Alkuperäinen hinta oli: 209,00 €.Nykyinen hinta on: 199,00 €.

Ilmainen toimitus
Heti saatavilla (myymälästä, ja verkkokaupasta n. 1-2 arkipäivässä)
Tuotetunnus (SKU): J-6 Osastot: , Valmistaja:

Kuvaus

AIRA Compact J-6 Chord Synthesizer – inspiraatiokone

Innovatiivinen musikaalinen työkalulaatikko; luovuutta tukeva sointusekvensointi, sekä autenttinen JUNO-60 -soundi.

J-6 Chord Synthesizer on ehtymätön musikaalisen inspiraation lähde, joka yhdistää tehokkaan sointusekvensserin kuulun JUNO-60 -syntikan hienostuneisiin soundeihin. Tuota sielua hiveleviä kappaleideoita sekunneistta ja kokeile tyyleillä ja variaatioilla, kuinka saat houkuteltuä tanssivia kulkuja ja rytmisiä patterneja soinnuistasi. Lisää täyteläisiä efektejä soundin kuorrutukseksi ja laajenna mahdollisuuksiasi yhdistämällä toisiin AIRA Compact-sarjan laitteisiin, MIDI-laitteisiin sekä musiikkiohjelmiin.

Ominaisuudet:

 • Liikuteltava laite kappaleiden luomiseen, ammattiluokan Roland-soundi ja ominaisuudet
 • Tee kappaleita 100 sointusetillä, jotka kattavat klassiset ja tämän päivän musiikkityylit
 • Lisää arpeggioita ja rytmisiä fraaseja sointuihin, käytössäsi on yhdeksän tyyliä joissa kussakin on 12 variaatiota
 • Ohjelmoitava sointusekvensseri, 64 käyttäjän patternia joissa voi olla jopa 64 askelta
 • Neliääninen JUNO-60 syntikan äänilähde, jonka autenttinen soundi on luotu Analog Circuit Behavior (ACB) -teknologiaa hyödyntäen
 • 64 soittovalmista alkuperäisestä JUNO-60:sta juontuvaa syntikka-presetiä 
 • Filtterin ja envelopen ohjaukset syntikkasoundien muokkaamiseen reaaliajassa 
 • Korkealuokkaiset viive- ja kaiku-efektit, muokattavat asetukset
 • Kattavat liitännät; audio, MIDI, synkka I/O sekä AIRA Link  
 • Ilman ajureita toimiva USB-C audio/MIDI interface
 • Litiumi-ioniparisto, jopa 4.5 tuntia toimintaa yhdellä latauksella
 • Tukeva rakenne sekä korkealuokkaiset kumitassut
 • Kytkeydy toisiin AIRA Compact- sekä normaaleihin MIDI-laitteisiin lisävarusteena saatavilla BOSS TRS MIDI-kaapeleilla

Sointutaivas.

J-6:n 100:sta monen tyylin sointusetistä löydät aina tuoretta polttoainetta kappaleisiin ja jameihin. Sinun ei tarvitse tuntea sointuja tai teoriaa tehdäksesi hyvää musiikkia–ota vain setti käyttöön ja sävellä sointukulkuja lennossa yhden koskettimen painalluksilla. Rakenna ideoita uusiin kappaleisiin, tee live-esitysten säestyksiä tai lähetä sointutieto toisille MIDI-laitteille 

Liiku rytmin mukana.

J-6:n tyylipankkeja ja variaatioita käyttämällä saat helposti uutettua dynaamista energiaa ja houkuttelevaa liikettä staattisiin sointuihin. Muunna ideoita arpeggioilla ja rytmisillä fraaseilla, saat pidettyä grooven soimassa ilman pysähdyksiä painamalla hold-näppäintä. 

Rakenna seuraava hittisi.

Kun sointukulku on selvillä, rakenna se valmiiksi J-6:n sointusekvensserillä. Käytössäsi on 64 patternia, joissa jokaisessa on jopa 64 askelta. Saat muokattua kappaleita syöttämällä nopeasti sointuja, tyylivariaatioita, yksittäisiä säveliä sekä tempon muutoksia jokaiselle askeleelle. 

Kääntele ja säätele.

Kun pattern on saatu talteen J-6:een, lisää siihen väriä säätimillä. Valitse eri syntikkasoundeja, säädä filtteriä ja envelopea reaaliajassa. Tee kuvasta valmis kustomoitavalla kaiulla ja viiveellä.

Historiallinen JUNO-soundi.

J-6 tuo vaikutusvaltaisen, vuosikymmenien hiteiltä tutun syntikkasoundin taskuusi tai reppuusi. Maineikas Analog Circuit Behavior (ACB) -teknologiamme toteuttaa kuuluisan JUNO-60:n soinnin virheettömästi yksityiskohtiaan myöden. Mukana on myös 64 alkuperäisestä tuttua presetiä. Käytä J-6:n äänilähdettä sointusekvensserin kanssa, soita sitä instrumentin omalla koskettimistolla tai ulkoisella MIDI-ohjaimella, voit luonnollisesti käyttää sitä myös yhtenä laajemman setin äänimodulina.  

Laajenna visiotasi.

J-6:ssa on liitännät, joilla pääset yhteyteen toisten AIRA Compact-instrumenttien sekä muiden musiikkilaitteiden kanssa. Anna soinnuillesi komppi T-8 Beat Machinen rummuilla ja bassoilla ja lisää mukaan erilaisia vokaalitekstuureja E-4 Voice Tweakerillä. Tai ota yhteys tietokoneiden audio-ohjelmiin, mobiileihin musiikkisovelluksiin sekä hardware-instrumentteihin USB-C:n tai MIDI:n kautta.

Missä tahansa, samoin tein.

Kompakti ja kätevä J-6 on valmis tuottamaan välitöntä inspiraatiota missä tahansa liikutkin. Litiumi-ioni paristo tuottaa virtaa jopa 4,5 tuntia yhdellä latauksella, tukeva Roland-rakenne takaa vuosien musiikkinautinnon.

Lisää tietoa: https://www.roland.com/global/products/j-6/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ROLAND AIRA COMPACT J-6 CHORD SYNTHESIZER”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *