauttamalla klikki-näppäintä. Myös toiston aikana sinä olet ohjaksissa – klikki voidaan asettaa soimaan/pysähtymään vuorottaisilla kapulan iskuilla – soimaan kerran kapulan iskulla tai triggautumaan uudelleen joka iskulla.

Ota ohjakset: padieditointi

Pd Edit -ohjaimet ovat helposti käsillä kun sinun tarvitsee säätää sampleja lennossa. Säädä äänenvoimakkuutta ja virettä omilla ohjaimilla reaaliajassa tai paina näppäintä, ja säädä padin transienttiasetuksia atakin ja releasen suhteen. Kun haluat mennä syvemmälle, värinäyttö antaa selkeän pääsyn moniin edistyneisiin parametreihin.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/fi/products/spd-sx_pro/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND SPD-SX PRO SAMPLING PAD”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *