149,00 

Toimitus: 9.00 €
Lisää tulossa!

Tuote on loppu. Oheisella lomakkeella voit pyytää meitä ilmoittamaan sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetunnus (SKU): KTN-GO Osastot: , , , , Valmistaja:

Kuvaus

KATANA:GO – kitaravahvistin kuulokekäyttöön

Erittäin liikuteltava kitaran/basson kuulokevahvistin, edistynyttä tilaprosessointia sekä autenttisia soundeja Katana-lavavahvistinsarjasta.

Katana taskussa

Kompakti, kätevä ja sointia täynnä oleva KATANA:GO on päivittäisten jamien tärkeä kumppani kitaralle tai bassolle. Tämä tehokas kuulokevahvistin yhdistää instumenttisi lähtöjakkiin lavatehojen Katana-vahvistimien autenttiset soundit sekä valikoiman välineitä musiikin langattomaan striimaamiseen, soundien editoimiseen sekä oppimiseen. Edistynyt tilateknologia tuottaa täyteläisen 3D-soittokokemuksen, BOSS Tone Exchange puolestaan tarjoaa rajattoman soundikirjaston mihin tahansa tyyliin. Olitpa sitten kehittyvä harrastaja tai taitoaan ylläpitävä ammattilainen, KATANA:GO pitää sinut inspiroituneena missä sitten soititkaan.

Ominaisuudet:

 • Henkilökohtainen kuulokevahvistin, jossa ensiluokkaisia kitara- ja bassosoundeja lavatehoisista Katana-vahvistimista
 • Kitaratila, jossa 10 vahvistintyyppiä ja yli 60 efektiä
 • Bassotila, jossa kolme vahvistintyyppiä sekä yli 60 efektiä
 • Stage Feel -toiminolla saavutetaan immersiivinen kuulokekokemus BOSS:in edistyneen tilateknologian tuottamana
 • Soittovalmiita soundeja 30 käyttäjämuistissa, kummassakin tilassa
 • Näet muistien nimet sekä sisäisen viritysmittarin OLED-näytöltä
 • Muokkaa soundeja ja soita älypuhelimesta Bluetooth®:in kautta langattomasti striimautuvan musiikin mukana
 • BOSS Tone Studio -sovelluksella saat käyttöösi tehokkaita välineitä soundien muokkaamiseen, muistien organisointiin sekä YouTube-harjoitteluun
 • Lataa ja jaa Livesetit BOSS Tone Exchange:ssa
 • Saat tuotua Tone Setting -asetuksia Katana- kitara- ja bassovahvistimista
 • Ladattava akku, jopa viisi tuntia jatkuvaa toiminta-aikaa
 • Äänitä/toista raitoja tietokoneen, tai mobiililaitteen* musiikkiohjelmaan USB-C®-väylää hyödyntäen
 • Langatonta jalkaohjausta lisävarusteena saatavalla EV-1-WL Langattomalla MIDI-ohjauspedaalilla ja FS-1-WL Langattomalla jalkakytkimellä
 • Mukana latausjohto
 • Lisävarusteena saatavilla CB-KTNGO-kantopussi*

*Emme takaa yhteensopivuutta kaikkien kolmansien osapuolien laitteiden ja ohjelmien kanssa

Nopeasti asiaan

KATANA:GO tuottaa ensiluokkaista soundia jokapäiväiseen soittoon ilman säätöä vahvistimien, pedaalien ja tietokoneen interfacejen kanssa. Sinun tarvitsee vain kytkeä se päälle, liittää kuulokkeet tai nappikuulokkeet, valita muistipaikka ja olet valmis rokkaamaan. Omilla säätimillä saat ohjattua äänenvoimakkuutta, muistipaikkojen valintaa ja muita tarpeellisia toimintoja. Saat myös helposti tarkastettua käytössä olevan muistin sekä vireen laitteen näytöstä. Ladattavalla akulla saat jopa viisi tuntia jatkuvaa soittoaikaa, taittuva integroitu 6.3 mm:n plugi täydentää taskuun mahtuvan paketin, joka on valmis matkaamaan minne tahansa.

Autenttinen Katana-sointi

KATANA:GO tuottaa sessioihisi aitoja, parhaiden Katana lavavahvistimien soundeja. Kitaratilassa on 10 erilaista vahvistintyyppiä, mukana clean, crunch,  high-gain BOSS Brown-tyyppi, kaksi elektroakustisille kitaroille optimoitua tyyppiä ja muita. Käytössäsi on myös oma bassotila, jossa Vintage-, Modern- ja Flat-tyypit, suoraan Katana Bass -vahvistimista tuotuina. Kummassakin tilassa on käytettävissä massiivinen BOSS-efektien kirjasto, soundeja saa monipuolisesti kustomoitua apuohjelma BOSS Tone Studiolla (iOS, Android).

Immersiivistä lavasoundia

KATANA:GO:n innovatiivinen Stage Feel -toiminto tekee soittokokemuksestasi immersiivisen, BOSS:in edistyksellisen tilateknologian avustamana. Preset-asetuksilla saat sijoitettua vahvistimen ja taustan eri kohtiin äänikenttää, näin tuntuma on kuin soittaisit lavalla, tai jammailisit huoneessa ystäviesi kanssa.  Saat myös halutessasi personoitua äänikentän BOSS Tone Studion intuitiivisilla työkaluilla.

Rajatonta inspiraatota

KATANA:GO:n kitara- ja bassotiloissa on kummassakin 30 muistia, joihin on ladattu soittovalmiita soundeja. BOSS Tone Studio:ta käyttämällä saat säädettyä preset-muisteja, rakennettua soundeja alusta asti, tai tuotua Tone Setting-muisteja Katana-lavavahvistimista kitaralle ja bassolle. Sovelluksessa on myös suora pääsy BOSS Tone Exchange -saitille, josta voit ladata ammattilaisten kuratoimia Livesettejä ja jakaa soundeja globaalin BOSS-yhteisön kanssa.

*Tällä hetkellä ainoastaan BOSS:in luomia Livesettejä voidaan ladata BOSS Tone Studio -sovelluksessa. Tuki käyttäjäsisällön lataamiselle ja jakamiselle tulee kesäkuussa 2024. Pääset käsiksi kaikkiin käyttäjäsisältö-ominaisuuksiin vierailemalla BOSS Tone Exchange -verkkosivuilla verkkoselaimellasi.

Jammaa, harjoittele ja opi

KATANA:GO ja älypuhelimesi ovat täydellinen mobiiliratkaisu päivittäisen harjoittelun tehostamiseksi. Lämmittele jammailemalla musiikkikirjastosi kappaleiden mukana. Ota sitten käyttöön tehokas BOSS Tone Studion Session -ominaisuus; saat parannettua soittoasi YouTube-oppimissisällöillä. Luo organisoitu rutiini tekemällä kappalelistoja ja keskity haluamiisi yksityiskohtiin looppaamalla osia. Saat myös asetettua aikaleimoja ja annettua KATANA:GO:n vaihtaa muisteja automaattisesti soittaessasi YouTube taustojen mukana.

Äänitä ja striimaa

Monipuolinen KATANA:GO toimii myös USB audio interfacena musiikin ja verkkosisältöjen tuotannoissa tietokoneella tai mobiililaitteilla. Äänitä ammattitason KATANA-soundeja musiikkiohjelmaan. Tai käytä haluamiasi some- ja video-ohjelmia ja jaa soittotaitoasi ystäville ja faneille. Saat käytettyä Stage Feel -toimintoa ja lisättyä syvyyttä ja laajuutta instrumenttisi soundiin ja Bluetooth audiona striimaaviin taustoihin.

Langatonta jalkaohjausta

Lisävarusteena saatava EV-1-WL Wireless MIDI-ohjauspedaali ja FS-1-WL Langaton jalkakytkin parantavat KATANA:GO -kokemusta. Saat etänä ohjattua BOSS Tone Studio -sovelluksessa asetettuja toimintoja.  Ohjaa äänenvoimakkuutta ja wahia, kytke efektejä päälle/pois ja muuta—kaikki tämä ilman kaapelia.

Lisää tietoa: https://www.boss.info/fi/products/katana-go/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BOSS KATANA:GO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *