199,00 

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (verkkokaupasta ja myymälästä)
Tuotetunnus (SKU): VMH-D1 Osasto: Valmistaja:

Kuvaus

VMH-D1 V-DRUMS-kuulokkeet – parhaat kuulokkeet elektronisten rumpujen soittoon

Ensiluokkaiset Rolandin ja V-MODA:n V-Drumseille ja muille elektronisille rumpuseteille suunnitellut kuulokkeet.

Rolandin ja V-MODA:n yhteistyössä suunnittelemat VMH-D1 V-Drums-kuulokkeet antavat käyttöösi täydellisen henkilökohtaisen monitorointiratkaisun, joka on nimenomaan elektronisten rumpujen soittoon suunniteltu.

V-Drums-suunnittelijatiimin ja V-MODA:n suunnittelijoiden kanssa hienoviritetyt ainutlaatuiset kuulokkeet tuottavat ensiluokkaista ääntä, jonka ansiosta saat nauttia täysin V-Drums-settisi ja muiden e-rumpusettien sointipotentiaalista. Mukavan tuntuiset ja käytännollisillä yksityiskohdilla maustetut VMH-D1-kuulokkeet ovat juuri sellaiset tärkeät välineet, joita ilman yhdenkään elektronisen rumpalin ei tulisi olla.

  • Ensiluokkaiset V-Drums- ja kaikkiin elektronisiin rumpusetteihin suunnitellut kuulokkeet
  • Rolandin V-Drums-tiimin ja V-MODA:n yhteistyössä kehittämät kuulokkeet
  • Erityisesti viritetyt, huomioiden elektronisten rumpujen dynaamiset transientit, laajaan taajuusalueen, sekä runsaat harmoniset kerrannaiset
  • Suurikokoiset, muistivaahtomuovista valmistetut korvatyynyt, sekä pehmustettu panta ovat mukavat pidemmissäkin sessioissa
  • Hyvin istuvat korvatyynyt takaavat erinomaisen eristyksen akustiselta padiääneltä, sekä muilta ulkopuolisilta häiriöiltä
  • Kaksi irrotettavaa kaapelia: 3 m kaapeli soittoa ja 1,5 m kaapeli jokapäiväistä musiikin kuuntelua varten
  • Pidike kaapelin ohjaamiseksi niskan takaa soiton aikana
  • Mukana tukeva kuulokepidin ureetaanigripillä, joka sopii erilaisiin rumpu- ja symbaalitelineisiin
  • Kuljetuspussi, jolla suojaat kuulokkeet kuljetuksen aikana
  • Personointivaihtoehtoja V-MODA:n laattakustomointipalvelun kautta

Rolandin ja V-MODA:n asiantuntevat säädöt

VMH-1D on ensimmäinen Rolandin V-Drums-tiimin ja V-MODA:n, johtavan DJ:lle ja elektronisille muusikoille suunnattujen kuulokkeiden valmistajan yhteistyö. Monia kehittelykierroksia sisältäneen suunnittelujakson ajan kiinteää yhteistyötä tehden he rakensivat tuotteen, jossa custom-rakennetut 50mm elementit yhdistyvät valittuihin materiaaleihin, sekä uusiin kiinnitystapoihin. Tuloksena kaikkien elektronisten rumpusettien agressiiviset transientit, laaja taajuusalue, sekä runsaat harmoniset kerrannaiset toistuvat tarkkoina. V-Drums -settiä soittaessasi, hyödyntäen sen Prismatic Sound -mallinnusta, PureAcoustic-ambiensseja, sekä muita Rolandin edistyneitä sounditeknologioita tuo VMH-D1 ne eloon ennen kuulemattomalla tavalla.

Immersiivinen sointi

Kuulokkeet yhdistävät arvokkaan settisi ja korvasi –tässä säästämällä on hyvä mahdollisuus, että menetät ainakin osan musiikillisesta tyytyväisyyden tunteesta. VMH-D1 tekee rumpujen soittokokemuksesta täydellisen; huippuluokan toimivuus yhdistyy omistautumiseesi ja kunnianhimoosi. Custom-viritys upottaa sinut iskevään ääneen ja yhdistää sinut rumpuihin tavalla, johon normaalit kuulokkeet eivät kykene. Ole valmiina kadottamaan itsesi loputtomaan inspiraatioon – tarjolla on tiukkoja, iskeviä bassoja bassarisoundeille, lämmintä ja täyteläistä keskialuetta virveleille ja tomeille, sekä pehmeää ja laajennettua yläkertaa symbaaleille. Laajan äänikuvan, sekä äärimmäisen selkeän erottelun ansiosta kuulet hienovaraisia rumpujen yläsäveliä, luonnollisia symbaalien jälkisointeja, tiloja, sekä ambienssiefektejä kolmiulotteisen yksityiskohtaisesti.

Pidempiaikaista mukavuutta

VMH-D1-kuulokkeet ovat mukavat päässä pidempiäkin aikoja muotoutuvasta vaahtomuovista valmistettujen korvatyynyjen, sekä pehmustetun pannan ansiosta. Voit halutetessasi soittaa ilman taukoja tuntien ajan. Mainion istuvuuden lisäksi korvatyynyt eristävät ulkomaailmasta kantautuvat häiriöt kuten padien napseen, sekä muut äänet erinomaisesti. Pehmeä ja tyylikäs keinonahkapäällinen vähentää hikoilusta johtuvaa liukumista ja liikkumista.

Rumpujen soittoa ilman piuhahässäkkää

Tyypillisten kuulokkeiden lyhyt kaapeli osuu helposti tielle; kuulokkeet liikkuvat päässä tai putoavat kokonaan pois intensiivisten rumpusessioiden tiimellyksessä.  VMH-D1:n erikoispitkässä kolmen metrin kaapelissa on tarpeeksi löysää käytännölliseen moduliliitäntään, jolloin kaapeli pysyy pois käsistä ja jaloista soiton aikana. Kuulokkeiden takapuolella on myös kaapeliohjain, jolla kaapeli saadaan reititettyä pään taitse ja lattialle rumpupallin takaa.

Lisää yksityiskohtia

VMH-D1:n mukana tulee ripustin, joka on kätevä kotipesä kuulokkeille silloin, kun et tarvitse niitä. Se on tukevaa muovia, ja sen uretaanigrippi kiinnittyy rumpu- ja symbaalitelineiden eri läpimittaa oleviin putkiin. Oikean kuulokkeen selkeästä “R”-merkistä on helppo nähdä, kummin päin kuulokkeet laitetaan päähän soiton jatkuessa.

Täyden kaistan monipuolisuutta

Vaikka VMH-D1:t ovatkin etupäässä rumpujen soittoon, niiden täyden kaistan toisto toimii myös musiikin kuuntelussa erinomaisesti. Nauti korkealaatuisesta soundista jammaillessasi suosikkikappaleittesi mukana, soittaessasi taustojen kanssa ja äänittäessäsi audio-ohjelmilla. Mukana on myös lyhyempi 1,5m kaapeli rentoon musiikinkuunteluun, sekä suojapussi, joka pitää kuulokkeet suojassa matkojen aikana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND V-MODA VMH-D1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *