Alkuperäinen hinta oli: 189,00 €.Nykyinen hinta on: 185,00 €.

Ilmainen toimitus
Kysy saatavuus

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): BP-1W Osastot: , , Valmistaja:

Kuvaus

BOSS BP-1W Waza Craft Booster/Preamp

Huippuluokan Waza Craft -pedaali, jossa on autenttiset BOSS CE-1 Chorus Ensemblen ja Roland RE-201 Space Echo:n etuastesoundit.

Soinnin rikastaja

Vintage BOSS CE-1 Chorus Ensemble ja RE-201 Space Echo ovat legendoja, joiden efektisoundi on inspiroiva ja vaikuttava. Niitä arvostetaan myös muunneltavan analogisen etuasteensa ansiosta, joka tuo mihin tahansa kitarasoundiin ilmeikkyyttä, runkoa ja täyteläisyyttä. BP-1W:n avulla sinulla on käytössäsi nämä kaksi klassista etuastesoundia ensiluokkaisena Waza Craft -pedaalina, mukana on myös luonnollinen, selkeä versio, joka toimii normaalina puhtaana boost-toimintona. 

Ominaisuudet:

 • Waza Craft -innovaatio parhaaseen analogisen tonen kokemukseen
 • Huippuluokan booster- ja etuastepedaali, jonka analogipiiri pohjautuu legendaarisiin BOSS- ja Roland-efekteihin
 • Monipuoliset toiminnot, kolme valittavaa tilaa
 • CE-tila tuottaa BOSS CE-1 Chorus Ensemblen etuasteen kirkkaan, kellomaisen soundin
 • RE-tilassa saat Roland RE-201 Space Echon paksun, lämpimän etuastesoundin
 • NAT-tilassa käytössäsi on luonnollinen puhdas vahvistus, joka värittää soundia mahdollisimman vähän  
 • Gain-säädin määrittää signaaliin tuotetun saturaation määrän
 • Level-säätimellä saat säädettyä kokonaisäänenvoimakkuuden sekä ajettua vahvistimien ja muiden pedaalien tuloja
 • Valittavanasi on standard- tai vintage-tulopuskuri, joilla on erilaiset vaikutukset sointiin ja vasteeseen
 • Made in Japan
 • Viiden vuoden BOSS-takuu
 • Toimii 9V paristolla (mukana) tai virtalähteellä (lisävaruste)

Maagista parannusta

Sukupolvien ajan asiansa tuntevat kitaristit ovat luottaneet tiettyihin analogilaitteisiin parantamaan perussoundiaan. Vaikka CE-1 ja RE-201 valmistus lopetettiin jo yli 30 vuotta sitten, niitä käytetään edelleen laajalti yhtä paljon niiden luonteikkaiden etuvahvistimien kuin kuulujen efektisoundiensa vuoksi. Nämä “salaiset aseet” tekevät soundista täyteläisemmän, eloisamman ja kivemman soittaa, myös silloin kun efektiprosessointi on ohitettu. BP-1W:llä saat integroitua näiden legendojen maagiset sointimuotoiluominaisuudet omaan settiisi–ilman harvinaisten ja kalliiden alkuperäisten vintage-versioiden metsästämistä.

Monipuolista analogista soundinmuovaamista 

BP-1W on yksi monipuolisimmista tarjolla olevista boost-pedaaleista, siinä on kolme erilaista toimintatilaa yhdessä kompaktissa pedaalissa. CE- ja RE-vintagetilojen lisänä kolmas tila tuottaa puhdasta vahvistusta tilanteisiin, joissa tarvitset lisää volumea muttet väriä. Gain-säätimellä saat asetettua eri tiloissa niille ominaisua, erilaisia saturointi- ja drive-soundivaihtoehtoja. Level-säädin puolestaan mahdollistaa efekti/bypass-soundin tasapainottamisen tai alavirrassa olevien pedaalien ja vahvistintulojen puskemisen ja sitä kautta taas uusien sointien käytön. 

Valitse äänenvärisi

CE—Tämä tila toisintaa CE-1 etuvahvistimen soinnin, joka on tunnettu kirkkaasta, helkkyvästä vivahteestaan sekä tiukasta matalan pään vasteesta. Käännä Gain-säätimestä erilaisia miellyttäviä sointeja, kevyestä aggressiiviseen.

RE—Tämä tila toisintaa RE-201 etuvahvistinpiirin ainutlaatuisen värityksen ja vasteen. Se lisää paksuutta ja lämpöä pienimmilläkin Gain-asetuksilla saturaation kasvaessa säädintä kääntämällä. Saat tehokkaita yliohjautuvia soundeja ja niihin täyteläisiä analogisia kompressiopiirteitä. Tuloksena on vintage-väritys, joilla saat ajettua pedaaleita ja vahvistimia.

NAT—Tuottaa tukevan, luonnollisen soinnin minimaalisella värityksellä. Modernit analogiset Waza Craft -piirit tuottavat laajan vahvistusalueen, näin saat huippulaadukasta normaalia puhdasta boostia. 

Kaksi ensiluokkaista bufferia

BP-1W:ssä on huippuluokan puskuripiiri ja siinä kaksi valittavaa tyyppiä. Valitse normaalibufferin puhtaan signaalin ja pienemmän tuloimpedanssin vintagebufferin välillä liu’uttamalla takapaneelin kytkintä. Vintage-tyypillä saat lämpimämmän soinnin ja pyöreämmän dynaamisen vasteen. Parhaan tuloksen saat kytkemällä kitaran, jossa on passiiviset mikit, suoraan BP-1W:n tuloon. Normaalipuskuri vaikuttaa signaaliin aina kun pedaali on bypass-tilassa riippumatta puskurikytkimen asennosta.

Waza Craft: Parhaan soinnin taide

Alusta alkaen BOSS-suunnittelijat ovat omistautuneet parhaiden kitarasointien luomiseen kaikkea tarvittavaa teknologiaa käyttäen, vanhan koulun analogipiireistä korkean teknologian DSP:hen. Tämä intoutunut henki jatkuu Waza Craft -sarjassa, joka antaa käyttöösi erityislaatuisen soinnin ja dynamiikan tarkasti valittujen analogikomponenttien, parannetun piirisuunnittelun sekä tarkasti huomioitujen yksityiskohtien ansiosta. ”Waza” on Japanissa termi taiteelle ja tekniikalle; nämä erityismalliston pedaalit kantavat ylpeinä Waza-symbolia BOSS-suunnittelun ja käsityötaidon huipentuman merkkinä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS BP-1W BOOSTER/PREAMP”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *