679,00 

Ilmainen toimitus
Keskusvarastossa (saatavilla n. 4-14 päivässä)
Tuotetunnus (SKU): 8013020 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

KORG modwave on uuden ajan wavetable-syntikka filttereillä, efekteillä, Kaoss Physicsillä ja Motion Sequencing 2.0:lla höystettynä.

KORG modwave jatkaa Korgin DW-sarjan viitoittamalla tiellä vieden wavetable synteesin uusiin, moderneihin sfääreihin. Modwaven monipuoliset oskillaattorit, topakat filtterit, laajat modulaatioreititykset, mittava polyfonia, kattava sekvensseri ja välitön ja näppärä käyttöliittymä tuovat wavetable synteesin tähän päivään.

Modwavessa on myös kaksi oivallista uutta työkalua modulaatioihin: Kaoss Physics ja Motion Sequencing 2.0. Kaoss Physics yhdistää x/y Kaoss padin moduloitaviin tietokonepelien tapaan toimiviin fysiikkamallinnuksiin. Lopputulos on mielenkiintoinen, uusi tapa moduloita yhtä, kahta tai useampaa parametria ja luoda vaikkapa valtava soundia muljuttava macro kuitenkin yksinkertaisella ja hauskalla tavalla. Motion Sequencing 2.0 taas mahdollistaa Wavestatesta tuttujen orgaanisten, jatkuvasti muuttuvien patterneiden luomisen motion sequencingin avulla.

modwaven synteesimoottori

Oskillaattoreissa on yli 200 wavetablea, joista jokaisessa on parhaimmillaan jopa 64 aaltomuotoa. Näiden perussoinnin muokkaamiseen on laitteessa yli 30 parametria ja 13 morffaustyyppiä reaaliaikaiseen prosessointiin. Kahden wavetablen välillä voi morffata portaattomasti A/B Blendin avulla. Nopeasti laskettuna tämä tarkoittaa yli 230 miljoonaa wavetable variaatiota jo ennen modulaation lisäämistä. Ei vähä mitään, omia wavetableja voi ladata Serum ja WaveEdit formaateissa – laitteessa on tilaa tuhansille käyttäjän omille wavetableille.

Modwavessa on kaksi wavetable oskillaattoria ja sub oskillaattori/noise generaattori per soundi, monipuolinen filtterikattaus, jossa mm. MS-20 ja Polysix filttereiden mallinnukset sekä koko liuta muita variaatioita osastolla LP/HP/BP/notch.

Kaoss Physics

Kaoss Physics mallintaa pallon liikettä virtuaalisella pinnalla sekä/tai sen kimpoamista seinistä. Mallinnettu pallo saatetaan liikkeeseen koskettamalla Kaoss x/y padia tai automaattisesti ohjaamalla triggeri tähän parametriin esimerkiksi gatesta tai damperista. Palloa voi myös ohjata pitämällä sormen padilla. Pallon sijainti määrittää neljä modulaatiosignaalia, joita voidaan käyttää haluttuihin modulaatiokohteisiin: Pallon sijainti x ja y akselilla, etäisyys keskipisteestä sekä kulma suhteessa x-akseliin. Vastaavanlaista modulaatiota ei ole ollut olemassa aiemmin ja järjestelmä tuo modulaatioon uusia ulottuvuuksia.

Virtuaaliseen pintaan voi myös määritellä töyssyn. Sen korkeutta tai syvyyttä, muotoa ja kitkakerrointa voi säätää ja tämä vaikuttaa pallon liikkeisiin virtuaalisella pinnalla. Pintaa reunustavat seinät, joihin osuessaan pallo kimpoaa ja ne voidaan määritellä hidastamaan tai kiihdyttämään pallon liikettä. Seinät voi myös tyystin poistaa, jolloin reunan ylittäessään pallo ilmestyy vastakkaiselta reunalta takaisin virtuaalipinnalle kuten antiikkisissa videopeleissä.

Virtuaalipinnan avulla voidaan saada aikaan myös hyvin täsmällisiä modulaatioita. Esimekiksi asettamalla pinnan keskelle töyssyn, jolla on negatiivinen arvo eli se toimii kuopan lailla, saadaan aikaan modulaatio, jonka arvo päätyy liikkeen pysähdyttyä lopulta aina nollaan. Vaihtoehtoisesti asettamalla positiivisen arvon töyssyyn virtuaalipinnan tiettyssä reunassa estää modulaatioarvojen päätymisen tähän äärilaitaan.  

Lisäksi suurin osa virtuaalipinnan parametreista, kuten kallistuskulma, kitka, aika, töyssyn koko ja sijainti jne. ovat niin ikään moduloitavissa. Niitä voi jopa moduloida Kaoss Physics arvoilla – esimerkiksi x-akselin kallistuskulmaa padin y-akselin arvolla.

Ilmainen softabundle:

iPad/iPhone:

 • KORG Gadget 2 Le (DAW app)
 • KORG Module (piano/keyboard app)

Mac/Windows:

 • KORG Collection – M1 Le (synthesizer sound module)
 • UVI Digital Synsations (synthesizer sound module)
 • AAS Ultra Analog Session (synthesizer sound module)
 • AAS Strum Session (acoustic guitar sound module)
 • AAS Lounge Lizard Session (electric piano sound module)
 • Reason Studios Reason Lite (DAW)
 • Skoove free 3 month trial of Skoove Premium (online pianotunnit)
 • KORG Gadget 2 Le for Mac (DAW)
 • iZotope Ozone Elements (Audio Mastering Plug-in Software)

Specifications:

System

Keyboard: 37 keys (velocity and release-velocity sensitive)

Maximum Polyphony: 32 stereo voices

Sound generating system: modwave synthesis engine

Modulation

Controllers: Mod Wheel, Pitch Wheel, Kaoss Physics, 4x Mod Knobs

Other Sources: 4x Envelopes, 5x LFOs, 2x Mod Processors, 2x Key Track, Seq Lanes A-D, Step Pulse, Tempo, Program/Performance Note Count, Program/Performance Voice Count, Poly Legato, Velocity, Exponential Velocity, Release Velocity, Gate, Gate+Damper, Note-On Trigger, Note-On Trigger+Damper, Note Number, Aftertouch and Poly Aftertouch (external MIDI only), MIDI CCs +/-, MIDI CCs +

Destinations: Most parameters can be modulated, including parameters of individual Motion Sequence Steps. Depending on Motion Sequence length, there can be more than 1,000 potential modulation targets per Program.

Effects

Pre FX: Decimator, Graphic EQ, Guitar Amp, Modern Compressor, Parametric EQ, Red Compressor, Ring Modulator, Tremolo, Wave Shaper

Mod FX: Black Chorus/Flanger, Black Phase, CX-3 Vibrato Chorus, EP Chorus, Harmonic Chorus, Modern Chorus, Modern Phaser, Orange Phase, Polysix Ensemble, Small Phase, Talking Modulator, Vintage Chorus, Vintage Flanger, Vintage/Custom Wah, Wah

Delay: L/C/R Delay, Multiband Mod Delay, Reverse Delay, Stereo/Cross Delay, Tape Echo

Master Reverb: Early Reflections, Overb Master EQ: 4-band parametric EQ

General

Inputs/outputs: Headphone (6.3 mm stereo phone jack), OUTPUT L/MONO and R (impedance-balanced 6.3 mm TRS phone jacks), DAMPER (6.3 mm phone jack, half-damper not supported), MIDI IN and OUT connectors, USB B port

Power supply: AC adapter (DC12V, 2500mA)

Power consumption: 5 W

Dimensions (W × D × H): 565 × 338 × 93 mm/22.24” × 13.31” × 3.66”

Weight: 2.9 kg/6.93 lbs.

Included items: AC adapter, Precautions, Quick Start Guide

Accessories (sold separately): DS-1H damper pedal, PS-1 pedal switch, PS-3 pedal switch

*Specifications and appearance are subject to change without notice.

Lisää tietoa: https://www.korg.com/us/products/synthesizers/modwave/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “KORG MODWAVE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *